Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Hartelijk dank voor het goede werk!

Graag wil ik jullie laten weten hoe super tevreden we zijn over de isolatie die jullie in onze kruipruimte hebben gemaakt. Ik had eerst mijn bedenkingen omdat ik bij een buurman geweest ben die ook zijn kruipruimte had laten isoleren. Het leek net een druipgrot. Echter wat jullie gedaan hebben ziet er super uit. Ook ben ik erg tevreden dat jullie alles netjes hebben achtergelaten. We merken ook duidelijk dat de vloer langer warm blijft.

Uitgevoerd op 06-12-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Wij zijn zeer tevreden!

Service was goed en het werk is professioneel uitgevoerd.
Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Uitgevoerd op 05-12-2016

Focus op Energie

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

De adviseur kwam langs op locatie, om daarna een offerte uit te brengen. Hij gaf een keurig en deskundig advies, en mede zijn beleefde manier van werken hebben wij de offerte geaccepteerd. Tijdens de uitvoering werd er netjes gewerkt. Beleefde jongens die alles netjes hebben achtergelaten.

Uitgevoerd op 05-12-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Netjes gewerkt

Goed advies.

Uitgevoerd op 04-12-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Mooi werk en een enorme verbetering

Wij waren op zoek voor ons huis uit 1910 naar 3 nieuwe schuiframen inclusief kozijnen. Het was voor ons belangrijk dat de kozijnen qua stijl bij het huis paste waardoor het een echt een specifiek maatwerk klusje werd. Veel bedrijven konden dit niet leveren of waren qua prijs veel minder interessant.

Uitgevoerd op 02-12-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Prima werk geleverd, goede prijs,

Prima werk geleverd, goede prijs, vlotte afspraken, niets achteraf erbij of zo

Uitgevoerd op 02-12-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Een absolute aanrader!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt goed met de klant mee gedacht en de monteurs leveren uitstekend werk en doen alles in overleg met de klant.

Uitgevoerd op 01-12-2016

Solar2Enjoy.nl Arnhem-Keldonk

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Prima kwaliteit en service!

Goed en helder advies, kwaliteitsmateriaal tegen een scherpe prijs. Solar2enjoy monteert vakkundig en zorgvuldig, komt afspraken na en biedt goede service bij het de- en hermonteren van de installatie bij noodzakelijke dakwerkzaamheden.

Uitgevoerd op 01-12-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Betrouwbaar, goed werk, heel netjes

Bij het oriënterend gesprek kregen wij al hele goede adviezen en kwam heel betrouwbaar over. Prima offerte ontvangen. Bij ons zijn de woonkamer èn de gang behandeld. Prima, keurig werk geleverd met heel vriendelijk personeel. Afspraken uitstekend nagekomen en heel prettig mee samengewerkt!

Uitgevoerd op 01-12-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Zeer tevreden!

Goed en duidelijk adviesgesprek, snelle afwerking van de opdracht. Nette en professionele medewerkers. Alles netjes achtergelaten.

Uitgevoerd op 30-11-2016