Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
7
Afspraken

Tevreden

Goed serieus bedrijf, prima geleverd en geplaatst, door communicatie stoornis wat probleempjes gehad, maar dat is super opgelost, zou dit bedrijf toch aanbevelen.

Uitgevoerd op 30-11-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Advies op maat + klasse afwerking!

Met een vriendelijke en persoonlijke benadering hebben wij een deskundig advies ontvangen en zijn de zonnepanelen en toebehoren binnen korte tijd door een vakkundig team geplaatst naar volle tevredenheid!

Uitgevoerd op 29-11-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden over All Window!

Goede ervaringen met All Window - Kunststof Kozijnen. Goede service, de klant staat centraal & prima prijs-kwaliteit verhouding!
Echt een aanrader.

Uitgevoerd op 29-11-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Volgens afspraak en op tijd

Goed advies gegeven en meegedacht om de juiste oplossing aan te bieden.

Uitgevoerd op 29-11-2016

HeideHoek Solar

7
Prijs/kwaliteit
7
Service
1
Afspraken

Zeer slechte after sales!!!!!

Plaatsing zonnepanelen was snel geregeld. Volgens contract zou jaarlijks onderhoud moeten plaatsvinden. Gebeurt niet. Bedrijf reageert niet op mailtjes, houdt zich niet aan afspraken, verzint allerlei smoesjes. Kortom, na betaling wordt het stil......

Uitgevoerd op 29-11-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

heel tevreden

heel tevreden

Uitgevoerd op 28-11-2016

HeideHoek Solar

10
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden, snelle oplevering.

Bij 8 bedrijven offertes opgevraagd voor zonnepanelen. In totaal 30 Solar Frontier panelen met een SMA omvormer. Prijzen verschilde enorm per bedrijf. De grotere jongens in de markt zaten allemaal rond een gemiddelde prijs van €9.000,-. Een aantal waren goedkoper, rond de €8.000 en zelfs uitschieters tot €11.000. HeideHoek Solar kon mij dezelfde set, waar een ander dik €9.000 euro voor vroeg kon ik bij HeideHoek Solar voor €7.100,- klaar zijn!

De mannen zijn vriendelijk, hebben tijd voor je, overleggen met je hoe je het wil hebben en weten waar ze mee bezig zijn. De set werkt prima en heb momenteel al een aantal kW opgewekt! Mochten er mensen panelen willen die ik ken, ik raad ze HeideHoek Solar aan!

Uitgevoerd op 27-11-2016

8
Prijs/kwaliteit
10
Service
9
Afspraken

snel goed netjes goede prijs

Zeer zeker aanbeveling waard. Mensen met goede mentaliteit en zeer netjes werk en voor evt. probleem goede en nette oplossing tijdens plaatsing

Uitgevoerd op 27-11-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Vriendelijk, vakkundig en nauwgezet

Vriendelijke en vakkundige benadering. Keurige en duidelijke offerte, alle vragen zijn prima en vlot beantwoord

Uitgevoerd op 26-11-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Volgens afspraak, vriendelijk

niet beschikbare onderdelen direct vervangen door een alternatief

Uitgevoerd op 26-11-2016