Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima werk tegen een goede prijs

We wilden onze vloer laten isoleren met folie tegen de onderkant van de vloer. Bij uitvoering bleek de kruipruimte niet diep genoeg te zijn, waarna Grimbergen heeft getracht door grond weg te zuigen de goede hoogte te bereiken. Dat lukte echter niet vanwege de aard van de grond onder de vloer. Vervolgens hebben ze als alternatief voorgestel de bodem met korrels te isoleren en daarmee heb ik ingestemd. De kosten van de mislukte afzuiging hebben ze voor eigen rekening genomen, omdat de te geringe hoogte al bij het maken van de offerte had moeten worden geconstateerd. Uiteindelijk heb ik alleen een rekening gekregen voor de korrels. De werking daarvan merken we zelfs nu al in de nazomer/herfst.
Conclusie: een bedrijf waar je van op aan kunt: vakkundig en afspraak is afspraak. Van mij krijgen ze een dikke 9.

Uitgevoerd op 27-08-2019

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Zeer tevreden

alle afspraken nagekomen. Nazorg ook goed.

Uitgevoerd op 01-10-2018

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
5
Afspraken

slordige offerte.

Tijd voor schoonmaken van de kruipruimte werd met 7 uur overschreden, door slechte inspectie vooraf.

Uitgevoerd op 06-05-2020

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Werkzaamheden volgens uitgevoerd

Werkzaamheden door 2 Poolse werknemers uitgevoerd. Harde werkers en keurig achtergelaten. Er is geen communicatie mogelijk met de heren, maar bij vragen was het bedrijf telefonisch beschikbaar.

Uitgevoerd op 28-05-2019

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

zeer te vreden

ik heb een goed advies gekregen,en hebben heel nestjes gewerkt alle overige rommel was ook opgeruimd

Uitgevoerd op 26-07-2019

Antwoord van Solvari

Beste Kreis,
Goed om te horen dat u via Solvari met Nederland Isoleert in contact bent gekomen en naar tevredenheid bent geholpen door hen.

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

goed netjes en snel

hebben heel netjes en snel gewerkt.mooi certificat erbij . plus een stuk warmer binnen

Uitgevoerd op 21-08-19

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Tevreden over alles. Werk en Mensen

Na wat onzekerheden bij ons, is het werk fantastisch uitgevoerd. We hebben dat gezien omdat de werknemers foto's hebben gemaakt van het aangebrachte pur schuim. De dikte van het schuim blijft voor mij niet te beoordelen

Uitgevoerd op 25-07-19

Antwoord van Solvari

Beste Jacob,
Dank u voor de beoordeling betreffende Isolatie Centraal.
Het is goed om te zien dat u zo tevreden bent!
Extra Isolatie is altijd goed. We wensen u er veel plezier van.

Vriendelijke groet,

Jasper van Solvari

Teno Isolatie B.V.

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Isolatie niet goed

Kruipruimte isolatie is niet goed uitgevoerd (zie foto,s) Om R .Jorna te spreken te krijgen is een hele toer,ze mogen op het kantoor zijn 06 nummer niet doorgeven.Al met afzit ik nu met een niet goed geïsoleerde kruipruimte.

Uitgevoerd op 14-05-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Goede Kwaliteit / prijsverhouding.

Zeer vakkundig bedrijf, komt afspraken goed na, vlot, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Zeer goede service.

Uitgevoerd op 10-05-19

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Goed optijd het werkt prima zo als

Goed geadviseerd netjes gewerkt

Uitgevoerd op 09-05-19

Antwoord van Solvari

Beste J,
Bedankt voor uw goede review over IsolatieDeal. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk wat ze geleverd hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Deskundig in advies en uitvoering!

Het ging om ruim 180m² waar men meerdere dagen voor nodig had met drie man. De afwerking is keurig en de medewerkers hebben keurig werk geleverd. In onze keuken hadden wij altijd last van een koude trek en het gevoel van tocht over de vloer. Dit is geheel verdrwenen en overal in huis zijn de vloeren nu prettig van temperatuur en staat de vleorverwarming nagenoeg uit.

Uitgevoerd op 23-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Bob,
Bedankt voor uw goede feedback over Isoltrend isolatie B.V. Fijn om te lezen dat uw vloeren nu overal prettig aanvoelen qua temperatuur. En dat het verschil maakt in stookkosten!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Tot nu toe tevreden.

Zeer vriendelijke en erg deskundige adviseur. Hij zag veel belangrijke details in een oogopslag. Uitgebreid gesprek met voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen. De aangeboden offerte lijkt me regel ten aanzien van het te verrichten werk. Ik ben helaas nog niet overtuigd van de te verwachten comfort verhoging en de terugverdientijd. En op internet vind ik er geen aanvullende informatie over.

Uitgevoerd op 29-03-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Snel, deskundig, mooie machine

Zeer goed advies ontvangen over de werkwijze en product. Fundering bleek te sterk te zijn waardoor ze op eigen initiatief een ingang hebben gemaakt via de convectorput. Erg blij met deze extra inspanning. Schuim zit nu 2 weken onder mijn woning en wij merken het resultaat

Uitgevoerd op 26-03-19

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

betrokken betrouwbaar

Complimenten voor de 2 jongens voor het geleverde vakwek

Uitgevoerd op 25-03-20

9
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Volgens afspraak en goede prijs

Maatwerk Isolatie heeft bij ons bkdemisolatie aangebracht met chips. De mensen kwamen op tijd, belden half uur van tevorn dat ze er aan kwamen en en hebben netjes gewerkt. Chips die ernaast vielen ruimden ze netjes op.
Ik had van drie bedrijven offertes gekregen en Maatwerk was het goedkoopst. Na een par dagen was de condensvorming tegen de vloer in de keuipruimte verdwenen. De chips doen dus wat ze moeten doen

Uitgevoerd op 26-02-19