Loading...

Over MB Klimaat

MB Klimaattechniek is de installateur voor doeltreffend een energiezuinige klimaatsystemen zoals airconditioning, zonnepanelen, warmtepompen en ventilatie, vanuit onze kantoor in Naarden richten we ons op Amsterdam en omstreken, met duurzame en energiezuinige systemen streven we naar een perfect binnenklimaat.

In combinatie met zonnepanelen zorgen we tevens voor een flinke energie besparing.

Wilt u elk jaargetijde een comfortabel airconditioning of warmtepomp systeem in uw woning of zakelijke ruimte? Dan zit u bij ons goed. Wij leveren en installeren uw airco of warmtepomp, waardoor u ook zomers en winters gegarandeerd beschikt over een prettig binnenklimaat. We hebben de nieuwste oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing.

Wij leveren energiezuinig klimaat installaties voor kantoren, winkels, restaurant, pompstations, particulieren etc..

Waarom MB klimaattechniek?
Bij het leveren van producten en diensten streeft MB klimaattechniek naar een “win-win” situatie: zowel de klant als wij dienen tevreden te zijn over het resultaat en de wijze waarop dit resultaat tot stand is gekomen. Het kwaliteitsbeleid is er dan ook op gericht producten en diensten te leveren, die van verifieerbare en met de klant overeengekomen kwaliteit zijn.

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening is onze verantwoordelijkheid. Alle betrokken medewerkers, monteurs geven bij de uitvoering van hun werkzaamheden invulling aan het kwaliteitsbeleid.

Heeft u interesse in onze diensten? Wij maken graag een afspraak.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

R

Airconditioning installeren of vervangen

MB Klimaat

Aanbevolen door klant

Uiteindelijk tevreden.

Het offertetraject verliep moeizaam, aan wie dat uiteindelijk gelegen heeft, er waren zowel van hun kant als van onze kant vertragingen waardoor de offertetijd verliep en er discussie ontstond over de te berekenen prijs waarbij zowel door MB en als door ons wat water in de wijn is gedaan. Uitvoering van de werkzaamheden door de monteurs/installateurs was perfect. Na afloop van de werkzaamheden was niet te zien dat ze geweest waren. Alles opgeruimd/opgezogen geen afval achtergelaten, helemaal schoon. TOP

Uitgevoerd op 22-05-2020

Vraag offerte aan bij MB Klimaat