Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

T.R. Krijgsman

Zonnepanelen installeren

Hoekstra Suwald BV

Aanbevolen door klant

Planning volgens afspraak

Goed advies. Jammer dat de meterkast verkeerd ingeschat is. Hier komen extra kosten van Liander van vanwege de aanpassing van 1 naar 3 fase stroom. Leuke mensen, harde werkers.

Uitgevoerd op 20-04-2017

Juliette Voogt

Dak isoleren

Onbetrouwbaar gebleken

Advies leek goed . Werk goed uitgevoerd verder. Helaas blijkt men op valse informatie de order afgesloten te hebben. We moesten tekenen en aanbetalen in december 2016 en kregen dan de hoge subsidie zoals deze gold in 2016. Dat blijkt helemaal niet te kloppen en nu verschuilen ze zich doodleuk achter Infrax. Vandaag weet ik beter. Eens, maar nooit weer.

Uitgevoerd op 03-04-2017

H. Commandeur

Gevels reinigen of renoveren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Werk is netjes uitgevoerd ( graffiti verwijderen )

Uitgevoerd op 14-02-2017

Lia Kooijman

Camerabeveiliging installeren of vervangen (particulier)
Aanbevolen door klant

tot nu helemaal tevredeevenbergen

goed advies gekregen, alles goed uitgelegd, keurig netjes afgewerkt!

Uitgevoerd op 10-05-2017

Thomas Dijkstra

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer netjes afgewerkt. Alle afspra

Zeer netjes afgewerkt. Alle afspraken zijn nagekomen. Monteurs spraken keurig Nederlands. Wel blijft het een hoop geld dat het kost.

Uitgevoerd op 10-05-2017

Wim de Graaff

Alarmsysteem installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer te vreden

De storing die er was is prima op gelost

Uitgevoerd op 24-01-2020

Cor Markgraaff

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goede en duidelijke uitleg en goede

Zeer Goed Advies

Uitgevoerd op 24-05-2017

Menno Dijk

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Gewoon goed!

Eigenaar kwam zelf inventariseren voor de offerte, erg aardige man. Prijsonderhandeling nav offerte ging vlot. Afspraak voor plaatsing was vlot gemaakt. De 2 monteurs waren op tijd, zeer professioneel en vlot. Alles werd vantevoren doorgesproken en achteraf alles helder uitgelegd. Alles werd netjes en schoon achtergelaten. Vakwerk!

Uitgevoerd op 08-05-2017

Gerda de Greef

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Blij met het resultaat

Vooral hun persoonlijke benadering hebben wij als erg positief ervaren. Er is niets fout gegaan en elke dag kwam er iemand langs om te kijken hoe de vorderingen gingen. Personeel was vakkundig en er werd goed gecommuniceerd.

Uitgevoerd op 21-03-2017

Kathy en Auke De Kruijf

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

We zijn dik tevreden met het result

Prettige communicatie vooraf.
Mannen werken netjes en kunnen onvoorziene problemen goed en snel oplossen.

Uitgevoerd op 06-02-2017