Loading...

Over Raamwereld

Al sinds jaren is RaamWereld dé specialist op het gebied van productie en installatie van o.a. kunststof kozijnen, -deuren, -dakkapellen, -schuifpuien en gevelbekleding.

Wij voeren het gehele productieproces uit, van halffabricaat tot montage, in onze eigen ultramoderne fabriek Kozijnbouw. Daarnaast zijn wij trots op onze eigen montageteams van vakbekwame monteurs. Door alles onder één dak te hebben, behouden wij de controle op de productie en kwaliteit. Naast kwaliteitsgarantie betekent dit dat we in maatwerk en levertijden flexibel zijn. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd. Al onze producten dragen aan het verhogen van het wooncomfort van uw woning.

Kenmerken

1.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (7)

Ben

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Prettig bedrijf

Er zitten helaas op 1 van de kozijnen restanten van purschuim. Redelijk uit het zicht, maar toch. Verder prima service en alles op tijd.

Uitgevoerd op 08-02-2021

Ad

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Gehele proces is super verlopen

12 oktober 2021
Tijdens onze oriëntatie met betrekking tot het laten plaatsen van nieuwe kozijnen hebben wij eerst contact gezocht met een lokale leverancier. Zowel de benadering als het aanbod gaf ons geen goed gevoel. Een 2de leverancier: Raamwereld hebben wij benaderd. Onze uitdrukkelijke wens en eis was dat wij niet direct wilde beslissen aan tafel.

Op 25 mei 2021 mochten wij Donny van Raamwereld verwelkomen. Vriendelijk en professionele uitleg van de mogelijkheden. Meedenken in de huidige situatie plus een compleet pakket en prijs werden achtergelaten, totaal niet opdringerig.
Wij hebben er nog even over nagedacht en op 31 mei kwam Donny wederom en hebben wij onder voorwaarde van dit jaar leveren en plaatsen de overeenkomst ondertekend. In onze optiek een goed bedrag voor het complete pakket. Vol vertrouwen.

Begin juli werden wij keurig gebeld, overigens werd elke afspraak keurig bevestigd via een

Uitgevoerd op 27-09-2021

Jacques

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd en correct.

Zowel vertegenwoordiger, inmeter als montageploeg Bas en Roland, hebben correct en keurig werk afgeleverd binnen de tijd (zelfs sneller door overwerken). Ondanks het moeilijk verwijderen van stalen kozijnen met isolerende beglazing (komt niet vaak voor....) ging het slopen zonder veel problemen en werden de gevelkozijnen, ramen en deur ruim binnen de afgesproken termijn keurig gemonteerd en opgeleverd.

Uitgevoerd op 12-07-2021

De Bruin

Achterstallig onderhoud
Aanbevolen door klant

Tevreden na de werkzaamheden.

Het werk is netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 05-01-2021

Jos

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Een schitterend resultaat!

Een prima advies, in de eerste instantie na plaatsing van het kozijn door ingehuurd personeel een drama. Na bezoek van de hoofdopzichter alles goed doorgesproken en een prima oplossing gevonden. Door personeel van Raamwereld is ons kozijn opnieuw en zeer vakkundig geplaatst. Een schitterend eindresultaat! Eind goed al goed! Wij zijn dus tevreden over Raamwereld, uiteindelijk gaat er wel eens iets mis. Zolang men openstaat voor een oplossing is er niets aan de hand! Verder is de oplossing ook zeer snel aangeboden en uitgevoerd! Alle lof!

Uitgevoerd op 16-07-19

Arnold

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Ik wil dit bedrijf zeer aanbevelen.

Na een afspraak en bezoek van de vertegenwoordiger besloten over te gaan op kunststof kozijnen is deze klus naar volle tevredenheid op de afgesproken tijd uitgevoerd.

Uitgevoerd op 25-05-2017

José

kunststof schuifpui leveren en plaatsen
Aanbevolen door klant

hoge kwaliteit en zeer tevreden!

De vertegenwoordiger kwam bij ons thuis en heeft onze wensen uitvoerig met ons doorgesproken en vervolgens een prima aanbod gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. De kwaliteit van de schuifpui en het geleverde werk is uitstekend. We zijn zeer tevreden en bevelen Raamwereld van harte aan.

Uitgevoerd op 12-05-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Raamwereld