Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk product wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Werk correct uitgevoerd.

Goed gesprek vooraf. Duidelijke offerte. Flexibele houding.

Uitgevoerd op 09-07-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Zeer tevreden.

Van aanvang voelde het goed, uitstraling van de overkapping duidelijk anders dan de huidige beschikbare overkappingen.
De materialen velemale solider en betere poedercoating waardoor makkelijk om schoon te houden.
De installatie samenwerking met onze aannemer was zeer positief.
Gezien de korte periode dat we de overkapping hebben (6 maanden) kan ik geen langer termijn ervaring aangeven.

Uitgevoerd op 08-07-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer tevreden

Goed advies, persoonlijke benadering en zeer nette en vakkundige plaatsing. Netjes afgewerkt, keurige levering. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk en zou Kozijnenkampioen aanbevelen

Uitgevoerd op 08-07-2016 door:

7
Prijs/kwaliteit
7
Service

Perfect. Geen opmerkingen

Kreeg goed advies. Eigenaar kwam zelf opmeten . Goed contact.

Uitgevoerd op 06-07-2016 door:

7
Prijs/kwaliteit
7
Service

Erg tevreden

Het ziet er naar uit dat "koude voeten" wegblijven. Al met al dus een goed keus geweest.

Uitgevoerd op 06-07-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Keurig werk en afspraken

Goede prijs en net werk geleverd.

Uitgevoerd op 05-07-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Keurige afwerking!!

Zeer goed advies gekregen, ze denken mee in wat je wensen zijn en hoe dat het beste uit te voeren, zijn ook heel eerlijk in het aangeven wanneer je bepaalde werkzaamheden beter door bv een glaszetter kan laten uitvoeren wanneer dat goedkoper is.

Uitgevoerd op 05-07-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Goede schilder

De eigenaar dacht met je mee, was duidelijk in zijn offerte, kwam tijdens de opdracht kijken, stemde goed af en was vriendelijk. Verder is het werk netjes uitgevoerd en werd zoveel mogelijk alles afgeplakt tijdens het schilderen en muurverven.

Uitgevoerd op 04-07-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Tevreden

Duidelijk en fijn contact
Goede service

Uitgevoerd op 01-07-2016 door:

10
Prijs/kwaliteit
9
Service

Vooral zo doorgaan!

Wij hebben op onze nieuwe woning 2 grote dakkapellen (9m en 7m) laten plaatsen. Omdat het voor ons nieuw was (en ook een flinke investering) heb ik heel veel vergeleken bij verschillende dakkapel leveranciers. Bij mijn eerste bezoek aan Postema Dakkapellen was ik overtuigd. De dakkapellen worden in zijn geheel gebouwd in de productiehal, voor mijn idee is er dan ook alle rust om zo'n dakkapel goed af te maken. Met een grote kraan wordt de dakkapel dan in zijn geheel op het dak geplaatst. Bij de andere leveranciers werden deze grotere dakkapellen modulair op het dak zelf geassembleerd/gemonteerd.
Ook prijs was zeer concurrerend.
De installatie van beide dakkapellen en aftimmeren van binnen (gipsplaten en spotjes) was perfect afgerond in twee dagen.
Ik heb twee leuke dagen gehad met Dennis en de jongens. Inmiddels hebben wij reeds een andere opdracht verleend voor het maken van een doorgang tussen twee schuine daken en offerte loopt ook voor een tuinschuur met overkapping.

Aanrader van een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 29-06-2016 door: