Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

J Magendans

Vloer isoleren

Uitvoering ok communicatie slecht

Werk is naar behoren uitgevoerd. Adviseur Edwin ter Elst laat niets van zich horen als er om het uitvoerdersformulier voor de subsidie wordt gevraagd. Drie keer contact hierover gehad voor de juiste factuur en het formulier kwam; de foto’s heb ik nooit gekregen terwijl die wel gemaakt zijn. De nota was al een week voor de uitvoerdatum binnen. Lakse houding en slechte communicatie.
Zou niet weer voor dit bedrijf kiezen voor een volgende klus.

Uitgevoerd op 30-01-2020

Ria van der Aar

Vloer isoleren

Kwamen later dan ik kon verwachten

Het werk is prima uitgevoerd. De "rommel" hebben ze netjes opgeruimd.
Hebben, nadat ik had gemaild omdat ik me afvroeg waar ze bleven, telefonisch hun komst aangekondigd.
Dat waardeer ik.

Uitgevoerd op 14-02-2020

Elske Koopman

Vloer isoleren

Snel voor elkaar

Binnen een week na de offerte is de vloerisolatie aangebracht. Snelle actie. De hele operatie duurde zo'n 15 uur op een zaterdag. Communicatie was soms lastig en de vloeren moest ik zelf dicht leggen. Maar mijn huis is er een label duurzamer op geworden. Al met al knap staaltje werk en ik zit er warmer bij.

Uitgevoerd op 21-09-2019

Rein Bijlsma

Vloer isoleren

Tevreden met het resultaat en prijs

Wij hadden last van optrekkend vocht langs de muur en een koude vloer in ons huis ( 1986 ) waar ook al styropor-isolatie onder de betonnen vloer zat.
diverse bedrijven zijn langs geweest met offertes voor isolatie met bijvoorbeeld vloerparels, purschuim of het Tonzon-systeem.
Het kundige advies en de prijs die de heer Glaucke uit Westerbork voor Isoltrend uitbracht, gaven uiteindelijk de doorslag. Aanmerkelijk goedkoper en nu is de bodem van de kruipruimte geïsoleerd met folie en de vloer met Isoltrend. We hebben de indruk (ondanks de warme winter) dat de vloer aangenamer aanvoelt en minder last van koude voeten. Wat betreft het optrekkend vocht is het natuurlijk afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit probleem is verholpen.
Installatie verliep snel en voorspoedig.

Uitgevoerd op 09-12-2019

sjoerd kloostra

Vloer isoleren

optijd volgens afspraak en netjes

alles volgens afspraak gelevert

Uitgevoerd op 26-07-2020

Aalt Mulder

Vloer isoleren

Werkt volgens afspraak netjes

Door tegenslag van kapotte auto en dan toch een andere team sturen voor goed en netjes werk

Uitgevoerd op 09-12-2020

P.A. Daniels

Vloer isoleren

Uitstekende deskundig werk.

Professioneel advies, goede netjes werkende vaklieden. Voelbaar resultaat. Hogere vloertemperatuur na aanbrengen Icyne Isolatie schuim aan onderzijde betonnen vloer.

Uitgevoerd op 19-12-2020

G. Olsen

Vloer isoleren

Goed snel alles afgewerkt

Fantastisch en EERLIJK advies

Uitgevoerd op 04-11-2019

Oege van der Wal

Vloer isoleren

te lange levertijd, snelle montage

levertijd van 5-7 weken werden 11 weken, de uiteindelijke montage was snel met 1 mannetje onder de vloer.
Tonzon heeft een vaste prijs. 2 dagen later hadden we al effect. Tonzon is aan te bevelen.

Uitgevoerd op 25-11-2019

Sandra Veldhoven

Vloer isoleren

Merkbaar verschil

jongens waren vriendelijk en werkte netjes.

Uitgevoerd op 19-11-2019