HR++ Glas  
informatie, advies en offertes

(5 Reviews)
HR++ glas
Maak de overstap naar HR++ glas en bespaar jaarlijks tot wel € 390,- op jouw energierekening!
1168

Besparen op je energierekening met HR++ glas

Wist je dat je tot wel honderden euro's per jaar kan besparen wanneer je jouw huidige ruiten vervangt voor HR++ glas? Met deze vorm van glasisolatie komt er minder kou door je ramen en blijft 's winters de warmte lekker binnen. Zo hoef je minder te stoken en dat merk je direct in je portemonnee! Daarnaast kun je met HR++ glas aanspraak maken op de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Eerst advies? Dat kan geregeld worden!
Wil je verduurzamen maar heb je eigenlijk geen idee of glasisolatie de juiste eerste stap is?
Het energieadvies van De Energiebespaarders biedt uitkomst. Vertel me meer!

HR++ glas voordelen

Wil je besparen op je energierekening en tegelijkertijd genieten van meer wooncomfort? Glasisolatie met HR++ glas is een uitstekende optie!

Zeer geschikt in combinatie met houten kozijnen

Snel geplaatst, vaak mogelijk in je bestaande kozijnen 

Goed voor het milieu: tot wel 700 kg minder CO2 uitstoot per jaar

Isolerend glas

Wat is HR++ glas?

HR++ glas is dubbel glas met een coating en gasvulling. De coating wordt aangebracht op het glas en reflecteert de warmte zodat deze binnenshuis blijft. De gasvulling wordt aangebracht tussen de twee glasplaten. Dit zorgt ervoor dat de kou van buiten niet doorgegeven wordt aan de binnenruit. Tegelijkertijd wordt de warmte van binnen niet doorgegeven aan de buitenruit.

Wat kost glasisolatie en wat levert het op?

Wil je weten hoeveel het kost om over te stappen naar HR++ glas? De kosten en opbrengsten van dit type isolatieglas zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de grootte van het project. 

Hoeveel ruiten wil je laten vervangen? Voor welke kwaliteit glas kies je? Door je te laten adviseren door een echte specialist kun je uiteindelijk de beste keuze maken. We brengen je graag in contact met een echte vakman!

Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Glasisolatie is onderdeel van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Je kan subsidie krijgen wanneer je tenminste 2 isolatiemaatregelen neemt. Het loont flink om tegelijkertijd met de installatie van HR++ glas ook voor bijvoorbeeld vloerisolatie of dakisolatie te kiezen.

Op MilieuCentraal.nl vind je een indicatie van de kosten en opbrengsten van glasisolatie.

Solvari Preffered Partner: Glaspunt B.V.

Hier moet je zijn voor HR++ glas!

Graag stellen we Glaspunt B.V. aan je voor. Glaspunt B.V. is de specialist als het gaat om glasisolatie. Als landelijke speler is Glaspunt het aanspreekpunt voor de installatie van HR++ glas. De partij staat bekend om hun snelheid en vakkundigheid. Wil jij weten wat de mogelijkheden van HR++ glas voor jouw woning zijn?

Neem dan nu contact op!

Vergelijk offertes voor HR++ glas

Wil je óók profiteren van een lagere energierekening en genieten van meer wooncomfort? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte voor glasisolatie aan via Solvari. 

Offertes vergelijken via Solvari

Gratis en vrijblijvend

Enkel specialisten met ruimte in de agenda

Betrouwbare vakmannen

Bespaar tijd en moeite

Vraag offertes aan:

Eerder bekeken pagina's