Loading...

Over Enie.nl B2B B.V.

De zon. Energieleverancier voor iedereen. Ons doel is om deze energie ook écht voor iedereen beschikbaar te maken. Of je nou wel of niet wilt investeren. Wel of geen geschikt dak hebt. Voor bij je thuis of op je werk. Wij bieden de oplossing.

- mkb ZonneLeasen
Met zonnepanelen maak je een grote stap in de verduurzaming van je bedrijfspand. De investeringskosten voor zonnepanelen zijn echter hoog. Wij nemen deze drempel weg. Bij enie.nl lease je zonnepanelen voor een vast laag maandbedrag. Voor een periode van 10 jaar verzorgen we alle service, het onderhoud en de monitoring. Gaat er iets kapot? Dan vervangen we het. Aanvullend laadpalen of accu's nodig? Ook dat regelen we.
Lees hier over de ervaringen van Interzorg in Assen: https://www.enie.nl/nieuws/nieuw-duurzaam-pand-550-zonnepanelen/

- ZonneKopen
Heb je een bedrijfspand met geschikt dak? Dan is zakelijk zonnepanelen kopen dé oplossing. Door zonnepanelen te plaatsen, bespaar je direct op stroomkosten. Daarnaast zet je met jouw onderneming een grote stap voor de energietransitie in Nederland. Met je onderneming echt duurzaam verschil maken. Het kan.
Lees hier over de ervaringen van Leo Vogels uit het Friese Firdgum: https://www.enie.nl/nieuws/klaar-voor-de-toekomst-met-zonnepanelen/

- de Groene WKR
Duurzaam ondernemen, zonder kosten. Met de Groene WKR laat je jouw medewerkers voordelig via de loonstrook overstappen op zonne-energie. Door het fiscale voordeel, besparen medewerkers tussen de 15% en 45% op hun stroomkosten. Dit proces is voor jou volledig kosteloos, georganiseerd en geautomatiseerd. De Groene WKR is dé arbeidsvoorwaarde voor duurzaam ondernemen. Ben jij klaar om echt duurzaam te ondernemen?

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
26-50
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij de KvK

Reviews (0)

Nog geen reviews geschreven