Loading...

Over Home Vision

Home Vision uit Hoogezand-Sappemeer richt zich op de particulier als de ondernemer door heel Nederland. Wij zijn een totaal leverancier in kunststof kozijnen, gevelbekleding, boeidelen / boeiboorden, dakramen , dakkapel, windveren en nog veel meer. Home Vision uit Hoogezand is het oudste kunststof kozijnen bedrijf uit Hoogezand-Sappemeer.

Door onze ervaring die wij in 15 jaar hebben opgebouwd kunnen wij u uitermate goed adviseren over onze kunststof producten. Wij zijn een montage bedrijf voor kunststof maar ook leverancier. Vele kunststof panelen en profielen liggen bij ons op voorraad en zijn per stuk afneembaar. U zit dus niet vast aan een minimale afname.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (4)

Schrijf een review

Astrid

Voordeur plaatsen
Aanbevolen door klant

Werken zeer nauwkeurig en punctueel

We kregen van tevoren heel duidelijk advies , ook wat betreft kleuren ed .Mensen waren erg vriendelijk en luisterden goed naar wat wij wilden .Wij zijn zeer tevreden en raden daarom het bedrijf bij anderen aan .

Uitgevoerd op 17-06-2022

C.

Gevels bekleden
Aanbevolen door klant

Tevreden. Goed werk.

Alles naar wens verlopen.

Uitgevoerd op 02-09-2016

Willem

Gevels bekleden
Aanbevolen door klant

zeer tevreden.

Goede adviezen, snel een offerte uitgebracht en het werk correct en vlot uitgevoerd. Vaklui die hun werk met plezier verrichten.

Uitgevoerd op 30-08-2016

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Home Vision