Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Super goed

Vooraf super goed advies. Prijs viel relatief mee. Drie hele nette vakmensen die op de afgesproken tijd binnen kwamen en die ook netjes hebben gewerkt.

Uitgevoerd op 12-07-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Algemeen zeer tevreden.

Veel relevante informatie gehad. Bedrijf reageert snel en adequaat op vragen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 10-07-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Werk correct uitgevoerd.

Goed gesprek vooraf. Duidelijke offerte. Flexibele houding.

Uitgevoerd op 09-07-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Zeer tevreden.

Van aanvang voelde het goed, uitstraling van de overkapping duidelijk anders dan de huidige beschikbare overkappingen.
De materialen velemale solider en betere poedercoating waardoor makkelijk om schoon te houden.
De installatie samenwerking met onze aannemer was zeer positief.
Gezien de korte periode dat we de overkapping hebben (6 maanden) kan ik geen langer termijn ervaring aangeven.

Uitgevoerd op 08-07-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer tevreden

Goed advies, persoonlijke benadering en zeer nette en vakkundige plaatsing. Netjes afgewerkt, keurige levering. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk en zou Kozijnenkampioen aanbevelen

Uitgevoerd op 08-07-2016

7
Prijs/kwaliteit
7
Service

Perfect. Geen opmerkingen

Kreeg goed advies. Eigenaar kwam zelf opmeten . Goed contact.

Uitgevoerd op 06-07-2016

7
Prijs/kwaliteit
7
Service

Erg tevreden

Het ziet er naar uit dat "koude voeten" wegblijven. Al met al dus een goed keus geweest.

Uitgevoerd op 06-07-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Keurig werk en afspraken

Goede prijs en net werk geleverd.

Uitgevoerd op 05-07-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Keurige afwerking!!

Zeer goed advies gekregen, ze denken mee in wat je wensen zijn en hoe dat het beste uit te voeren, zijn ook heel eerlijk in het aangeven wanneer je bepaalde werkzaamheden beter door bv een glaszetter kan laten uitvoeren wanneer dat goedkoper is.

Uitgevoerd op 05-07-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Goede schilder

De eigenaar dacht met je mee, was duidelijk in zijn offerte, kwam tijdens de opdracht kijken, stemde goed af en was vriendelijk. Verder is het werk netjes uitgevoerd en werd zoveel mogelijk alles afgeplakt tijdens het schilderen en muurverven.

Uitgevoerd op 04-07-2016