Reviews (14)

Schrijf een review
  • 13
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1

aj gremmen

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

op tijd volgens afspraak

ik heb een tweede airco laten installeren. de vorige keer beviel het ook zeer goed. alles is netjes afgewerkt en de rommel keurig netjes op geruimd. je wordt op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en wat je wensen zijn
en je wordt vriendelijk te woord gestaan. als je voor kwaliteit en vakmanschap kiest moet je bij kopklimaat zijn

Uitgevoerd op 16-05-2020

Komt afspraken niet na, laat niets

Zou offerte maken, nooit meer iets gehoord

Uitgevoerd op 27-11-2019

Hans Wassing

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Deskundig. Snel. Accuraat. Prima

Goed advies, prima voorlichting. Snelle uitvoering. Deskundige installatie. Alles schoon opgeleverd. Juiste uitleg over de bediening.

Uitgevoerd op 28-09-18

bert gremmen

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zeer optijd . mooie afwerking .en

eerst bezoek aan huis . met voorlichting wat ik het beste kan nemen. na een besluit wat ik het beste kan nemen. een offerte met totaal prijs

Uitgevoerd op 30-08-18

Edwin Slop

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Professioneel en deskundige uivoering van het werk

Uitgevoerd op 01-06-18

Botond Szalma

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Fantastisch

Het werk was heel netjes uitgevoerd! Fred is een echte professioneel, heel realistisch met veel kennis ervan.

Uitgevoerd op 30-10-2017

chris stengewis

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

zie beoordeling

snelle reactie,snel gemonteerd en netjes gewerkt. had niet meegekregen dat ik ruimte moest maken en dat hebben ze zelf gedaan omdat ik zelf niet aanwezig was.

Uitgevoerd op 06-10-2017

I Vroom

Airconditioning installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden vakkundig & accuraat

Zeer tevreden over Kopklimaat. De split-airco is netjes en vakkundig geinstalleerd. Fred Kop van Kopklimaat legt duidelijk uit, met veel verstand van zijn producten, denkt mee over de plaatsing en kijkt verder dan gevraagd. Belt desnoods nog even tussendoor om alles duidelijk te hebben.

Uitgevoerd op 06-09-2017