Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Erg tevreden

Prima advies i.v.m. het plaatsen van omvormer en bekabeling. Installatie erg netjes uitgevoerd, goede hulp bij terugvragen BTW

Uitgevoerd op 27-09-2015

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Zeer tevreden.

Prima werk geleverd. Panelen liggen mooi strak op het dak

Uitgevoerd op 25-09-2015

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

zeer tevreden

Zeer professioneel personeel, afspraken keurig nagekomen, heel netjes en schoon gewerkt en een heerlijk warme vloer nu.

Uitgevoerd op 25-09-2015

VRK Kozijnen

1
Prijs/kwaliteit
1
Service

Teleurgesteld, oplichting

De offerte was 3 maanden eerder gegeven o.b.v. een installatie binnen 3 weken.. Het is nu 2 maanden geleden dat ik een voorschot van 1000, op rekening van TM Windows(geen kvk) moest aanbetaling aanbetalen voor installatie van kozijnen door VRK KOZIJNEN. Hierna werd er geen contact meer met mij opgenomen. Als ik zelf mail of bel krijg ik iedere keer een andere excuus voor de uitstel te horen. Er wordt nu niet meer gereageerd op mijn mailtjes. Ik vrees dat ik het slachtoffer ben van oplichting.
Klopt het dat deze heren voorheen A team Kozijnen (en/of Van Ruitenbeek kozijnen)waren en nu weer opnieuw begonnen onder de naam vrk kozijnen? De verkoper(s) die aan de deur zijn geweest zijn Hans Philippa en een andere (Turkse) meneer.. Wie heeft dezelfde ervaring met deze heren en welke stappen heb je ondernomen?

Uitgevoerd op 25-09-2015

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

zeer tevreden picobello

Vooraf goede toelichting gekregen over soort isolatie en de toepassing. Vriendelijke en correcte afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.

Uitgevoerd op 24-09-2015

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

gemaakt wat beloofd was.

goede info gehad geen praatjes maar duidelijk in zijn verhaal over zonnepanelen en dat gaf de door slag.

Uitgevoerd op 24-09-2015

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

duidelijk en vriendelijk!

duidelijke afspraken! fijn meedenkend! duidelijke uitleg.

Uitgevoerd op 24-09-2015

Ketelplan.nl

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Snel en goedkoop , vaklui

Na het invullen van het offerte formulier ontvingen w nog dezelfde dag een offerte. Omdat we een zeer oud systeem hadden kwam Ketelplan bij ons kijken en adviseren. We hebben direct een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de ketel.

Uitgevoerd op 24-09-2015

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Aanrader

Goed advies, goed werk, afspraken werden nagekomen, snelle levering/plaatsing/reactiesnelheid

Uitgevoerd op 23-09-2015

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Keurige bedrijf

Het was de enige van de vier uitgenodigde bedrijven die een logische verklaring gaf voor de (te) lage opbrengst van de al aanwezige zonnepanelen. Alle anderen wilden alleen maar extra panelen verkopen.

Uitgevoerd op 23-09-2015