Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Peter Grasmeijer

Kozijnen plaatsen of vervangen

Kozijnspecialisten

Op tijd, netjes gewerkt,betaalbaar

Zeer tevreden, goede prijskwaliteit verhouding, de afwerking en het opruimen en afvoeren van de oude kozijnen ging allemaal keurig netjes.
Afspraken werden goed nagekomen, de kwaliteit vd kozijnen en het merk voldoen aan alle eisen wij zijn dik tevreden

Uitgevoerd op 30-06-2017

Tessa Boersma

Vocht bestrijden

Ik ben zeer tevreden!

Wij hebben goed advies gekregen over ons probleem , ik ben erg tevreden met de uitvoering hiervan. ons vochtprobleem is helemaal verholpen. Erg aardige mensen ook.

Uitgevoerd op 01-05-2017

Hedy oranje

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Uiteindelijk alles goed.

vandaag is een nieuwe rolluik geplaatst door een zeer ervaren oudere monteur (Gerrit). Was deze vanaf het begin af aan geweest bij de montage had het plaatsen niet zo lang geduurd. alle lof
De communicatie tussen bedrijf en werknemers verloopt niet zoals het moet. Moest lang wachten op de levering. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

Uitgevoerd op 19-06-2017

Ron Schroder

Kozijnen plaatsen of vervangen

zie hierboven

Super top geregeld alles volgens afspraak zelfs meer werk verricht dan afgesproken,erg behulpzaam personeel echt een aanrader snel en ondanks meer werk alles voor de afgesproken prijs

Uitgevoerd op 10-06-2017

peter Schut

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

dik tevreden klant

Duidelijke afspraken, fijne mensen waar je zaken mee doet. Hele goede service.

Uitgevoerd op 29-05-2017

Paul Latour

Zonnepanelen installeren

Goede prijs, kwaliteit en service

Het bezoek aan huis was snel geregeld en leverde veel informatie op, die soms niet helemaal bleek te kloppen. Op alle aanvullende vragen werd steeds nog diezelfde dag geantwoord. Alle afspraken werden nagekomen en de zonnepanelen en omvormer werden in één dag geïnstalleerd en alles werkte goed. Laatste afwerking nog diezelfde week.

Uitgevoerd op 19-06-2017

GJ Ehrenhard

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden, goed werk afgeleverd

Reinald doet niet aan 'gladde verkooppraatjes', maar geeft de informatie zoals die is. In ons geval was hij bereid om ook 's avonds langs te komen om nog een keer het één en ander uit leggen omdat ons dat beter uitkwam. Hij denkt absoluut mee om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken.

Uitgevoerd op 24-03-2017

Cor Walters

Airconditioning installeren of vervangen

ABO Koeltechniek en Airconditioning B.V.

Tevreden

Nette monteurs op tijd en prima werk geleverd

Uitgevoerd op 28-06-2017

Deb M

Zonnepanelen installeren

Alles top gedaan

Na een zeer uitgebreid advies en nog een paas keer over en weer gemailt met vragen is de klus op zeer professionele manier uitgevoerd. De heren waren optijd, oude zonnepanelen waren zo verwijderd, rest van het dak nagelopen voor evt beschadigde pannen die gelijk werden vervangen. Toen de nieuwe zonnepanelen erop lagen was het software zo geïnstalleerd en alles werd nogmaals rustig uitgelegd. Top team

Uitgevoerd op 27-06-2017

Ben B. Marcus

Vakkundig professioneel klantvriend

Zeer klantgericht en klantvriendelijk em ruime kennis van zaken.
Prettig in de omgang. Professioneel

Uitgevoerd op 19-06-2020