Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Stefan Brens

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Top bedrijf, vriendelijk personeel

Mark veld van Veld kozijntechniek is een zeer vriendelijk en meedenkt persoon. De geleverde kozijnen, ramen en screens zijn van top kwaliteit. De 2 vakmensen van Veld kozijntechniek, Theo en Michael verstaan hun vak goed, zijn 2 zijn prettig in de omgang, vriendelijk en vrolijke jongens. Hebben overal een oplossing voor.

Ik wil dit bedrijf dan ook zeer zeker aanbevelen aan mensbeeld die er over denken om hun kozijnen te vervangen.

Uitgevoerd op 14-01-2017

Pedro Ribeiro

Opstijgend vocht bestrijden

Recommended!!

Great service from ofertte to delivery! Very professional

Uitgevoerd op 13-01-2017

Marleen van der Graaf

Kwaliteit van de bovenste plank!

Wow! Wat een leuke medewerkers! Eindelijk een bedrijf waar je meteen een tip gevoel bij hebt. Nog niet eens over het alarmsysteem gesproken...Kwaliteit van de bovenste plank!

Uitgevoerd op 13-01-2017

Paulus en Vif Smits en Janssen

Zonnepanelen installeren

Geen enkele adder onder het gras.

Deskundig, heldere voorlichting, meedenkend, communicatief, accuraat, snel, vriendelijk, keurig werkend. Kortom: topbedrijf!

Uitgevoerd op 12-01-2017

M.J. Botman

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Het werk is vakkundig en netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 12-01-2017

Adrie Bongers

Spouwmuur isoleren

Vlot en vakkundig gewerkt.

na het opmaken van offerte waren we het snel eens om het werk uit te voeren.Op de dag van uitvoering spouwmuurisolatie verliep alles vlot.
Personeel werkte snel en goed en waren ook zeer vriendelijk

Uitgevoerd op 11-01-2017

Mario Rijsdijk

Zeer tevreden.

Kreeg goed advies,alles netjes optijd afgeleverd en gemonteerd.

Uitgevoerd op 11-01-2017

Lisa van Kessel

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Persoonlijk advies.

Fijn en professioneel contact, snelle levering en goede kwaliteit.

Uitgevoerd op 10-01-2017

A. Versluis

Kozijnen plaatsen of vervangen

Prima dus

Alles ging goed. Keurig werk, goede afspraken. Netjes opgeruimd

Uitgevoerd op 09-01-2017

L Spruijt

Buitenzonwering plaatsen of vervangen

Zeer tevreden

Prachtige markies, prima werk afgeleverd!

Uitgevoerd op 08-01-2017