Loading...

Over Raamwereld BV

Al sinds jaren is RaamWereld dé specialist op het gebied van productie en installatie van o.a. kunststof kozijnen, -deuren, -dakkapellen, -schuifpuien en gevelbekleding.

Wij voeren het gehele productieproces uit, van halffabricaat tot montage, in onze eigen ultramoderne fabriek Kozijnbouw. Daarnaast zijn wij trots op onze eigen montageteams van vakbekwame monteurs. Door alles onder één dak te hebben, behouden wij de controle op de productie en kwaliteit. Naast kwaliteitsgarantie betekent dit dat we in maatwerk en levertijden flexibel zijn. Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd. Al onze producten dragen aan het verhogen van het wooncomfort van uw woning.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (6)

Schrijf een review

Ad

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Gehele proces is super verlopen

12 oktober 2021
Tijdens onze oriëntatie met betrekking tot het laten plaatsen van nieuwe kozijnen hebben wij eerst contact gezocht met een lokale leverancier. Zowel de benadering als het aanbod gaf ons geen goed gevoel. Een 2de leverancier: Raamwereld hebben wij benaderd. Onze uitdrukkelijke wens en eis was dat wij niet direct wilde beslissen aan tafel.

Op 25 mei 2021 mochten wij Donny van Raamwereld verwelkomen. Vriendelijk en professionele uitleg van de mogelijkheden. Meedenken in de huidige situatie plus een compleet pakket en prijs werden achtergelaten, totaal niet opdringerig.
Wij hebben er nog even over nagedacht en op 31 mei kwam Donny wederom en hebben wij onder voorwaarde van dit jaar leveren en plaatsen de overeenkomst ondertekend. In onze optiek een goed bedrag voor het complete pakket. Vol vertrouwen.

Begin juli werden wij keurig gebeld, overigens werd elke afspraak keurig bevestigd via een

Uitgevoerd op 27-09-2021

Jacques

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd en correct.

Zowel vertegenwoordiger, inmeter als montageploeg Bas en Roland, hebben correct en keurig werk afgeleverd binnen de tijd (zelfs sneller door overwerken). Ondanks het moeilijk verwijderen van stalen kozijnen met isolerende beglazing (komt niet vaak voor....) ging het slopen zonder veel problemen en werden de gevelkozijnen, ramen en deur ruim binnen de afgesproken termijn keurig gemonteerd en opgeleverd.

Uitgevoerd op 12-07-2021

De Bruin

Achterstallig onderhoud
Aanbevolen door klant

Tevreden na de werkzaamheden.

Het werk is netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 05-01-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Raamwereld BV