Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Tevreden

Duidelijk en fijn contact
Goede service

Uitgevoerd op 01-07-2016

10
Prijs/kwaliteit
9
Service

Vooral zo doorgaan!

Wij hebben op onze nieuwe woning 2 grote dakkapellen (9m en 7m) laten plaatsen. Omdat het voor ons nieuw was (en ook een flinke investering) heb ik heel veel vergeleken bij verschillende dakkapel leveranciers. Bij mijn eerste bezoek aan Postema Dakkapellen was ik overtuigd. De dakkapellen worden in zijn geheel gebouwd in de productiehal, voor mijn idee is er dan ook alle rust om zo'n dakkapel goed af te maken. Met een grote kraan wordt de dakkapel dan in zijn geheel op het dak geplaatst. Bij de andere leveranciers werden deze grotere dakkapellen modulair op het dak zelf geassembleerd/gemonteerd.
Ook prijs was zeer concurrerend.
De installatie van beide dakkapellen en aftimmeren van binnen (gipsplaten en spotjes) was perfect afgerond in twee dagen.
Ik heb twee leuke dagen gehad met Dennis en de jongens. Inmiddels hebben wij reeds een andere opdracht verleend voor het maken van een doorgang tussen twee schuine daken en offerte loopt ook voor een tuinschuur met overkapping.

Aanrader van een zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 29-06-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Nauw keurig en op tijd

Nette mensen,werken rustig.
Weet wat ze doen
Zeer deskundig.

Uitgevoerd op 28-06-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Netjes op/binnen de tijd

Aardige en vakkundige mensen. Goed advies gekregen en het werk is nauwkeurig en netjes opgeleverd. Ook de after-service is prima. Misschien niet de aller goedkoopste, maar daar was ik ook niet naar op zoek. Dus uitstekend werk voor een eerlijke prijs.

Uitgevoerd op 26-06-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Het instaleren was prima

Het werk is vlot en uitstekend uitgevoerd. Ook de nazorg is prima verlopen. De storing op de computer is prima verholpen.

Uitgevoerd op 26-06-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Professioneel bedrijf!

Alltronics gaf mij vanaf het eerste contact een goed en professioneel gevoel. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe alarmsysteem. Het systeem ziet er mooi uit, beschikt over veel functies en ik voel mij weer veilig in mijn woning!

Uitgevoerd op 22-06-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Keurig werk gemaakt !

Men heeft een prachtig scherm gemaakt, elektrisch en met afstandsbediening. Kwalitatief ziet het er goed uit. Fijn en betrouwbaar personeel, vader en zoon. Prijs viel alleszins mee !

Uitgevoerd op 18-06-2016

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Netjes en mooi werk

Het werk door het team van Veld kozijntechniek is in 1 word geweldig netjes werk en alles volgens afspraak

Uitgevoerd op 18-06-2016

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Weten wat ze doen. Top!

Vanaf het begin goede beoordeling van de problemen en de beste oplossing daarvoor. Netjes werk afgeleverd en goede garantie. Aardige en gezellige jongens ook. Tevreden met alles.

Uitgevoerd op 17-06-2016

9
Prijs/kwaliteit
8
Service

Gewoon goed

Wij hebben een zeer goede ervaring met Mehmet, keurig zijn afspraken nagekomen prima binnen het budget gebleven en netjes opgeleverd. Wij kunnen hem zeker aanraden

Uitgevoerd op 15-06-2016