Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Fleur Smithuis

Dakkapel plaatsen of vervangen

De Fabriek Dakkapellen

Afspraak is echt afspraak

Bij ons is een dakkapel vervangen voor een nieuwe dakkapel. Het liep van het begin tot het eind perfect, en alles met de monteurs in goed overleg.
Top gedaan De Fabriek

Uitgevoerd op 04-04-2017

Nanky Brouwer van der Kooij

Vloer isoleren

Goed gekeken naar het probleem en h

We kregen een goed onderbouwd advies en hopen dat de klus goed gedaan wordt

Uitgevoerd op 24-04-2017

Cok Stolk

Gevel voegen

Eco builders

Prijs kwaliteit keurig

Vakmensen keurig werk afgeleverd

Uitgevoerd op 24-03-2017

Nazim Ozer

Zonnepanelen installeren

houden wel op afspraak

kreeg goed advies

Uitgevoerd op 15-04-2017

D. Roest

Schuifpui plaatsen of vervangen

Maken goede afspraken

Advies uitgebreid en duidelijk

Uitgevoerd op 08-05-2017

Corine Markerink

Dakkapel plaatsen of vervangen

De Fabriek Dakkapellen

Alles keurig volgens afspraak

Ik heb 6 verkopers over de vloer gehad. Daarvan waren er 2 die mee dachten in mijn wensen en budget. Uiteindelijk was de prijs en de snelle levering de doorslag om voor de Fabriek te gaan. Ik verwachtte een bus vol bouwvakkers, maar er kwamen er 2, die voor 4 man werk leverde. Er werd zelfs nog advies gegeven hoe mijn dakkapel af te werken, want dat had ik niet meegenomen in de offerte. Maar als je zelf niet handig bent, zou ik dat wel aanraden! Top gedaan mannen!

Uitgevoerd op 11-04-2017

Gerard Galgenbeld

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Het werk is van A tot Z keurig en vlg. afspraak netjes op tijd uitgevoerd.

Uitgevoerd op 14-03-2017

Kees Ruijg

Opstijgend vocht bestrijden

Zeer tevreden over uitvoering.

Het personeel ging zeer vakkundig te werk en gaf tijdens het werk ook waardevolle adviezen en tips om het uiteindelijke resultaat verder te optimaliseren. Alle tijdens de survey besproken details -zowel qua afspraken als de technische uitvoering zelf- werden nauwkeurig nagekomen. Zowel de voorbereidende werkzaamheden en het opruimen achteraf gebeurde zeer netjes. Behalve dat ik veel heb opgestoken van de heren had ik ook een supergezellige dag.

Uitgevoerd op 13-04-2017

Marijke Hofma-Mellema

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Heel tevreden, goede kwaliteit

Wij kregen een goed advies door de bezorger van de schuifpui, We gaan de pui en ramen zelf plaatsen, maar kregen bij het bezorgen een goede uitleg en we konden ook altijd bellen als we vragen hadden

Uitgevoerd op 11-03-2017

Frank Verhulsdonck

Zonnepanelen installeren

Professioneel, transparant, eerljjk

Zeer open en eerlijk advies. Enige bedrijf dat offerte persoonlijk kwam aanbieden en toelichten.Enige bedrijf ook dat zich echt verdiepte in mijn situatie en mijn wensen duidelijk hielp te benoemen. Dat hielp mij echt in het maken van de voor mij juiste keuzes. Zij waren er als enige niet op uit mij zoveel mogelijk panelen te verkopen. Zij adviseerden mijn zelfs de duurste maar wel beste panelen (glas-glas) NIET te nemen omdat dit juist niet in mijn situatie paste

Uitgevoerd op 13-04-2016