"Wat ontzettend fijn dat spouwmuurisolatie binnen 1 dag is gedaan! "

- F. de Bos

Je gegevens worden enkel gebruikt voor het contact met bij Solvari aangesloten bedrijven en niet gedeeld met derden.


Ontvang gratis offertes voor spouwmuurisolatie en vergelijk specialisten in jouw regio!

Is jouw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan valt er veel winst te behalen! Je woning heeft spouwmuren en als die nog niet geïsoleerd zijn, verlies je heel veel warmte. Dat is zonde, want je betaalt veel geld om je huis te verwarmen en deel daarvan is dus voor niets. Investeren in spouwmuurisolatie is heel interessant, doordat je één keer investeert en daarna blijft besparen. Je betaalt nu ook maar 6% btw op de arbeidsuren als je de spouwmuren laat isoleren.

Voordelen van spouwmuurisolatie

• Vermindert warmteverlies met wel 35%
• Korte terugverdientijd
• Besparingen tot wel €500 per jaar
• Comfortabeler wonen
• Binnen één dag gedaan, zonder rommel in huis

Offertes spouwmuurisolatie vergelijken

Wil je weten wat het isoleren van de spouwmuren jou precies gaat kosten en opleveren? Vraag gratis offertes voor spouwmuurisolatie aan en ontdek het. Je komt in contact met maximaal vijf bij ons aangesloten specialisten die graag offertes op maat uitbrengen.

Let op: wil je je huis isoleren? Vraag dan voor minimaal twee isolatiemaatregelen offertes aan, want als je twee isolatievormen uit laat voeren, krijg je 20% subsidie. Lees meer over de subsidie Energiebesparing. Tip: vraag voor 7 mei je offertes aan vanuit ons bespaaradvies en maak kans op €250 korting.

Ontvang gratis offertes »