Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Arthur

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Geweldig

Prima advies
Keurig personeel
Proffesionels
De volgende dag al merkbaar
Bedrijf zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 03-09-2020

H

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Prettige gang van zaken

Prettig gesprek met Kevin. Hij gaf me goed advies. Had een koffertje met de materialen waaruit ik kon kiezen.
Dani heeft vervolgens het klusje geklaard. Prettige jongen. Beleefd en netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 26-08-2020

M.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Eindelijk het hele huis bewoonbaar!

Tot op heden bevalt het resultaat van de isolatiemaatregelen uitstekend. Het wordt minder snel te warm in huis en op kille dagen blijft het aangenaam. Zelfs het zijkamertje dat voor een deel direct onder het schuine dak ligt en waar het in de winter te koud en in de zomer te heet werd om er te kunnen werken, is nu jaarrond bewoonbaar. Ook het subsidiebedrag is inmiddels door het Ministerie toegekend, exact volgens uw berekening.

Uitgevoerd op 24-07-2020

Ad

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Een eerlijk verhaal

Onze spouw was, lang geleden, geschuimd. Na inspectie was besloten glaswol in te spuiten. De spuitploeg echter kwam er niet doorheen (het schuim kregen ze niet weggeblazen) en zijn na een uurtje weer vertrokken. Ze hebben alles netjes weer opgeruimd. Guido (de inspecteur) heeft nog aangeboden eens goed te kijken, vooral boven, maar we hebben besloten het schuim te laten voor wat het is: blijkbaar zijn we, achteraf gezien, goed genoeg geïsoleerd.

Toch zijn we tevreden: naar ons idee zorgvuldig advies, maar daarna geen onnodige werkzaamheden, al dan niet "alsof". En de rekening: €0,--.

Uitgevoerd op 14-08-2020

Rick

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Goede communicatie en net werk

Vriendelijke behulpzame medewerkers zowel aan de telefoon als tijdens de uitvoering. Ruimen na afloop alles op

Uitgevoerd op 21-08-2020

Lotte

Spouwmuur isoleren

Onprofessioneel niet nauwkeurig

Adviseur 1,5 aan huis, afspraak gemaakt voor isolatie. Om 07.30 en 12 uur zouden 2 ploegen komen. Om 11.00 kwam 1 ploeg de andere verhinderd. Binnen 10 min bleek de klus niet uit te voeren. Huis een gatenkaas en nieuw afspraak met adviseur gemaakt. Deze kwam wederom langs en vertelde dat het wel mogelijk is. Na enkele weken een e-mail niet mogelijk. Wat is dit voor bedrijf? Al met al dagen kwijt en nog geen steek verder

Uitgevoerd op 05-08-2020

jan

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

deskundig, goede samenwerking

deze twee heren gingen er voor, ondanks de regen geen klagen. Zeer attent , meedenkend.

Uitgevoerd op 27-07-2020

Tim

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Duidelijk en snel

De vertegenwoordiger neemt alle tijd voor je en legt alles uit. 2 werkdagen later zijn de muren keurig geïsoleerd en is alles netjes opgeleverd. Door een foutje zijn er ene paar gaten dwars door de muur (geen spouw) gegaan in de bijkeuken. Dit is allemaal keurig hersteld door de vakmannen. Direct aanpassing op het aantal m2 gekregen dus zo eerlijk werken ze ook, al vroeg ik er zelf niet om.
Gewoon snel, duidelijke afspraken en netjes. Ik ben erg tevreden!

Uitgevoerd op 18-05-2020

Manon

Spouwmuur isoleren

Mislukte isolatie

Na een goed gesprek en cameracontrole in de spouwmuur een handtekening gezet onder de veelbelovende offerte. Helaas is tijdens de afspraak het verkeerde materiaal in onze spouwmuur gespoten waardoor de isolatie (onomkeerbaar) is mislukt en kou-klachten niet zijn verholpen. Een medewerker van Thermosolutions is opnieuw komen kijken en bevestigde de fout. Wij hebben heel lang open gestaan voor een passende oplossing en verschillende keren contact geprobeerd te zoeken, maar helaas hebben wij van Thermosolutions nooit meer wat vernomen.

Uitgevoerd op 21-02-2020

Jaap

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Professioneel bedrijf.

Verkoop terzake kundig en realistisch.
Goede en snelle uitvoering.
Communiceren vanuit 's Heerenberg snel en goed. Komen afspraken na.
Een aanrader.

Uitgevoerd op 06-05-2020

Ing. S.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles perfect volgens afspraak

De adviseur van de firma isolatie.com heeft mij juist geinformeerd over de toe te passen materialen en de consequenties betreffende de vloerventilatie. Door de werknemers werd reeds enkele dagen later de klus geklaard waarbij vooraf met mij in overleg een afspraak is gepland. De werkzaamheden zijn nauwkeurig en accuraat uitgevoerd waarbij vooraf de eventuele knelpunten met de teamleider zijn besproken. Na de werkzaamheden is alles netjes opgeruimd en zijn de overtollige materialen (lees: afval) meegenomen.

Uitgevoerd op 06-05-2020

A.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd, netjes en volgens afspraak

Ña een afspraak met dhr. Kevin, waarin mogelijkheden werden besproken, opmetingen zijn gedaan, ter plekke een keurig heldere offerte gekregen. Offerte geaccepteerd en op de vastgestelde, afgesproken datum netjes op tijd verschenen met een dubbele ploeg. Keurig netjes werk afgeleverd: vulgaten geboord, geïsoleerd, vulgaten wederom gedicht met op kleur gebrachte specie, opgeruimd en aangeveegd. Werknemers zijn voorkomend, werken vlot en geordend. Niets dan lof voor dit bedrijf!!

Uitgevoerd op 01-05-2020

Annet

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed overleg, aardig personeel, net

Professionerl, netjes uitgevoerd en keurig achtergelaten.

Uitgevoerd op 16-04-2020

Rob

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Afspraken goed nagekomen

Na een gesprek met een deskundige bleek dit de juiste keuze. Vanwege ons grote oppervlak was dit ook een goede prijs. Als je minder dan 50m2 wilt isoleren kom je, denk ik, onder hun minimum prijs en kan het nadelig uitpakken.

Op de dag zelf waren ze op tijd en naderhand lieten ze alles netjes achter.

Uitgevoerd op 18-09-2019

AW

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zorgvuldig te werk, vriendelijk,

ze ruimen alles netjes op, ze weten waar ze mee bezig zijn

Uitgevoerd op 17-10-2019

Teun

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

De voorbereiding verliep goed.

De voorbereiding verliep goed, maar de klus zelf leek een beetje een spoed klus.
De afspraak was dat ook alle kleine scheuren en gaatjes in de muur zouden op gevuld worden met voegsel.
Dit is niet gedaan. Ook is er een dikkere boor gebruikt dan af gesproken.

Uitgevoerd op 12-12-2019

jan

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer tevreden

professionele uitvoering overeenkomstig de afspraken

Uitgevoerd op 19-02-2020

Misjà

Spouwmuur isoleren

GW-Isolatie

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

prompt en goed

punctueel

Uitgevoerd op 09-03-2020

J

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

snel werken,keurig achtergelaten.

Advies was uitstekend . Keurige offerte en uitstekende afspraken

Uitgevoerd op 22-01-2020

Wim

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles volgens afspraak

Goed personeel dat het werk netjes heeft afgeleverd.

Uitgevoerd op 25-10-2019

Dennis

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Alles zoals afgesproken, super!

Het adviesgesprek was duidelijk en gaf ons al een goed gevoel. Alle verdere communicatie was helder en verliep zoals verwacht. Vriendelijk personeel, van adviseur tot receptioniste en niet te vergeten de monteurs die het werk kwamen uitvoeren, hele kundige vaklui, Brabantse gezelligheid en het werk hadden ze snel, vakkundig en nadien keurig schoon opgeleverd! Wij zijn zeer tevreden en genieten nu al ruim een maand van een huis wat niet langer kil aanvoelt, de koude tocht is weg en de muren voelen niet langer koud aan. Zeer behaaglijk na het isoleren van de spouwmuren. Zeker geen minuut spijt van gehad, prijs kwaliteits verhouding is dik in orde! Wat ons betreft een aanrader. Nogmaals bedankt Isolatietechniek Best!!

Uitgevoerd op 03-02-2020

Ton

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

In totaliteit wel tevreden

enige minpunt: heb na het dichten van de boorgaten de kinderkopjes met een hogedrukreiniger moeten schoonspuiten. Ze zaten onder het cement.

Uitgevoerd op 21-11-2019

P

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

duidelijk

Heldere uitleg over proces en uitvoering, goede prijsstelling, goede uitvoering. Duidelijke communicatie. Netjes en schoon werk geleverd

Uitgevoerd op 06-02-2020

Cees

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed en op tijd

Ben tevreden op een minpuntje: Ik heb verschillende kleuren voegen en men heft maar met een kleur gevoegd waardoor kleurverschil goed te zien is.

Uitgevoerd op 14-11-2019

Hans

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zij hadden de beste offerte. Wij wilden de vloer laten isoleren met Tonzon isolatie, en spouwmuur met HR ++ parels vol laten spuiten.Op 20-2-2020 stonden exact om 7 uur 'smorgens 3 mannen van Grimbergen voor de deur. 2 slanke jongens gingen onder het huis aan de gang met Tonzon isolatie. De andere collega begon met het boren van gaten en daarna het inspuiten van de HR ++ parels in combinatie met lijm. Daarna werden de gaten weer gevoegd in dezelfde voegkleur. Je kunt niet meer zien waar de gaten zaten. Zeer vakkundig werk.

Uitgevoerd op 20-02-2020

C.

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Een aanrader, zeer tevreden!

We kregen goed advies, het werk is netjes gedaan, prettige mensen en alle afspraken zijn volgens afspraak nagekomen.

Uitgevoerd op 07-02-2020

Willem

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Top bedrijf, goed contact en info.

Professionele informatie. Duidelijke uitleg en correcte afhandeling bij offerte bespreking. Prettige omgang en prima afspraken. (Naast spouwmuurisolatie is ook de vloer geïsoleerd) Klus in 1 dag geklaard.
"Snelle" jongens die van Lammertink! En geen plekje overgeslagen!!

Uitgevoerd op 11-02-2020

Sandra

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Netjes schoon klant is koning

Na een vrijblijvende offerte Kevin op bezoek, prima uitleg , werklui keurig in taal en antwoord , alles gedaan wat afgesproken is, kortom een aanrader

Uitgevoerd op 03-02-2020

Arnold

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Heel erg tevreden!

Heel tevreden met dit bedrijf, ze hebben een mooi product welke netjes worden geplaatst, keurige medewerkers van de uitvoering en netjes afgewerkt.

Het gesprek met de vertegenwoordiger was fijn, geen opdringerig gesprek. Daar houden wij van.
Bedankt Alpha!

Uitgevoerd op 23-01-2020

Yoka

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Netjes te werk en voordelig.

Aardige verkoper, er was veel twijfel over product keuze. Hier een goed gesprek over gehad met verkoper Johnny, ook nog twee andere bedrijven langs laten komen maar toch gekozen voor bkw. Erg tevreden !

Uitgevoerd op 21-01-2019

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review