Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Robbert Haak

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

goed

Snelle montage. Geen problemen werkt goed

Uitgevoerd op 20-10-2016

I. Wijnands

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden.

Veld Kozijntechniek B.V. komt al haar afspraken tot in detail na. Ze leveren vakwerk. Wij zijn erg tevreden.

Uitgevoerd op 11-04-2017

Romke van der wal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed

Goede prijs in vergelijking met alternatieve offertes.Compleet verhaal over de uitleg van het systeem en de mogelijkheden van verschillende leveranciers met de voordelen/nadelen. Gekozen voor een degelijk systeem met goede componenten.

Uitgevoerd op 11-04-2017

A.J. Stomphorst

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

alle afspraken nagekomen

Alle afspraken werden correct nagekomen. Uitstekende voorlichting.
Concurrerend met internet prijzen.

Uitgevoerd op 20-04-2017

Lisette roelands

Camerabeveiliging installeren of vervangen (particulier)
Aanbevolen door klant

Professioneel. Stipt. Nauwkeurig.

hij komt zijn afspraken na. Wat voor ons heel belangrijk is.
hij belt meteen terug als je een mailtje stuurt. Denkt mee om een oplossing te verzinnen. We hebben hem al bij mensen aanbevolen.

Uitgevoerd op 12-04-2020

Hannie van Wijk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

professioneel netjes

Vooral de uitleg op voorhand was heel goed en duidelijk. Deze meneer nam de moeite langs te komen, alhoewel ik nog niet wist of zijn bedrijf het kon gaan doen. De monteurs hebben netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 18-04-2017

Bea Vreman

Kunststof dakkapel plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Prima

medewerkers hebben het netjes geplaatst. Goede samenwerking

Uitgevoerd op 14-04-2017

Floris van der Erve

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

plezierig, hoge kwaliteit en netjes

Wij hebben verschillende offertes aangevraagd bij diverse bedrijven waar Gevelkozijnen het scherpst uit kwam t.o.v. de overige bedrijven ook kregen we na heel prettig telefonisch en mailcontact zeer snel en als eerste een keurig uitgewerkte offerte van ze geheel naar onze wensen.
Vervolgens een afspraak gemaakt om de situatie in te kunnen meten en toen ook meteen de datum ingepland om het te kunnen laten uitvoeren.
Op de dag van uitvoering zijn Hans en Marco gekomen om de puien met openslaande deuren te plaatsen en eind van de dag was het resultaat al heel goed zichtbaar en bijzonder mooi, de volgende dag hebben ze alles afgewerkt en het eindresultaat was werkelijk verbluffend mooi !!!
Dit bedrijf en deze mannen verdienen wat ons betreft een dikke pluim en wij zullen ze absoluut aanbevelen aan anderen.
Een paar huizen verderop hebben ze naar aanleiding van onze puien ook een opdracht gekregen om puien te laten plaatsen dus dat zegt genoeg (-:

Wij zijn meer dan 100% tevreden over dit bedrijf van alle tot z goed geregeld en uitgevoerd.

Uitgevoerd op 20-03-2017

A. Walania

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Dik tevreden!

Kreeg goed advies van de aardige eigenaar. Offerte in 2015 gekregen, maar door de vertraging van de bouw kregen uitgelopen, maar desondanks de nieuwste panelen voor de zelfde prijs in 2017 gekregen. Proactief: het bedrijf heeft ons van te voren laten weten dat de afspraak niet door kon gaan door weersomstandigheden. Snel: binnen een dag klaar. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 11-03-2017

Wibo Hijink

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel. zeer tevreden!

Ik kreeg een goed advies. Dacht met ons mee naar de mogelijkheden.

Uitgevoerd op 17-02-2017