Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Teno Isolatie B.V.

1
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Isolatie niet goed

Kruipruimte isolatie is niet goed uitgevoerd (zie foto,s) Om R .Jorna te spreken te krijgen is een hele toer,ze mogen op het kantoor zijn 06 nummer niet doorgeven.Al met afzit ik nu met een niet goed geïsoleerde kruipruimte.

Uitgevoerd op 14-05-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Goede Kwaliteit / prijsverhouding.

Zeer vakkundig bedrijf, komt afspraken goed na, vlot, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Zeer goede service.

Uitgevoerd op 10-05-19

7
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Goed optijd het werkt prima zo als

Goed geadviseerd netjes gewerkt

Uitgevoerd op 09-05-19

Antwoord van Solvari

Beste J,
Bedankt voor uw goede review over IsolatieDeal. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk wat ze geleverd hebben.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Deskundig in advies en uitvoering!

Het ging om ruim 180m² waar men meerdere dagen voor nodig had met drie man. De afwerking is keurig en de medewerkers hebben keurig werk geleverd. In onze keuken hadden wij altijd last van een koude trek en het gevoel van tocht over de vloer. Dit is geheel verdrwenen en overal in huis zijn de vloeren nu prettig van temperatuur en staat de vleorverwarming nagenoeg uit.

Uitgevoerd op 23-04-19

Antwoord van Solvari

Beste Bob,
Bedankt voor uw goede feedback over Isoltrend isolatie B.V. Fijn om te lezen dat uw vloeren nu overal prettig aanvoelen qua temperatuur. En dat het verschil maakt in stookkosten!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Tot nu toe tevreden.

Zeer vriendelijke en erg deskundige adviseur. Hij zag veel belangrijke details in een oogopslag. Uitgebreid gesprek met voldoende tijd voor het beantwoorden van vragen. De aangeboden offerte lijkt me regel ten aanzien van het te verrichten werk. Ik ben helaas nog niet overtuigd van de te verwachten comfort verhoging en de terugverdientijd. En op internet vind ik er geen aanvullende informatie over.

Uitgevoerd op 29-03-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Snel, deskundig, mooie machine

Zeer goed advies ontvangen over de werkwijze en product. Fundering bleek te sterk te zijn waardoor ze op eigen initiatief een ingang hebben gemaakt via de convectorput. Erg blij met deze extra inspanning. Schuim zit nu 2 weken onder mijn woning en wij merken het resultaat

Uitgevoerd op 26-03-19

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

betrokken betrouwbaar

Complimenten voor de 2 jongens voor het geleverde vakwek

Uitgevoerd op 25-03-20

9
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Volgens afspraak en goede prijs

Maatwerk Isolatie heeft bij ons bkdemisolatie aangebracht met chips. De mensen kwamen op tijd, belden half uur van tevorn dat ze er aan kwamen en en hebben netjes gewerkt. Chips die ernaast vielen ruimden ze netjes op.
Ik had van drie bedrijven offertes gekregen en Maatwerk was het goedkoopst. Na een par dagen was de condensvorming tegen de vloer in de keuipruimte verdwenen. De chips doen dus wat ze moeten doen

Uitgevoerd op 26-02-19

ETS Isolatie B.V.

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
6
Afspraken

Verder tevreden

Advies was professioneel, het werk is prima uitgevoerd en netjes gedaan.
Enige nadeel is dat twee keer de afspraak is afgezegd.

Uitgevoerd op 28-02-19

Teno Isolatie B.V.

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

zeer tevreden

Uitstekend professioneel advies

Uitgevoerd op 18-01-19

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Goed geregeld.

De vlotte contacten. Snelle uitvoering. Begrootte prijs is betaalde prijs

Uitgevoerd op 10-10-18

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Al met al tevreden.

Vakkundig werk en vriendelijke mensen. Alles is correct verlopen.

Uitgevoerd op 28-11-18

7
Prijs/kwaliteit
7
Service
7
Afspraken

Waren wat laat door omrijden.

Werkte snel en efficiënt ondanks wat tegenvallers. O.a. gat graven onder de fundering door om in een andere ruimte te komen onder de vloer.

Uitgevoerd op 03-12-18

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

Nauwkeurig, netjes en professioneel

Top bedrijf! Bij het opnemen van de woning en het krijgen van de offerte kreeg ik een zeer professionele indruk. Dit bleek bij de uitvoering ook zeker het geval. Keurig uitgevoerd, nette uitleg over de werkzaamheden en alles keurig opgeruimd! Een echte aanrader!

Uitgevoerd op 31-10-18

6
Prijs/kwaliteit
1
Service
1
Afspraken

Gat gegraven voor vloerisolatie ,

Als er problemen zijn dan zijn ze niet thuis word je aan het lijntje gehouden en steeds teruggebeld wat natuurlijk niet gebeurd zo waardeloos

Uitgevoerd op 27-09-18