Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Cees

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuurisolatie

Binnen een week na aanvraag kwam yannick bij ons voor het advies gesprek. Yannick was zeer duidelijk en open met zijn informatie. We mochten zelf meekijken in de spouw dat gaf echt vertrouwen. Na zes weken kwamen Robin en Antoine onze spouw isoleren. En ook Robin had echt kennis van zaken. Na overleg hoe het gedaan zou worden gingen de heren aan het werk. Er werd hard en netjes gewerkt om voor de storm klaar te zijn. En....dat is gelukt. Wij genieten van onze geïsoleerde muren, we merken wel degelijk verschil. Warmer, droger en stiller. Jongens allemaal hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Z.a

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Spouwmuren ( 10jaar garantie??)

Wij hebben onze spouwmuren laten doen bij lammertink. Blij dat het gebeurt is.
Echter zien wij de beloofd 10 jaar garantie nergens terug.
Adviseur die langs is geweest heeft dit mondeling aangegeven.
Collega binnendienst ook. Gesprekken zijn overigs opgenomen als bewijs.
Maar er word makkelijk gezegt onze voorwaarde staan online graag daar kijken helaas staat er niks ik zie helemaal niks staan over een 10jaar garantie bewijs op spouwmuren. Collega van binnen dienst gaat dit opzoeken en door sturen naar mijn email adress ( hij zegt ik ga het kopiëren en plakken want het staat echt online) tot die tijd voldoen wij niet de factuur wij willen dit graag zwart op wit hebben.

Uitgevoerd op 18-02-2022

Laurens

Buitengevel isoleren

Afspraken goed, werk onnauwkeurig

Gehele voor traject (verkoop/planning) ging gemakkelijk en scoren ze top. Maar bij het herstellen van binnenmuren en vervangen kozijnen zijn we meerdere plekken tegengekomen waar isolatie spul niet zat. Na dat aan te geven zijn 1x komen herstellen (die afspraak was ook weer super snel gemaakt), maar hebben dat alleen op de exacte plek waar ik aangaf gedaan.
Een hitte camera voor herstelwerk of controle zou beter zijn. Ik heb nu het gevoel dat de isolatie 'schil' niet 100% dekkend is. Omdat we er nog niet woonde voor de verbouwing geen referentie van de verbetering ten opzichte van energieverbruik, geluid, e.d.

Uitgevoerd op 14-07-2021

André

Buitengevel isoleren

Super tevreden

De jongens hebben onze woning vandaag geïsoleerd
Ik kreeg goede uitleg hoe ze te werk gingen
Ze werken snel en netjes. Er kon een klein stukje niet worden geïsoleerd. Dit wordt netjes van de rekening afgehaald. Ze ruimen alles weer netjes op.

Uitgevoerd op 02-02-2022

Ingo

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Goed tevreden

de werkzaamheden werden iets later verricht dan gepland, het is erg druk en geen probleem overigens. Alles is netjes uitgevoerd, of de kwaliteit een uitstekend verdient zal pas later blijken. Tot op heden tevreden en zijn het professionals.

Uitgevoerd op 29-12-2021

Richard

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Heel net bedrijf kom afspraken na

Prima werk geleverd en alles op afspraak gedaan heel tevreden en zit weer warmptje erbij 👍👍

Uitgevoerd op 11-11-2021

Harry

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

uitstekend werk

Op basis van een goed advies over keuze isolatie, afwerking heeft Lammertink de muur goed geisoleerd, voegen keurig gerepareerd en alles netjes achtergelaten

Uitgevoerd op 01-09-2021

Jan

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

alles netjes achtergelaten

erf van de woning netjes achtergelaten enig minpunt boorafval was in de groene container gestort,heb ik er uit moeten vissen(brokken beton en steen)

Uitgevoerd op 06-12-2021

jpm

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Snel en goed werk gelevert.

Goed advies.
Netjes uitgevoerd.
Zover als ik het kan beoordelen is het goed uitgevoerd.

Uitgevoerd op 06-12-2021

Mar

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Uitstekend advies !

Vanmorgen bezoek gehad van Jochem voor informatie betreft muurisolatie .
Ons huis is 35 jaar geleden geïsoleerd.
Jochem heeft gekeken of het nodig was om de muur opnieuw of isolatie toe te voegen,
maar dit was niet nodig !
Top toch eerlijk advies
Thanks

Uitgevoerd op 09-12-2021

Harry

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Komt alle afspraken na

Zeer goed advies en uitvoering perfect verlopen volgens afspraken.

Uitgevoerd op 15-01-2021

Anja

Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Goed adviesgesprek, nauwkeurig gewerkt, netjes alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 13-09-2021

Andy

Buitengevel isoleren

Moes isolatie B.V.

Aanbevolen door klant

Snel, keurig en komen afspraken na

Kreeg een duidelijke offerte, geen lange wachttijd tussen opdracht uitvoer. Vlotte en professionele uitvoering en keurig gewerkt en de zaken achtergelaten.

Uitgevoerd op 05-07-2021

Cor

Buitengevel isoleren

Moes isolatie B.V.

Aanbevolen door klant

Afspraken en netheid

Kreeg goed advies, wat er gaat gebeuren afspraken gemaakt en alles was goed snel en vakkundig geisoleerd .

Uitgevoerd op 28-06-2021

B

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies en uitvoer

De verkoper legde alles kundig uit! De uitvoerders deden prefect wat was afgesproken!
Wij zijn zeer tevreden.
Zelfs bij de nazorg kregen wij deskundig hulp!

Uitgevoerd op 04-10-2021

Jos

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Afspraak is afspraak .

Voeren werkzaamheden netjes uit en komen afspraken na .

Uitgevoerd op 22-01-2021

Leon

Buitengevel isoleren

goed werk, slechte afhandeling

Komen allereerst 3,5 uur later als afgesproken. Leveren prima werk, maar afhandeling is zeer slecht. Foute facturen, reageren niet op telefoontjes, beloven terug te bellen, wat nooit gebeurd. Laten veel vuil achter op de werkplek.

Uitgevoerd op 06-04-2021

Ben

Buitengevel isoleren

Garantie afspraken zijn er niet..

In 2018 is onze woning door Smit geïsoleerd ( spouw- en vloerisolatie) waar we erg tevreden mee zijn ..
Toen we in november 2020 een nieuwe deur gemonteerd kregen liep de muur leeg met isolatiekorrels .
Er zat dus duidelijk GEEN LIJM toegevoegd.. Natuurlijk gereclameerd en afspraak gemaakt om bij te vullen.
Dit is netjes uitgevoerd, maar kreeg wel een rekening van €220 .Bij navraag zeiden ze dat ze ui coulance het starttarief van 750 € niet hadden berekend !! Hoezo garantie.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Kai

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Netjes, snel en vakkundig!

De spouwmuurisolatie en netjes, snel en vakkundig uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen en de mannen zijn harde werkers!

Uitgevoerd op 07-12-2020

Dennis

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Prima ervaring

Ervaring op zich prima, of de kwaliteit goed is is lastig voor ons als leken te beoordelen.
Het had iets netter achtergelaten kunnen worden. Er lag nog veel rotzooi in de achtertuin.

Uitgevoerd op 10-12-2020

Henk

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

op tijd en beleefd en goed werk

waren met 4 man voor twee huizen was een man die het werk nog moest leren de andere waren goed op de hoogte hoe de werkzaamheden uitgevoerd moest worden

Uitgevoerd op 13-11-2020

Dayenne

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

vriendelijk, goede prijs, netjes

Bij eerste contact/gesprek vriendelijk te woord gestaan, vakkundige uitleg en nam alle tijd.
De mannen die kwamen isoleren waren vriendelijk, kwamen de afspraken na en maakten na einde isolatie alles om het huis weer schoon.
We zijn zeer tevreden over het resultaat.
Zeker aan te raden.

Je krijgt waar voor je geld!!

Uitgevoerd op 01-12-2020

Patrick

Buitengevel isoleren

4 jaar last van rommel in de tuin.

Het maken van de offerte en het maken van de afspraak leek heel goed.
Lijkt op een professioneel bedrijf. Ook de uitvoering op de dag zelf zag er goed uit.
Na het inspuiten van de isolatie alle voegen weer netjes hersteld. En alles netjes achter gelaten.
Tot zo ver alles goed.
Maar nu heb ik al 4 jaar lang bij ieder zuchtje wind last van grijze bolletjes in de tuin.
Maar van Duits Isolatie komt er geen tot weinig respons. Ze hebben toegegeven te weinig of verkeerde lijm te hebben gebruikt. Maar er word geen enkel initiatief genomen om de fout te herstellen.
Meerdere keren contact gehad (al bijna 2 jaar)met de service afdeling maar die komen met smoesjes...druk...vakantie...corona crisis...Mijn spouwmuur is ondertussen weer helemaal leeg gewaaid, dus weg gegooid geld.
Doe GEEN zaken met dit bedrijf ! Onprofessioneel. Het lijkt mooi maar het is niks !

Uitgevoerd op 27-05-2016

Tijs

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Werkt snel en netjes!

Na opname werk dezelfde dag al offerte in de mail. Ook de factuur kwam einde dag van uitvoering netjes in de mail. Betaaltermijn 5 werkdagen is wat krap, wettelijk staat hier 30 dagen voor. Overwegend zeer tevreden dus!

Uitgevoerd op 28-03-2018

Rosalie

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Prima ervaring, tevreden.

Wij hebben Alex ervaren als een zeer kundig en gedreven vakman. Hij dacht met ons mee en kon goed onderbouwen voor welke maatregelen we moesten kiezen.

Uitgevoerd op 13-01-18

Jeroen

Buitengevel isoleren
Aanbevolen door klant

Strak en keurig werk geleverd.

Keurig werk geleverd. Voor een zeer schappelijke prijs. Beleefde en hardwerkende medewerkers

Uitgevoerd op 02-02-20

Wouter

Buitengevel isoleren
Geverifieerde klant

Matig resultaat, gunstige prijs

Isolex (Alex Wolfs) heeft bij mij de gevels geïsoleerd met PIR-platen. Dit is een klus van ruim een week, waarvan hij ongeveer 3/4 uitbesteedde aan een Pools bedrijf.

Communicatie:
In de aanloop was ik erg tevreden over hem. Hij was vriendelijk, flexibel, dacht goed mee en was bereid om wat extra te doen als dat nodig was.

Tijdens de uitvoering bleek dat er toch een verschil zat tussen wat hij zegt en wat hij doet. Hij lijkt alles te zeggen wat nodig is om je tevreden te stellen, maar komt die toezeggingen in de praktijk niet na. Als je hem daarop aanspreekt is zijn weerwoord altijd hetzelfde: "dit is onze werkwijze en zo doen wij het." Als je daar geen genoegen mee neemt doet hij nieuwe toezeggingen of wordt hij boos, maar afspraken worden niet nagekomen. Fysieke bedreiging schuwt hij niet.

Uitvoering:
Zowel Alex als zijn werknemers hebben geen opleiding in de bouw. Ook hebben zei geen relevante ervaring. Gelukkig is Alex creatief, maar omdat hij zich niet stoort aan bouwnormen of gangbare werkwijzen kan dit later problemen opleveren. Ik heb daardoor later herstelwerkzaamheden moeten laten verrichten aan de afwatering bij de boeiboorden. Ook gebruikte hij geen waterpas waardoor sommige vensterbanken scheef lopen met ongeveer 2 centimeter hoogteverschil. Voor de isolatie gebruikt hij B-kwaliteit PIR-platen, wat betekent dat de naden niet altijd goed aansluiten en sommige platen dikker of langer zijn dan andere. Volgens zijn medewerkers gebruikt hij soms ook tweedehands, wat ten koste kan gaan van de isolatiewaarde en het eindresultaat. Het uitbestede werk werd wel gedaan door vaklieden en is beter van kwaliteit.

Afwerking:
Met name bij de afwerking kreeg Alex haast omdat hij iets langer bezig was dan gepland. Het resultaat is slordig te noemen. Zo gebruikte hij bijvoorbeeld transparante siloconenkit en overschilderbare acrylaatkit door elkaar (binnen een voeg) omdat de acrylaatkit op was. De gevel is afgewerkt met een stuclaag, maar de isolatieplaten zijn nog duidelijk zichtbaar door de stuclaag heen.

Kosten:
De kosten zijn lager dan bij gerenommeerde bedrijven met vakkundig personeel.

Conclusie:
Hou je van een gokje of is je budget beperkt, dan is Alex Wolfs van Isolex je man. Wil je een goed eindresultaat, kijk dan nog even verder!

Uitgevoerd op 23-05-2017

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review