Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 29-02-2016 door:

Energiecontrol NL

9 10
9

Spouwmuur isoleren

zeer tevreden

Aanbeveling:
Alle afspraken goed nagekomen alles netjes opgeruimd tegelijk ook bij de buurman alles geïsoleerd.

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 29-02-2016 door:

Isolatietechniek Best

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Keurig en op tijd.

Aanbeveling:
Het werk netjes uitgevoerd
afspraken nagekomen.

Uitgevoerd op 29-02-2016 door:

Van den Hatert zonwering en kozijnen

8.5 10
8,5

Kozijnen plaatsen of vervangen

Netjes, naar verwachting

Aanbeveling:
Wij hebben de volgende kozijnen laten vervangen:
Achter begane grond
Zolder raam
Eerste verdieping alles.

De heer van den Hatert is een zeer vriendelijke man die goed met je meedenkt.
Wij wisten in eerste instantie niet wat we wel en niet gingen vervangen en hebben daarom voor de gehele woning om offertes gevraagd.

Uiteindelijk hebben we dus besloten de begane grond aan de voorzijde nog niet te vervangen. Van den Hatert had zelfs aangeboden een deel van de factuur later te mogen betalen, om op deze manier toch ook de begane grond aan de voorzijde direct mee te kunnen vervangen.

De werkzaamheden hebben een week geduurd. (begonnen op donderdag en op woensdag opgeleverd)

Als eerste zijn de ouderslaapkamer en badkamer van nieuwe kozijnen voorzien. De badkamer is helemaal perfect, geen beschadigingen aan de tegels e.d. waar wij erg blij mee zijn.

Op onze slaapkamer is helaas een stuk van de muur losgekomen wat weer netjes gevuld is. Dit moeten wij hier zelf nog van structuur en de juiste kleur voorzien. Gelukkig hebben we nog wat van de structuurverf en latex in de juiste kleur bewaard, dus dat mag geen probleem zijn.

Daarnaast zijn net boven de radiator een paar kleine zaagsneden in het plaatwerk zichtbaar. Ook deze zijn in ons geval niet schokkend, omdat het plaatwerk al een beschadiging had welke wij toch nog wilden gaan vullen en opnieuw schilderen.

De eerste verdieping aan de achterzijde zijn gelukkig geen delen van een muur afgebroken. Hier zit ook glasweefsel behang op de muur, en een beschadiging daarvan zou ook meer herstel werk betekenen, daar zijn we dus erg blij mee.
Wat hier wel het geval is, is dat er ongeveer 1mm muur meer over is dan met het vorige kozijn, dus 1 mm zonder glasweefselbehang en zonder latex. Dit geldt voor beide kamers aan 1 zijde van de kamer.
Ook met deze millimeter kan ik niet zitten, omdat deze toch niet in het zicht zit vanwege de gordijnen die ervoor hangen.
Op de ouder slaapkamer hebben we alleen een rolgordijn, waarbij een dergelijke millimeter wel zichtbaar zou zijn, maar hier sluiten de nieuwe kozijnen perfect aan op de vorige locatie van de kozijnen.

Vervolgens zijn de kozijnen op de begane grond aan de achterzijde vervangen. Ook hierbij gelukkig geen beschadigingen aan de muren en het stucwerk. Helaas moest hiervoor ook de vensterbank vervangen worden en bij het vervangen hiervan zijn wel een tweetal beschadigingen aan de muren ontstaan.

Het vervangen van het zolderraam is netjes gedaan.

Aan de buitenzijde van de woning ziet alles er ook netjes uit, met een kanttekening dat tussen de kozijnen een latje geplaatst is in een net iets andere tint als dat de kozijnen zelf hebben. Volgens van den Hatert kon dit niet anders omdat deze niet bij de kozijnen fabrikant vandaan kwam en de andere leverancier hiervan niet dezelfde kleur kon leveren. Dit detail is ons van te voren helaas niet verteld. Wij dachten juist vrij standaard kleuren uit te hebben gekozen, onder andere omdat de horren dan voordeliger uit zouden vallen.

Daarnaast zijn de houten rabat delen aan zowel de voor als de achterzijde van de woning vervangen door kunststof elementen. Deze zien er prachtig uit, met een klein detail, aan de onderzijde kun je tussen de isolatie en de kunststof elementen door kijken (ongeveer 1cm ruimte). Bij de houten elementen was dit niet het geval.

Uitgevoerd op 29-02-2016 door:

Isolatie.com B.V.

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Absolute aanrader!

Aanbeveling:
Deskundig advies, aangepast op mijn situatie, geen algemeen praatje. Zeer nette en correct mailcontact. Duidelijke afspraken en komen die ook na. Bovendien een erg leuk actie na afloop: ik kan een nieuw energielabel aanvragen.
Ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

Bestisol Isolatie

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Perfect en net bedrijf !

Aanbeveling:
Concurrerende en duidelijke prijsopgave. En het werk goed ( zoals ik het kan beoordelen) en zeer netjes afgeleverd. En ook de nazorg was prima ! We zitten er nu warmpjes bij !!

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

IsolatieDeal B.V.

7 10
7

Vloer isoleren

Werk schoon opgeleverd

Aanbeveling:
Langs een drukke weg het karwei goed uitgevoerd.

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

Axxent-Nederland B.V.

8 10
8

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

op tijd, professioneel

Aanbeveling:
ik kreeg goed advies, de vertegenwoordiger kwam betrouwbaar over, ook het contact en de afspraken met de monteurs verliep heel soepel. de monteurs hebben keurig werk afgeleverd.

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

CK Kozijnen B.V.

8.5 10
8,5

Kozijnen plaatsen of vervangen

professioneel

Aanbeveling:
Goed advies, klantgericht, professioneel, goede kwaliteit.

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

Vink Isolatie Culemborg B.V.

9 10
9

Spouwmuur isoleren

Pluim voor dit bedrijf!

Aanbeveling:
Wij kregen een goed en vriendelijk doch niet opdringend advies. Daarna een scherpe offerte met een korting bij samen doen met buren. Meneer Eric is ook persoonlijk gekomen om advies te onderbouwen na het goed controleren van onze muren. Op kort termijn jl 23-02-2016 laten uitvoeren. Nette medewerkers en keurig uitgevoerd zonder rommel. We zijn blij dat we het samen met de buren hebben uitgevoerd.

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

DKlus

10 10
10

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Na een onverklaarbare stroomstoring bleef DKlus zoeken naar de oorzaak en vond hem na 4 dagen.