Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Ad Van den akker

Kozijnen plaatsen of vervangen

Alles volgens afspraak

We zijn zeer goed tevreden over het geleverde werk.

Uitgevoerd op 23-06-2017

LAG Peeters

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Uitmuntend!!!

Alles werd, conform de van te voren gemaakte afspraken, keurig afgewerkt. De monteurs bleken gezellige proffesionele vaklui te zijn. Alles weer professioneel ge(de)monteerd. Zelden meegemaakt dat alles 100% geleverd en gemonteerd wordt conform alle afspraken en tijdsplanning.

Uitgevoerd op 01-06-2017

Hans Lakeman

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Prima gegaan, alle afspraken nagekomen.

Uitgevoerd op 23-06-2017

G. Van Boekel

Dak renoveren of vervangen

Daktechniek en Calamiteiten mpb bv

Proberen overal geld weg te halen.

Kijk uit dit zijn oplichters. Niet mee in zee gaan.

Uitgevoerd op 22-06-2017

Mehmet Yigitalp

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

Beveel Renovar zeker aan!

De prijs/ kwaliteitsverhouding is goed!
De schuifpui is van zeer goede kwaliteit en vakkundig geplaatst. Ook zeer te spreken over de nette afwerking!
De mannen zijn duidelijk (soms iets bijdehand, wat ik persoonlijk niet erg vind) en komen hun afspraken na!

Uitgevoerd op 22-06-2017

Ben van Rooij

Airconditioning installeren of vervangen

Zeer tevreden Perfect

Perfect

Uitgevoerd op 02-06-2020

chm van avezaath

Zonnepanelen installeren

degelijke installatie

duidelijke offerte. zowel technischals qua prijs. ondanks decembermaand en vrieskou op dag van installatie toch alert gereageerd en direct werkende installatie opgeleverd. snelle plaatsing . goede nazorg en persoonlijke contacten . alles 100% in orde. kan hr dus zonder meer aanbevelen en mijn hr dus zonnepanelen installatie kan zeker als zeer goede referentie gebruikt worden .

Uitgevoerd op 06-12-2016

na afspraak werk snel uitgevoerd

Werk goed en netjes uitgevoerd, medewerkers zeer professioneel

Uitgevoerd op 17-06-2017

w algra

Zonnepanelen installeren

ben uitermate tevreden

werk is keurig uitgevoerd en opgeleverd

Uitgevoerd op 15-06-2017

Remco Albers

Rolluik plaatsen of vervangen

Echt vakmanschap, vriendelijk

Nadat de 1e keer ons al goed beviel , Vandaag weer Frans en zn team over de vloer gehad voor het plaatsen van rolluiken , deze keer al de 3 balkons onder handen genomen en weer perfect werk geleverd

Dank je wel Frans,Rolf en Dominique

Uitgevoerd op 19-06-2017