Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Pfixx Solar systems

9 10
9

kort gezegd uitstekend

Aanbeveling:
Bedrijf: Pfixx Solar systems
Goed advies, zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen, en leggen dit keurig vast in de afspraken, bestek.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Bouwbedrijf van Dijk uit Hasselt

9.5 10
9,5

Zeer goed bedrijf

Aanbeveling:
Geweldig goed advies en zeer meedenkend met de klant.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Renoplan Plus

2.5 10
2,5

Zeer ontevreden

Aanbeveling:
Aannemer zou werken met hem goed bekende zzp ers, waar hij veel projecten mee heeft gedaan. Werkelijk was totaal anders. Vanaf dag een was er geen bouw supervisie en er ook nooit meer geweest. Aannemer leverde voor het merendeel slecht gemotiveerde mensen en ze werkten zeer slordig en kende zijn mensen totaal niet en andersom. Wij werden tevens door zijn mensen lastig gevallen vanwege wanbetalingen. Beloofd was een bouwtijd van 6 weken en is nu nog na 11 maanden steeds niet klaar. Van onze kant hebben wij keurig zijn facturen betaald, zoals we hadden afgesproken.Met dit bedrijf loopt inmiddels een rechtszaak. Wij zijn aan dit bedrijf gekomen via Solvari, dus pas op wie je neemt. Wij vragen ons af wat hij met ons geld heeft gedaan. Vele van zijn mensen plus leveranciers zijn nog niet betaald. We laten het verder aan de rechter over. Dit horror scenario wensen we niemand toe.

Uitgevoerd op 11-09-2015 door:

Bajoh Parketteurs

9.5 10
9,5

Meer dan tevreden

Aanbeveling:
Dit bedrijf heeft ons echt uit de brand geholpen. Super goede en snelle service. De vloer is prachtig gelegd met oog voor detail. De afwerking is ook geweldig gedaan. Dit bedrijf raad ik aan voor iedereen die een vloer moet laten leggen, oliën, schuren etc.

Uitgevoerd op 10-09-2015 door:

Zontech Nederland BV

9 10
9

Zonnepanelen

gewoon doen!

Aanbeveling:
Scherpe prijs, goed advies, netjes geplaatst en bij vragen over van alles, direct antwoord.

Uitgevoerd op 10-09-2015 door:

Bouwbedrijf BEJACO bv

9 10
9

Mooier dan gedacht!

Aanbeveling:
We kregen goed advies, het werk werd keurig op tijd afgeleverd. De prijs is scherp.

Uitgevoerd op 10-09-2015 door:

Bejaco aannemersbedrijf Benschop

10 10
10

Maken dromen waar!

Aanbeveling:
Ze maken een heldere offerte. Geen kleine lettertjes, denken goed mee met de opdrachtgever en doen wat ze beloven!

Uitgevoerd op 10-09-2015 door:

Thomas Vos Stukadoorsbedrijf

9 10
9

Echt een vakman!

Aanbeveling:
Echt super strak werk afgeleverd alles netjes achtergelaten en komt zijn afspraken na. Volgende keer vragen wij hun zeker weer!

Uitgevoerd op 10-09-2015 door:

Eigenhuis Keuken

8.5 10
8,5

Behulpzaam en zorgvuldig

Aanbeveling:
Eigenhuis keukens heeft ons geduldig geholpen bij het vinden de juiste opstelling van de keuken. Meerdere schetsen hebben ons uiteindelijk geholpen bij het vinden van perfecte keuken voor onze woning. Plaatsing werd in 1 dag verzorgd en keurig opgeleverd. We genieten nog elke dag van de keuzes die we toen gemaakt hebben.

Uitgevoerd op 10-09-2015 door:

Stukadoorsbedrijf Gebr. Lamphen

9 10
9

Prachtig stucwerk

Aanbeveling:
Zeer net stukwerk en idem stukadoors. Prachtig werk afgeleverd en uitvoering was op relatief korte termijn.