Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Kwalitatief betaalbaar

Goed advies, nette en correcte medewerkers. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat.

Uitgevoerd op 12-01-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Zeer tevreden

Wij kregen goed en duidelijk advies. Het werk is professioneel en netjes uitgevoerd. Afspraken werden keurig nagekomen.

Uitgevoerd op 12-01-2016

Feenstra

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

goed advies m.b.t. omvang

goed advies m.b.t. omvang installatie Goede en voltte levering en montage

Uitgevoerd op 06-01-2016

GK Dakkapellen

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Nauwkeurig en op tijd

Bijzonder tevreden over het voortraject. Goed en deskundig advies en flexibele instelling. Prima inzichtelijke prijs opbouw. En kreeg een betrouwbaar gevoel tijdens de gesprekken. Ook bij de daadwerkelijke plaatsing en afbouw van de dakkapel dezelfde ervaring. Erg deskundige timmerlieden, dachten goed mee en zeer positief, vrolijk, in hun werk. Ook de kraan machinist alle lof.

Uitgevoerd op 04-01-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Klantgericht!

Goed advies op basis van transparante en klantgerichte prijsstelling. Alle afspraken zijn nagekomen.

Uitgevoerd op 29-12-2015

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Keurig netjes werk prima!

Zeer goed advies weten waar ze het over hebben

Uitgevoerd op 28-12-2015

Mebosolar bv

4
Prijs/kwaliteit
2
Service

Zeer ontevreden

Een dag voor levering werd de offerte plotseling 500 euro duurder en na plaatsing
Werkte het systeem nog niet. De volgende dag zou er over gebeld worden maar helaas, geen reactie. Zeer slechte service dus.

Uitgevoerd op 19-12-2015

S.E Burhenne

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

betaalbaar en goed

Ik kreeg een goed advies en het alarm werd door de monteurs heel netjes geïnstalleerd, de aankoop viel mij echt mee, alle lof voor alarm4safety

Uitgevoerd op 18-12-2015

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

professioneel,betrouwbaar

Zeer duidelijk advies, professionele werkwijze in de voorbereiding en veilig en kwalitatief goed werk afgeleverd. Zeer tevreden klant.

Uitgevoerd op 17-12-2015

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Snel, duidelijk, eerlijk

Nadat we ons 2 maanden lang hebben geërgerd aan de service en informatie voorziening van een andere firma, zijn we overgestapt naar AURA kozijnen. De mensen van AURA kozijnen erg vriendelijk, professioneel en denken wel graag mee met de klant.

Uitgevoerd op 17-12-2015