1517

Terrasoverkapping
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor een terrasoverkapping

Ontdek wat een terrasoverkapping voor je kan betekenen

 Bescherming tegen de zon

 Bescherming tegen neerslag

 Meerwaarde van de woning

Een Terrasoverkapping maakt je woning meer waard

Neerslag kan ervoor zorgen dat je met het warme weer toch niet lekker buiten kunt zitten en ook een te felle zon kan soms niet wenselijk zijn om even lekker in de tuin plaats te nemen. Een terrasoverkapping is hiervoor de ideale oplossing!

kosten van een terrasoverkapping

Kosten van een terrasoverkapping

De investering voor een terrasoverkapping is afhankelijk van het materiaal waar je voorkeur naar uitgaat. Daarnaast bepalen ook de afmetingen en de gewenste extra opties de totaalprijs van de terrasoverkapping. De waarde van je woning zal toenemen op het moment dat er een mooie terrasoverkapping staat en dat maakt mede de investering de moeite waard!

Offertes vergelijken voor terrasoverkappingen

Welk type terrasoverkapping past het beste bij jou?

Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, op die manier voldoet deze altijd aan jouw wensen! Een veel voorkomend materiaal voor een terrasoverkapping is aluminium, maar ook hout en kunststof zijn mogelijk. Naast je persoonlijke voorkeur is het ook belangrijk om de prijs en het onderhoud mee te nemen in de beslissing voor het kiezen van een terrasoverkapping.

aluminium terrasoverkapping
Aluminium terrasoverkapping
Een aluminium terrasoverkapping is waarschijnlijk het meest populair van alle materialen. Het is een zeer licht materiaal, maar toch erg stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Een aluminium terrasoverkapping heeft een moderne uitstraling en heeft weinig onderhoud nodig.
houten terrasoverkapping
Houten terrasoverkapping
Een houten terrasoverkapping heeft een mooie natuurlijke uitstraling, dit zorgt ervoor dat deze goed aansluit op de rest van je tuin. Hout heeft misschien dan wel meer onderhoud nodig, maar je kunt deze schilderen in iedere kleur zodat deze naadloos aansluit op je woning! Daarnaast is een houten terrasoverkapping meestal wat goedkoper in aanschaf dan de andere materialen.
Overige opties terrasoverkapping
Overige opties
Voor het dak van de terrasoverkapping is het mogelijk om een keuze te maken uit diverse dakbedekkingen, maar de meest voorkomende keuzes zijn glas of polycarbonaat. Ben je op zoek naar een terrasoverkapping met zijwanden, zodat je gegarandeerd uit de wind kunt zitten? Dan is wellicht een tuinkamer iets voor jou!

Terrasoverkapping-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Offertes aanvragen

Aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om offertes op maat te ontvangen.
Contact met experts

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
Kozijnen offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de terrasoverkapping vakmannen ontvang je direct een offerte.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Begin hier
Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige