Rendement zonnepanelen

1142

Het rendement op zonnepanelen is nu erg hoog. De laatste jaren zijn er veel nieuwe technieken ontwikkeld waardoor het rendement van zonnepanelen flink is toegenomen. Een manier waarop dit duidelijk weergegeven kan worden is met de eenheid wattpiek. Deze eenheid geeft het vermogen van de zonnepanelen onder ideale omstandigheden aan. In onderstaande afbeelding zie je een overzicht van de gemiddelde prijs per wattpiek van de afgelopen jaren. Doordat de opbrengst van zonnepanelen per m2 is toegenomen en de technieken betaalbaarder zijn geworden, is deze prijs flink gedaald.

Rendement zonnepanelen


In 5 klikken een persoonlijk advies: zijn zonnepanelen interessant voor jou en hoeveel zouden de panelen opleveren? Bereken het gratis en ontvang een persoonlijk zonnepanelen bespaaradvies!

Opbrengst zonnepanelen op jouw woning

Hoewel de opbrengst van zonnepanelen dus een stuk hoger is geworden, verschilt het wel per woning hoe hoog het rendement is. Als je benieuwd bent hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen op jouw woning, kun je het beste offertes aanvragen zodat de mogelijkheden voor jouw woning berekend worden. Via Solvari kun je eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen voor zonnepanelen. Zo kom je in contact met meerdere bedrijven die je graag verder helpen. Door meerdere offertes te vergelijken kun je tevens flink besparen op de investering!

Eerder bekeken pagina's