Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Professioneel

Na vergelijk van offertes is solarcentraal er uitgekomen door goede voorlichting en duidelijke uitleg. De persoonlijke begeleiding straalde vertrouwen uit. De plaatsing is zeer professioneel, kundig en efficiënt uitgevoerd. Direct na plaatsing kwam solarcentraal langs om te controleren en de app te installeren. Alles werkt maar tevredenheid en wij zullen solarcentraal zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 26-08-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

De inst is uitstekend

Er is iets foutgegaan bij het aanmelden bij energieleveren.nl en mijn energiemeter kon daardoor pas een maand later worden geplaatst

Kevin Raat heeft het wel aangemeld maar er is iets fout gegaan waardoor het niet
bij Nuon is aangemeld. Hij compenseert de gederfde opbrengst van de panelen.

Ik ben hier heel tevreden over en zou dus nu voor het hele proces een dikke 8
willen geven.

Uitgevoerd op 26-08-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer vakbekwaam excellent

We hebben een buitengewoon goede ervaring met Postema dakkapellen. De enorme vriendelijkheid, attentheid, correctheid en de hoge mate van vakmanschap hebben gemaakt dat we bijzonder tevreden zijn met de bij ons uitgevoerde werkzaamheden. De prijsstelling is bijzonder scherpen je zult er dan ook zeker geen spijt van hebben als door Postema dakkapellen je klus laat doen.

Uitgevoerd op 25-08-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Persoonlijk & betrouwbaar

Uitstekend advies op maat (niet op basis van google Earth maar met het meetlint het dak op), en zeer flexibel. Installatie door mensen die zoeken naar de beste en netste manier om de aansluitingen te maken. Afspraken 100% nagekomen, offertes snel binnen en netjes geprijsd. Zeer tevreden!

Uitgevoerd op 24-08-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

goed en snel en netjes.

Goede voorlichting en goed en snel geplaatst.
Goede materialen voor een redelijke prijs.

Uitgevoerd op 24-08-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Stipt, nette afwerking.

Er werd netjes gewerkt en erg vlot gewerkt met goed overleg. Ook werd de rommel netjes opgeruimd en mijn raam nog netjes gewassen.

Uitgevoerd op 23-08-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Uiterst tevreden, TOP!

Kreeg keurig raad en advies bij het voorgesprek, werkzaamheden erg netjes/snel uitgevoerd.
Na plaatsing vindt er monitoring plaats op eventuele storingen van/binnen het systeem, mocht dit het geval zijn dan wordt er pro-actief contact met je gezocht en het probleem direct verholpen.

Uitgevoerd op 23-08-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Betaalbare kwaliteit

Het voorgesprek was heel erg helder, alles werd stap voor stap uitgelegd. De installatie verliep soepel en de medewerkers waren flexibel en keurig.

Uitgevoerd op 22-08-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Meer dan tevreden!

Alles op tijd en naar volle tevredenheid geleverd en geïnstalleerd. Bedankt Zonvoornop!

Uitgevoerd op 21-08-2016

HeideHoek Solar

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Deskundige montage!

Goed en prettig advies met een zeer scherpe offerte. De panelen konden snel geïnstalleerd worden.

Uitgevoerd op 19-08-2016