Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Kataryna Kitlinska

Rolluik plaatsen of vervangen

Nauwkeurig en op tijd

Arie heeft een top bedrijf 2 mooie elektrisch rolluiken geleverd Kwalitatief ziet het er goed uit.
Zeer betrouwbaar personeel, vader en Zoon
Je kan gewoon je sleutel afgeven en lekker gaan werken ze werken alles tot in de puntjes af.
echt een top bedrijf

Uitgevoerd op 12-06-2017

Renny van Zanten

Zonnepanelen installeren (particulier)

Vakbekwaam eerlijk en goed

Uitstekend en profesioneel advies door goede vakmensen met hart voor de klant

Uitgevoerd op 27-06-2017

Berry Vonk

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen

Op tijd, netjes, behulpzaam, top!

De eerste afspraak met de vertegenwoordiger was prettig en voelde goed. Hierop besloten in zee te gaan met Lumax. Dag voor plaatsing van dakkapel stond de container al netjes voor de deur. Op de dag van plaatsing zelf waren de jongens keurig op tijd. Hebben alles netjes geplaatst en zelfs geholpen met het vervangen van wat dakpannen wat ik in de planning had staan. De dakkapel zelf is werkelijk een lust voor het oog. Ziet er stoer en robuust uit. Inmiddels ook al flink wat regenbuien voor de kiezen gehad, geen enkel probleem! Lumax beveel ik zeker aan!

Uitgevoerd op 08-06-2017

Raymond de Jong

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig en klantvriendelijk.

Wij hebben uitgebreid advies gekregen. Zowel bij ons thuis als via een aantal telefonische gesprekken. Ik heb verschillende offertes gekregen met verschillende opties en mogelijkheden, toegepast op onze situatie, zodat ik goed kon vergelijken en een weloverwogen keuze kon maken. Daarnaast was de prijs scherp t.o.v. andere aanbieders. Ik vind het prettig dat een dergelijke installatie is geinstalleerd door een elektotechnisch bedrijf dat ook in de buurt is gevestigd en de mogelijkheid bied om ondersteuning te bieden indien mogelijk. Ik moest langer wachten op de installatie dan tijdens de offertefase werd geschat, maar ik wacht liever iets langer op een goede installatie dan dat het als een haastklus wordt gedaan. Daadwerkelijke installatie verliep goed en de medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien zijn mijn aanwijzingen t.o.v. het huis en plaatsing goed opgevolgd.

Uitgevoerd op 26-06-2017

Judith de Ruijter

Airconditioning installeren of vervangen

netjes gewerkt + goed overleg

Snelle antwoorden via de mail.
Duidelijke afspraken.
Op de juiste tijden aanwezig.
Nadien had ik een 'lekkage'. Werd snel opgelost.
Netjes gewerkt. Goede uitleg. Goed onderling overleg. Er werd ook goed meegedacht.

Uitgevoerd op 16-06-2017

jose badon

Zonnescherm plaatsen of vervangen

mensen waren behulpzaam vriendelijk

het scherm is netjes en snel geplaats.

Uitgevoerd op 14-06-2017

Meike L

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden!

Kroon Kozijnen is goed georganiseerd. Men is helder in de communicatie, de offerte is duidelijk en overzichtelijk en men komt de afspraken heel goed. De oplevering was zorgvuldig.

Uitgevoerd op 25-05-2017

Hans Engelkamp

Zonnepanelen installeren

Uiteindelijk behoorlijk tevreden

Meerdere offertes aangevraagd. Helios-Solar leverde grotere panelen voor ongeveer dezelfde prijs, daarom hiervoor gekozen. Helaas is een paneel deels op het dak van de buren geplaatst; dit is niet erg professioneel vind ik. Temeer omdat ik de monteur nog vroeg of het allemaal wel paste, waarop hij "ja hoor, prima" zei. Uiteindelijk werd dit issue wel naar redelijke tevredenheid afgehandeld. Alle afspraken zijn nagekomen.

Uitgevoerd op 02-06-2017

Henk Evers

Zonnepanelen installeren

Prettig contact en prima vakwerk

Zonnepanelen in april 2017 laten plaatsen en alles volgens afspraak uitgevoerd. Opbrengst tot nu toe boven mijn eigen verwachting. Toen hier onlangs in de buurt blikseminslag was viel het systeem uit. Gemaild voor advies en binnen 1 kwartier al een telefonische reactie van Jeroen met de oplossing. Dus ook bij storingen is de service fantastisch en dat spreekt mij erg aan.

Uitgevoerd op 13-04-2017

Henri Muller

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden en heel blij.

Zelf ben ik zeer Kritisch en wil alleen de beste kwaliteit. Ben daarom niet over 1 dag ijs gegaan, maar heb diverse woningen bezocht waar kunststof kozijnen zijn geplaatst door verschillende leveranciers. Ben een aantal woningen tegengekomen waar de kwaliteit en de perfecte uitstraling er bovenuit uitsprongen. Hierbij kwam ik de naam AURA kozijnen tegen. Ik raad iedereen AURA kozijnen aan als je wilt gaan voor kwaliteit, uitstraling en professionaliteit. Top bedrijf en uitstekend vakwerk.

Uitgevoerd op 21-06-2017