Reviews (7)

Hans

Overkapping plaatsen of vervangen

EG-Veranda

Aanbevolen door klant

Plaatsen zeer goed verlopen ,

Goed advies , netjes geplaatst, glas plaatsen ging niet goed 1x defect geraakt, maar binnen 1week opgelost TOP, verlichting prima , na 1week ging er 1 defect binnen een week ook opgelost , ook TOP.
Al met al prima bedrijf.

Uitgevoerd op 14-12-2022

Bahar

Veranda

EG-Veranda

Eg veranda echt geen aanrader

In 2019 hebben ze veranda geplaatst bij ons. Binnen 6 maanden begonnen de lekkages aan alle kanten. Monteurs die zogenaamd ervaren zijn weten totaal niet hoe ze met klanten moeten overleggen. Klachten worden niet goed afgehandeld. Na hulp van rechtsbijstand vandaag alle herstelwerkzaamheden opgepakt. Gelukkig wel door iemand anders dan die zogenaamde ervaren(brutale) monteurs.
Het heeft 3 jaar geduurd om de lekkage te herstellen.
Zooooo een slecht bedrijf.

Uitgevoerd op 05-06-2019

Inge

Overkapping plaatsen of vervangen

EG-Veranda

Geen aanrader voor België!

In maart de overkapping gezet, in juni de schuifdeuren, nu nog steeds wachtende op vervanging van een glas met schade en de muggenramen.
De plaatsing hangt af van de planning die er gemaakt kan worden, en momenteel geen plaatsing in België, dus wachten!!!!
Absoluut geen service!!!!!
Aanrader voor inwoners van België... NEE!!!!!

Uitgevoerd op 30-03-2021

Piet

Terrasoverkapping plaatsen of vervangen

EG-Veranda

Aanbevolen door klant

Zeer goed personeel.

Gaven heel goed advies

Uitgevoerd op 24-06-2021

Hendrik

Veranda

EG-Veranda

Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en vakkundig

Goed advies gekregen vanuit EG veranda over de overkapping, verder is alles zeer vakkundig gemonteerd en netjes afgewerkt

Uitgevoerd op 31-01-2017

Alex

Veranda plaatsen of vervangen

EG-Veranda

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Eerst offerte aangevraagd, er is zeer snel een offerte uitgebracht waarna er iemand is langs geweest voor het inmeten en binnen 2 weken stond mij veranda .

Goed werk geleverd jongens !

Uitgevoerd op 17-11-2016

Claudia

Veranda plaatsen of vervangen

EG-Veranda

Zeer slechte after sales

9 juli is een veranda geplaatst. 3 weken erna zag ik dat er op 2 Polycarbonaatplaten aan de bovenkant 2 deuken zaten. Ik heb hierover gebeld. Heb foto's gestuurd en vervolgens ontstond discussie over schuldvraag. Ik had volgens hun op dag van levering de gehele overkapping moeten controleren op eventuele schade. Nu zou het mijn schuld zijn. En na de foto's besloten zij dat het niet vervangen zou worden. Na gesprek toch besloten dat zij 4 oktober zouden langskomen. Om 17.00 uur nog een keer gecheckt en ze zouden na 18.00 uur komen, ze zijn niet geweest. Weer gebeld en nu zegt directeur dat er helemaal geen afspraak stond!! Hij heeft geen concrete afspraak willen maken om langs te komen. Conclusie, wij zitten met een overkapping met schade en we krijgen geen gehoor. Terwijl zij schrijven dat ze 10 jaar volledige garantie geven op de Polycarbonaatplaten. Maar als je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Wij zijn zeer teleurgesteld in dit bedrijf.

Uitgevoerd op 05-10-2016

Contact

Bedrijvenweg 11
5627BW, Eindhoven

Locaties

  • Eindhoven

    Bedrijvenweg 11
    5627BW Eindhoven

Deel dit bedrijf