Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk product wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Nauw keurig en op tijd

Nette mensen,werken rustig.
Weet wat ze doen
Zeer deskundig.

Uitgevoerd op 28-06-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Netjes op/binnen de tijd

Aardige en vakkundige mensen. Goed advies gekregen en het werk is nauwkeurig en netjes opgeleverd. Ook de after-service is prima. Misschien niet de aller goedkoopste, maar daar was ik ook niet naar op zoek. Dus uitstekend werk voor een eerlijke prijs.

Uitgevoerd op 26-06-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Het instaleren was prima

Het werk is vlot en uitstekend uitgevoerd. Ook de nazorg is prima verlopen. De storing op de computer is prima verholpen.

Uitgevoerd op 26-06-2016 door:

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Professioneel bedrijf!

Alltronics gaf mij vanaf het eerste contact een goed en professioneel gevoel. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe alarmsysteem. Het systeem ziet er mooi uit, beschikt over veel functies en ik voel mij weer veilig in mijn woning!

Uitgevoerd op 22-06-2016 door:

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Keurig werk gemaakt !

Men heeft een prachtig scherm gemaakt, elektrisch en met afstandsbediening. Kwalitatief ziet het er goed uit. Fijn en betrouwbaar personeel, vader en zoon. Prijs viel alleszins mee !

Uitgevoerd op 18-06-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Netjes en mooi werk

Het werk door het team van Veld kozijntechniek is in 1 word geweldig netjes werk en alles volgens afspraak

Uitgevoerd op 18-06-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Weten wat ze doen. Top!

Vanaf het begin goede beoordeling van de problemen en de beste oplossing daarvoor. Netjes werk afgeleverd en goede garantie. Aardige en gezellige jongens ook. Tevreden met alles.

Uitgevoerd op 17-06-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
8
Service

Gewoon goed

Wij hebben een zeer goede ervaring met Mehmet, keurig zijn afspraken nagekomen prima binnen het budget gebleven en netjes opgeleverd. Wij kunnen hem zeker aanraden

Uitgevoerd op 15-06-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Prima bedrijf

We zijn heel tevreden over Solarkompas. Rene Seelen gaf ons een uitgebreid en duidelijk advies. Ook tussendoor kregen we steeds snel en uitgebreid antwoord op onze vragen. Toen we achteraf niet helemaal tevreden waren, was Rene ook meteen bereikbaar en werd een nieuws afspraak gemaakt om alles naar onze wens te veranderen. Vaak zie je bij bedrijven dat wanneer je een offerte hebt getekend, je ineens lastig contact kunt krijgen. Dat was hier dus absoluut niet het geval.

Uitgevoerd op 15-06-2016 door:

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Uitermate tevreden!

Roel Immel van Sunpact BV is bij ons langs geweest om advies te geven hoe wij het beste ons "buitenzitje" konden overkappen. Hij heeft ons erg professioneel en correct advies gegeven. Wij hebben in samenspraak gekozen voor een knikarmscherm. Het scherm is keurig bevestigd en wij zijn ontzettend tevreden over de service en het advies van Roel. Ik kan ook iedereen dit bedrijf aanbevelen. U zult er zeker geen spijt van krijgen!

Uitgevoerd op 12-06-2016 door: