Reviews (2)

F.

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Topklimaat thuis dankzij Aircoprofs

Aircoprofs heeft echt de verwachtingen overtroffen! Met een overschot aan zonne-energie wilde ik slimmer omgaan met mijn eigen opgewekte stroom in plaats van deze terug te leveren aan het net. De keuze voor een multi-split airco systeem was daarom perfect.

Nu pronkt er in elke cruciale ruimte van mijn huis – de woonkamer, werkkamer en zolder – een binnenunit. De installatie is soepel en vakkundig uitgevoerd, waardoor mijn huis nu met een druk op de knop naar de ideale temperatuur gaat. En dat allemaal met de energie die mijn zonnepanelen leveren!

Wat me vooral tevreden stelt, is hoe efficiënt ik nu mijn huis verwarm. Geen energieverspilling meer en elke kamer is precies zo comfortabel als ik het wil hebben. Aircoprofs heeft me niet alleen geholpen mijn stroomverbruik te optimaliseren, maar ook mijn wooncomfort aanzienlijk verbeterd. Dit was een investering die elke zonnige dag nog beter maakt.

Uitgevoerd op 31-10-2023

Cor

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Top service, snelle installatie!

Aircoprofs heeft indruk op mij gemaakt met hun snelle en efficiënte service. Vanaf het moment van aanvragen tot aan de installatie verliep alles vlekkeloos. Het team was professioneel, vriendelijk en heeft uitstekend werk geleverd bij het installeren van mijn airconditioning units.

Uitgevoerd op 20-09-2023

Waar wij voor staan:

Flexibele planning
Top monteurs
Snelle en efficiënte service
Transparante prijzen
Hoogwaardige producten

Contact

Fascinatio Boulevard 220
3065WB, Rotterdam

Meer over

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Deel dit bedrijf