Loading...

Over Bert Post

SensorSoft kan als enige waterontharder ter wereld zelf de waterhardheid meten. Deze intelligentie zit in een gepatenteerde sensor. Deze meet de krimping van de hars door het verzadigen door het harde water.
Op basis hiervan wordt de spoeling altijd precies op het juiste moment gestart. De SensorSoft heeft geen bewegende delen in de waterstroom.

Zuinig met zout: 60 kg zout voor een gemiddeld huishouden met 180 m3 watergebruik.
Krachtig: 50 liter zacht water per minuut.
Compact: 25x44x48 cm

De reden waarom mensen een SensorSoft waterontharder willen verschilt nogal. De meeste zijn het nadrogen in de douche zat, of willen hun apparatuur beschermen tegen kalk. Andere genieten gewoon van het kalkvrije water en er zijn helaas veel mensen met een droge huid of erger. Uit ervaring weten wij dat het gebruik van kalkvrij water verzachtend is op de huid.

Wij kunnen u vrijblijvend laten ervaren hoe kalkvrij water proeft, eruit ziet en voelt. Wij hebben altijd het showmodel bij ons

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Marc

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goed werkend systeem

Nog steeds erg tevreden! Geen kalk meer in de badkamer en de apparaten. Met name douchen is echt een wereld van verschil. Inmiddels de eerst bijvulling gedaan, ook prima met die 10kg zakken. Helemaal blij dus.

Uitgevoerd op 18-06-18

Erik

Waterontharder installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Mooi product

Na het aansluiten van het apparaat werkt alles prima en voelen en proeven wij een dergelijk verschil.

Zo blijft bijvoorbeeld de net nieuw gekochte waterkoker mooi blinken en gebruiken wij 50% minder wasmiddel in de wasmachine terwijl alles er nog steeds mooi schoon uitkomt.

Uitgevoerd op 13-02-18

Vraag offerte aan bij Bert Post