Loading...

Over Lumex

Premium partner

Lumex Zon BV is een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen. Door onze kwaliteit zijn wij nu ook installateur van Vereniging Eigenhuis, welke alleen de beste installateurs aan zich bindt.

Het bedrijf onderscheidt zich door de nadruk te leggen op hoogwaardige kwaliteit, snelle levering, hoogwaardige producten, werken veilig en goed personeel.

Het doel van Lumex Zon BV is om de overgang naar duurzame energie te versnellen en klanten te helpen om te besparen op hun energierekening. Met een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie biedt Lumex Zon BV hoogwaardige zonnepaneelsystemen en professionele installatiediensten aan particuliere klanten in Nederland.

Het bedrijf beschikt over goed opgeleid en ervaren personeel dat de klanten met professionele installatiediensten ondersteunt. Lumex Zon BV werkt met hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat de zonnepaneelsystemen de hoogste kwaliteit hebben en optimaal presteren.

Lumex Zon BV neemt graag de verantwoordelijkheid voor het hele proces van A tot Z, zodat klanten kunnen genieten van een zorgeloze en professionele installatie-ervaring. Het bedrijf werkt nauw samen met de klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen en biedt op maat gemaakte oplossingen om aan hun specifieke vereisten te voldoen.

Het bedrijf hecht veel belang aan veiligheid en werkt volgens de hoogste normen op het gebied van gezondheid en veiligheid. Lumex Zon BV heeft de benodigde kwalificaties en certificeringen om ervoor te zorgen dat alle installaties voldoen aan de relevante voorschriften en normen.

Al met al is Lumex Zon BV een betrouwbare partner voor particuliere klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige zonnepaneelsystemen en professionele installatiediensten. Het bedrijf biedt een zorgeloze ervaring van begin tot eind en staat klaar om klanten te helpen bij het bereiken van hun duurzame energiedoelen.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (6)

Rene

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Super aardige monteurs.
Duidelijke uitleg, en zeeer vakkundig.
100% kwaliteit en een zeer scherpe prijs.

Uitgevoerd op 12-04-2024

Bernhard

Happy Customer

Vooraf twijfel welk bedrijf te kiezen tot ik sales afdeling van Lumex had gesproken die mij wisten te overtuigen de panelen bij hun te kopen. Vanaf dat punt verliep alles zoals je van te voren hoopt dat het verloopt . De montage op afgesproken dag , monteurs op tijd , kundig en meedenkend omdat ik het last minute net anders wilde hebben, netjes en schoon werk afgeleverd en niet weggaan voordat alles werkte (inclusief app) . Heel erg blij dat ik voor Lumex heb gekozen .

Uitgevoerd op 11-12-2023

Jonathan

Top!

Snel offerte traject, de juiste expertise en een goede prijs. Installatie ging goed, snel en vakkundig.
De panelen werken uitstekend!

Uitgevoerd op 11-12-2023

Amber

Zonnepanelen

LUMEX gaf ons het beste gevoel, we hebben aardig wat verschillende offertes aangevraagd.
Van het ontvangen van de offerte tot de levering helemaal tevreden. De installateurs waren zeer kundig, netjes en snel. De app was binnen een paar minuten geinstalleerd en ik zag de eerste dag al meteen dat ze goed werkten. Heel blij met de geleverde zonnepanelen. We hopen er nog lang plezier van hebben! LUMEX een echte aanrader!

Uitgevoerd op 11-12-2023

tobias

Ervaring Lumex

Wij zijn zeer tevreden met de installatie geplaatst door Lumex.
Onze buren zullen ook een warmtepomp laten installeren door Lumex

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden, vakbekwame installateurs en een goede nazorg.

Uitgevoerd op 11-12-2023

Menno

Nuttige en Efficiënte Zonnepanelen Offerte Vergelijkingsservice!

Deze offerte vergelijkings-website voor zonnepanelen is geweldig! Binnen enkele minuten ontvingen wij meerdere offertes van installateurs, en het vergelijken ervan was moeiteloos. De transparantie en diversiteit aan opties maakten mijn keuze gemakkelijk. Dankzij deze service vond ik niet alleen een goede deal, maar ook de beste kwaliteit panelen voor mijn behoeften. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar zonnepanelen!

Uitgevoerd op 11-12-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Lumex