Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

A Bleker

Vloer isoleren

Snel en goed

Snel en goed geregeld, helemaal tevreden over de klus.

Uitgevoerd op 08-12-2016

L van der Meij

Vloer isoleren

goed en schoon gewerkt

vriendelijke arbeider

Uitgevoerd op 08-12-2016

Zeer tevreden , goede service

Ondernemer is een aantal keren langs geweest om tot de voor ons juiste keuze van de installatie te komen en was zeer behulpzaam bij het vinden van oplossingen die overeenkwamen met de specifieke wensen van ons

Uitgevoerd op 08-12-2016

M.C. Keijzer

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Uiteindelijk zeer tevreden!

Het werken eraan zeg ik niets over. Harde werkers en netjes afgewerkt. Helaas wel 5 maanden moeten wachten op een nieuwe ruit. Maar uiteindelijk is het netjes opgelost.

Uitgevoerd op 08-12-2016

Cees Brobbel

Kozijnen plaatsen of vervangen

Denken mee

Doen wat ze beloven

Uitgevoerd op 07-12-2016

G Klein Haneveld - le Clercq

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Volgens afspraak op tijd en correct

Prettig geholpen, vakkundig bevonden. Wat ons tegenviel was, dat de mannen die de ramen plaatsten, niet geheel op de hoogte waren hoe de afspraken waren. Hier valt zeker nog iets te verbeteren. Afspraken beter communiceren met uitvoerders.

Uitgevoerd op 07-12-2016

Bas Schweitzer

Vloerverwarming installeren of vervangen

De Warme Vloeren

goed geprijsd, fijn volk

nadat de eerste twee monteurs door omstandigheden weg moesten was het werk niet af, zoals afgesproken, (dit was echt overmacht) volgende dag kwam er een monteur die niet precies wist wat er was afgesproken en bleek niet alles bij zich te hebben, maar stond erop dat ik wel moest betalen terwijl het nog niet draaide, dit blijft altijd lastig als je geen stok achter de deur hebt.
Maar Ali en Richard hebben er voor gezorgd dat alles prima is opgelost zonder dat er over gesteggeld moest worden, Ali himself heeft het naar mijn tevredenheid afgewerkt en getest met de uitdrukkelijke opmerking mocht er wat zijn meteen te bellen

Uitgevoerd op 06-12-2016

Jac Mennen

Vloer isoleren

Hartelijk dank voor het goede werk!

Graag wil ik jullie laten weten hoe super tevreden we zijn over de isolatie die jullie in onze kruipruimte hebben gemaakt. Ik had eerst mijn bedenkingen omdat ik bij een buurman geweest ben die ook zijn kruipruimte had laten isoleren. Het leek net een druipgrot. Echter wat jullie gedaan hebben ziet er super uit. Ook ben ik erg tevreden dat jullie alles netjes hebben achtergelaten. We merken ook duidelijk dat de vloer langer warm blijft.

Uitgevoerd op 06-12-2016

Ruben Oudshoorn

Zonnepanelen installeren

Wij zijn zeer tevreden!

Service was goed en het werk is professioneel uitgevoerd.
Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Uitgevoerd op 05-12-2016

Susanne Scheffer

Vloer isoleren

Focus op Energie

Zeer tevreden

De adviseur kwam langs op locatie, om daarna een offerte uit te brengen. Hij gaf een keurig en deskundig advies, en mede zijn beleefde manier van werken hebben wij de offerte geaccepteerd. Tijdens de uitvoering werd er netjes gewerkt. Beleefde jongens die alles netjes hebben achtergelaten.

Uitgevoerd op 05-12-2016