Loading...

Over Air Comfort Solution

Wij zijn een familiebedrijf op het gebied van airconditioning en warmtepompen. Wij zijn sinds 2020 gespecialiseerd is in het installeren van deze systemen. We werken samen met bekende merken zoals Daikin, Mitsubishi, Samsung en Fujitsu. Met onze F-gas certificering bedienen we zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ons doel is om jouw comfort te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. Of het nu gaat om het koelen van je huis tijdens warme zomerdagen of het verwarmen van je kantoor in de winter, wij staan voor je klaar!

Op onze website vind u een aantal projecten die wij hebben opgeleverd. Zo schetsen wij een beeld van talloze installaties die succesvol geïnstalleerd zijn voor onze klanten door heel Nederland!

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2024
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2022
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

5 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Camiel

Airconditioning installeren of vervangen
Geverifieerde klant

Goede service tegen scherpe prijs

Via Solvari met Branco in contact gekomen en handig om direct met installateur ook te schakelen met korte lijntjes. Ging om 1 airco in trappenhuis voor 1e verdieping en zolder te koelen/verwarmen. Even via telefoon overleg gehad over type/merk airco en capaciteit om de juiste keuze te maken. Helaas lukt het hun niet om voor de klus nog even langs te komen. Aangezien dit een relatief eenvoudige klus was hebben we o.b.v. foto's en telefonisch contact de werkzaamheden kunnen voorbereiden. Goede inschatting vanuit Branco dat alles volgens verwachting zou verlopen en op de dag zelf is alles vlot en keurig gemonteerd binnen 1 dag.
Helemaal tevreden!

Uitgevoerd op 13-05-2024

Vraag offerte aan bij Air Comfort Solution