Spouwmuurisolatie: Profiteer van het laagseizoen!

3x Besparen:

 1. Bespaar tot €600 op je energierekening
 2. Bespaar tot 40% door offertes te vergelijken
 3. Profiteer van het laagseizoen

Spouwmuurisolatie: Profiteer van het laagseizoen!

3x Besparen:

 1. Bespaar tot €600 op je energierekening
 2. Bespaar tot 40% door offertes te vergelijken
 3. Profiteer van het laagseizoen

Ontvang gratis offertes

Ruim 1.210.679 mensen gingen je voor!

Bespaar op je spouwmuurisolatie tijdens het laagseizoen

Nu het weer warmer wordt buiten, denk je niet snel aan het isoleren van je woning. Toch is nu de beste tijd om jouw huis van spouwmuurisolatie te voorzien! In de winter willen veel mensen hun huis isoleren, waardoor de prijs wordt opgedreven. In de lente en zomer is dit niet het geval en kan je profiteren van de laagseizoen prijzen. Benieuwd wat spouwmuurisolatie voor jouw woning gaat kosten? Vergelijk direct offertes

Verbeterd wooncomfort

In de winter blijft je woning lekker warm, terwijl de warmte 's zomers juist minder snel binnenkomt waardoor het koeler blijft.

Investering in 3 jaar terugverdiend

De prijs die je betaalt voor je spouwmuurisolatie verdien je gemiddeld in 3 jaar terug. Alles wat je na die 3 jaar bespaart, is dus pure winst.

Jaarlijks tot wel €600 besparen

Met spouwmuurisolatie bespaar je een hoop op je energierekening. Met een gemiddelde tussenwoning bespaar je al gauw €200 per jaar, met een vrijstaande woning kan je zelfs tot €600 per jaar besparen.

Uitgevoerd op 22-11-17 door:

Isoprofs B.V.

8.7 10
8,7

Spouwmuurisolatie

Prima!

Aanbeveling:

Super isolatie, voor een goede prijs!

Uitgevoerd op 04-04-18 door:

Isoprofs B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuurisolatie

Top gedaan.

Aanbeveling:

Zeer tevreden! Snel en goed geholpen. Een week nadat de offerte was getekend konden de isolatiewerkzaamheden al plaatsvinden. En op de dag zelf kregen we goede uitleg van de medewerkers en waren ze na 6 uur al klaar.

Uitgevoerd op 29-05-18 door:

Isoprofs B.V.

2 10
2

Spouwmuurisolatie

Zeer slecht komen afspraken niet na

Aanbeveling:

Ik kan geen 1 geven via mijn mobiel als punten, dus een 2. Maar ze verdienen niet meer dan een 1! Als eerste werd er een dubbele afspraak ingepland om de klus te komen bekijken (2 keer dezelfde). Na bellen werd de tweede afspraak geannuleerd uiteraard. Dat was een foutje in het systeem blijkbaar. Bij de eerste afspraak (afgelopen zaterdag) kwam vervolgens niemand opdagen. Ik ben speciaal thuis gebleven hiervoor dus ik was op zijn zachts gezegd not amused. Vervolgens krijg ik 1 dag (maandag) voor de datum dat de tweede (geannuleerde) afspraak zou plaats vinden (dinsdag) een smsje dat ik werd herinnerd dat er dus iemand zou langskomen om 10 uur sochtends. Voor die 2e afspraak dus die ik dacht dat die was geannuleerd. Ik heb dus mijn vader gevraagd om dat tijdstip bij me thuis te zijn omdat ik dus zelf moest werken. Wat blijkt: komt er weer niemand opdagen. Ik heb vervolgens het bedrijf gebeld en daar wisten ze niks van dat er die eerste afspraak niemand was komen opdagen. Wel excuses maar geen uitleg. De vertegenwoordiger wilde me niet spreken (zat naast de telefoniste op kantoor hoorde ik van haar) maar ik moest maar een nieuwe afspraak maken. De tweede afspraak van de dinsdag was wel geannuleerd in hun systeem, echter het sms systeem bevat een bug en stuurt toch naar iedereen een reminder sms dat er de dag erna iemand langskomt, ook al is de afspraak geannuleerd! Al met al dus een zeer slechte ervaring met dit bedrijf! Ik zou dit bedrijf dan ook aan niemand aanbevelen en aan solvari aanbevelen deze partij uit hun systeem te halen!

Uitgevoerd op 15-05-18 door:

IsolatieDeal B.V.

10 10
10

Spouwmuurisolatie

Zeer tevreden; uitstekend werk!

Aanbeveling:

Geweldig bedrijf. Uitwerking conform offerte en Bastiaan heeft erg hard gewerkt met veel succes. Geen voeggaatje meer te zien. Ongelooflijk!

Uitgevoerd op 07-05-18 door:

BEVO Isolaties en Duurzaamheid

9 10
9

Spouwmuurisolatie

netjes gewerkt

Aanbeveling:

werk netjes uitgevoerd, voor een nette prijs.
Top mensen

Uitgevoerd op 30-04-18 door:

Alpha Isolatie

10 10
10

Spouwmuurisolatie

vertrouwd en uitstekend bedrijf

Aanbeveling:

Uitstekend advies, keurige prijs, goede afspraken en keurige werkzaamheden

Uitgevoerd op 29-03-18 door:

Isolatiespecialist.nl

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Tevreden

Aanbeveling:

Werkt netjes en de medewerkers zijn ook netjes

Uitgevoerd op 11-10-17 door:

Isolatie Centraal B.V.

9.7 10
9,7

Spouwmuurisolatie

Goede resultaten

Aanbeveling:

Super blij mee, werken vakkundig en netjes, en de temperatuur in huis is nog niet onder de 20 graden geweest, werkt dus goed!!!!

Uitgevoerd op 20-11-17 door:

Isolatie Centraal B.V.

9.3 10
9,3

Spouwmuurisolatie

Dit is een aanrader!

Aanbeveling:

Wat een service en super advies! Dank jullie wel voor de snelle service en vooral jullie vakkundigheid en vriendelijkheid! Toppers deze vakmensen, aanrader!

Uitgevoerd op 07-03-18 door:

Isolatie Centraal B.V.

9 10
9

Spouwmuurisolatie

Top gewerkt, alles netjes!

Aanbeveling:

Dank je wel Paul en Frank voor snelle en goede isolatie van mijn woning! Ik kan op basis van mijn ervaring Isolatie Centraal B.V. aan iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 13-03-18 door:

Isolatiespecialist.nl

9.3 10
9,3

Spouwmuurisolatie

zeer tevreden

Aanbeveling:

Prettig advies gesprek, afspraken keurig nagekomen

Uitgevoerd op 21-03-18 door:

Isolatiespecialist.nl

8.7 10
8,7

Spouwmuurisolatie

Zeer tevreden

Aanbeveling:

De 1e afspraak kon helaas ivm weersomstandigheden niet doorgaan maar dit risico was vooraf bekend. 2e afspraak ging wel door en het werk is netjes e snel uitgevoerd. Na afloop hebben ze alles netjes opgeruimd en nog advies gegeven over verdere isolatie.

  Profiteer nu van het laagseizoen met spouwmuurisolatie

  Vergelijk bedrijven zoals:

  Via Solvari vergelijk je eenvoudig verschillende isolateurs. Geef simpelweg aan waar je woont en laat je adviseren door de bij Solvari aangesloten experts. Doe direct een prijsaanvraag bij meerdere aanbieders!

  Wat is spouwmuurisolatie?

  Een spouwmuur heeft twee muurdelen met 7 tot 9 centimeter ruimte ertussen. De ruimte hiertussen wordt de spouw genoemd. Bij spouwmuurisolatie wordt deze ruimte gevuld met isolatiemateriaal, waardoor het stukken beter isoleert. Alleen woningen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1976 hebben spouwmuren die niet geïsoleerd zijn en komen voor spouwmuurisolatie in aanmerking. 

  Woningen gebouwd tussen 1976 en 1991 hebben spouwmuren die wel geïsoleerd zijn, maar met matig isolatiemateriaal. Dit kan vaak verwijderd worden en opnieuw geïsoleerd worden met hoogstaand isolatiemateriaal!

  Het isolatiemateriaal wordt via een paar kleine gaatjes in de gevel toegebracht. De klus is tevens binnen één dag uit te voeren en geeft vrijwel geen rommel. Je hebt er dus nauwelijks last van en het besparen kan direct beginnen! 

  Ontdek of jouw woning geschikt is. Ontvang gratis advies en offertes!

  De 5 meest gestelde vragen over spouwmuurisolatie

  Bij spouwmuurisolatie boort een isolatiespecialist kleine gaatjes in de buitenmuur. Via deze kleine gaatjes spuit de specialist isolatiemateriaal tussen de muren. Hierna maken ze de gaatjes netjes dicht en ziet je er niets meer van. Van binnen merk je wel degelijk dat de spouwmuren geïsoleerd zijn. Je gaat direct minder stoken om je woning te verwarmen. Ideaal!

  Woningen die tussen 1920 en 1976 gebouwd zijn, hebben spouwmuren. Er zit dan een open ruimte (de spouw) tussen de binnen- en buitenmuur. Het bouwen van spouwmuren werd verplicht, omdat veel gevels last hadden van doorslaand vocht. Later werd ontdekt dat er veel warmte verloren ging en werden spouwmuren geïsoleerd.

  Woningen gebouwd tussen 1976 en 1991 hebben spouwmuren die wel geïsoleerd zijn, maar met matig isolatiemateriaal. Dit kan vaak verwijderd worden en opnieuw geïsoleerd worden met hoogstaand isolatiemateriaal!

  De prijs die je betaalt voor je spouwmuurisolatie verdien je gemiddeld in 3 jaar terug. En dan hebben we nog niet eens rekening gehouden met de verlaging van de btw. Alles wat je na die 3 jaar bespaart, is dus pure winst.

  De klus is binnen één dag uit te voeren en geeft vrijwel geen rommel. Je hebt er dus nauwelijks last van en het besparen kan direct beginnen!

  Sinds 15 september 2016 was er subsidie beschikbaar voor isolatie, waaronder ook spouwmuurisolatie! Helaas is de subsidiepot voor particulieren leeg en heeft het indienen van een subsidie-aanvraag geen zin meer. VvE's, woonverenigingen en woningcorporaties kunnen nog wel gebruikmaken van de subsidieregeling. Als je twee isolatiemaatregelen uit liet voeren, dan kon je aanspraak maken op de subsidie voor spouwmuurisolatie. Het ging om een subsidie van zo'n 20 procent op isolatie van spouwmuren, dak, gevel, vloer en glas. Niet getreurd: je krijgt nog steeds een soort subsidie in de vorm van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt nu maar 6% btw over de arbeidsuren.

  > Lees meer over de isolatiesubsidie

  

  Benieuwd naar prijzen spouwmuurisolatie? Als je weet dat spouwmuurisolatie een besparing van €500 oplevert, denk je vaak dat de prijs vrij hoog is. Spouwmuurisolatie is veel goedkoper dan de meeste mensen denken. Je spouwmuren isoleren is de voordeligste manier van gevelisolatie. Zeker nu je profiteert van een verlaagd btw-tarief van 6% op de arbeidsuren. Dit verlaagt de prijs spouwmuurisolatie flink.

  Prijs spouwmuurisolatie

  De prijzen spouwmuurisolatie lopen uiteen. Het is natuurlijk wel zo dat hoe meer je isoleert, hoe meer je natuurlijk ook bespaart. Hieronder zie je een tabel met de gemiddelde prijzen spouwmuurisolatie.

  Type woning Prijs spouwmuurisolatie
  TussenwoningGemiddeld €800
  Hoekwoning€1.500 - €2.000
  Vrijstaande woning€1.500 - €2.000

  De prijzen voor spouwmuurisolatie hangen natuurlijk af van verschillende factoren. Gemiddelde prijs spouwmuurisolatie: €15 - €24 per vierkante meter.

  Invloeden prijs spouwmuurisolatie

  Prijzen spouwmuurisolatie hangen af van verschillende dingen. Zo is het onder andere van belang welke soort spouwmuurisolatie je kiest. Spouwmuurisolatie kent verschillende materialen met elk eigen eigenschappen en isolatiewaardenHet gebruikte isolatiemateriaal, het te isoleren oppervlak en het uurloon van de specialist bepalen samen de prijs spouwmuurisolatie.

  Terugverdientijd

  De prijs die je betaalt voor je spouwmuurisolatie verdien je gemiddeld in 3 jaar terug. En dan hebben we nog niet eens rekening gehouden met de verlaging van de btw. Alles wat je na die 3 jaar bespaart, is dus pure winst. 

  Vergelijk gratis spouwmuurisolatie-offertes op maat

  Voordelen van spouwmuurisolatie

  Jaarlijks kun je honderden euro's besparen met spouwmuurisolatie waardoor je de investering binnen enkele jaren terugverdient. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Het wooncomfort stijgt namelijk aanzienlijk. In de winter blijft je woning lekker warm, terwijl de warmte 's zomers juist minder snel binnenkomt waardoor het koeler blijft. Daarnaast is de klus binnen één dag gedaan door een vakman, daarna hoef je er niks meer aan te doen. Tot slot stook je veel minder in de winter, dus help je het milieu ook een handje mee!

  Spouwmuurisolatie-offertes vergelijken

  Wil jij ook jaarlijks honderden euro's besparen en genieten van alle andere voordelen van spouwmuurisolatie? Vraag dan gratis en vrijblijvend spouwmuurisolatie-offertes aan via Solvari. Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten. Zo ontdek je precies wat de kosten en opbrengsten zullen zijn wanneer jij je spouwmuren laat isoleren. Tevens vind je de beste aanbieder en prijs door meerdere muur isolatie offertes te vergelijken!

  > Vergelijk gratis offertes