Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

R. Scheerder

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Vakwerk

De rolluiken zijn netjes geplaatst door een zeer professioneel team.
Als service is zelfs een rolluik op de 1e verdieping schoongemaakt en gesmeerd, deze was door de tijd heen erg vuil geworden.

Uitgevoerd op 21-11-2015

Eddy Havekes

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Perfect !

De mensen zijn ter plaatse komen kijken om de situatie op te nemen. Direct kregen wij een prijs voor het totaalwerk, welke 's avonds officieel werd bevestigd per mail. Na opdracht geven is het werk perfect uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken. Er werd ontzettend netjes en schoon gewerkt door de mensen.

Uitgevoerd op 15-11-2015

J. Janssen

Spouwmuur isoleren

Isoheat Isolatietechniek (oud account)

Aanbevolen door klant

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden vanaf inspectie met uitleg tot uitvoering van de werkzaamheden.

Uitgevoerd op 09-11-2015

Sandra Schaafsma

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Tevreden!

We zijn zeer tevreden over de kozijnen. Het plaatsen ervan en het afvoeren van het afval ect was keurig voor elkaar,er werd netjes gewerkt.
Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!

Uitgevoerd op 06-11-2015

Erik Gerrits

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Super bedrijf

Di bedrijf weet waar ze over praten. En ook een mogelijkheid tot maandelijkse betaling was mogelijk. We hebben de gehele woning laten doen ze waren wel een van de duurde maar als je ziet wat we daar voor terug kregen Netjes gedaan Jekozijnen En natuurlijk hebben we Nu Kunststof Kozijnen van het merk Schuco

Uitgevoerd op 05-11-2015

Willem van de Grijp

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer klant vriendelijke personeel. Weten waar over ze praten geen opdringerige verkopers. Wat ze zeggen komen ze ook allemaal. En super netjes alles achter gelaten

Uitgevoerd op 05-11-2015

W. Stam

Zonnepanelen installeren

Zon-Energie.nu

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer meegaande verkoper, die creatief was in oplossing voor plaatsing. Ook naservice prima geregeld!
Installatie was prima, door nette installateurs.

Uitgevoerd op 05-11-2015

Han van Scherpenzeel

Zonnepanelen installeren

Zondag Solar

Aanbevolen door klant

Maatwerk Persoonlijk

Top advies! Vakkundig geïnstalleerd. Maatwerk offerte.

Uitgevoerd op 04-11-2015

Frans vd Ver

Spouwmuur isoleren

Isoheat Isolatietechniek (oud account)

Aanbevolen door klant

correcte uitvoering!!

wij kregen de vertegenwoordiger op bezoek en hij gaf ons direct een prijsopgave.
uitleg van het materiaal en uitvoering werkzaamheden was zeer goed.
Een vast prijs ( dus geen meerprijs dmv nameting na de uitvoering).
Al met al, zeer tevreden over Isoheat Isolatietechniek.

Uitgevoerd op 30-10-2015

Jan Kiel

zonnepanelen

besparingopenergie.nl

nooit geleverd

een deel betaald (2435)nooit geleverd met mij nog 50 andere gedupeerden

Uitgevoerd op 28-10-2015