Loading...

Over Co Appelman Verbouw, Timmerwerk en Onderhoud

Verbouwingen op maat, kozijnen, deuren, en diverse timmerwerken. Al bijna 25 jaar een begrip in Heerhugowaard en omstreken.
Reële prijzen en kwaliteit is voor mij een pre.
U kunt terecht voor al uw verbouwingen, uitbouwen, vervangen van kozijnen en ramen en deuren, gevelbekleding en allerhande timmerwerkzaamheden.
Co Appelman Onderhoud is een professioneel timmer- en renovatiebedrijf, met als werkgebied voornamelijk Noord-Holland regio Heerhugowaard en omstreken Onze werkzaamheden zijn onder meer timmerwerken, verbouwingen en onderhoud van klein tot groot. De sterke punten van Co Appelman Onderhoud zijn Goede tips bij verbouwingen of bouw. Accuraat en snel, service ook na de verbouwingen. Specialist in timmerwerken. Een prettig contact, goede service en kwaliteit op alle arbeid en materialen. Bij ons krijgt u altijd gratis een offerte en bezichtiging, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij komen dan ook graag bij u langs om de werkzaamheden op te nemen, waarna we u snel en vrijblijvend een prijsopgave kunnen toesturen Met vriendelijke groeten,

Onderhoudsbedrijf Appelman

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
1
medewerkers
Sinds 2000
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

Biedt garantie
Vraagt om aanbetaling