Reviews (127)

Aanbevolen door klant

heel goed

Deze beide mannen zijn goed op elkaar ingespeeld. Werken netjes en geven goed advies. Verder betrekken ze de opdrachtgever bij de dingen die ze uitvoeren en dat is prettig. Dan kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Zeer aan te bevelen.

Uitgevoerd op 22-02-2024

Aanbevolen door klant

Goede producten en geweldige service!

Fijne mensen die meedenken en een stapje extra doen! Top werk!

Uitgevoerd op 02-02-2024

Aanbevolen door klant

Geweldig

Zijn zeer netjes denken met je mee en eerlijk

Uitgevoerd op 01-02-2024

Aanbevolen door klant

snel en meedenkend

We zijn erg tevreden over SJ Klimaattechniek. Ze handelen snel, zijn meedenkend en werken oplossingsgericht. Vader en zoon zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een bredere kennis dan alleen klimaattechiek, waardoor ook over airco-gerelateerde zaken in het huis kunnen meedenken. We zijn blij met het resultaat.

Uitgevoerd op 22-01-2024

Aanbevolen door klant

Geweldig team vader en zoon

In ons huis hebben we onlangs het genoegen gehad om de expertise van Klimaattechniek te ervaren, en het was werkelijk een verademing. De vakmannen die over de vloer kwamen, bleken niet alleen bekwame professionals, maar ook uitzonderlijke teamspelers. Ze deelden niet alleen hun uitgebreide kennis, maar namen ook de tijd om met ons mee te denken over de beste oplossingen voor ons specifieke project.

Wat deze ervaring echt onderscheidde, was de transparante communicatie. Voordat ze aan het werk gingen, namen ze ruim de tijd om ons precies te vertellen wat ze van plan waren en hoe ze het zouden aanpakken. Deze heldere uitleg gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid, waardoor de hele ervaring zeer prettig was.

De vakmannen toonden niet alleen hun technische vaardigheden, maar ook een oprechte betrokkenheid bij het leveren van kwaliteitsservice. Hun professionaliteit en vriendelijkheid maakten de samenwerking niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam.

Al met al beveel ik Klimaattechniek van harte aan iedereen aan die op zoek is naar niet alleen technische bekwaamheid, maar ook naar een team dat zich inzet voor uitmuntende klantenservice. Het is geruststellend om te weten dat er bedrijven zijn zoals Klimaattechniek die niet alleen voldoen aan verwachtingen, maar deze overtreffen. Gr Andre van der Stel

Uitgevoerd op 10-01-2024

Aanbevolen door klant

Uiterst vakkundig, snel in reactie en goed geprijsd

De mannen van SJ-Klimaattechniek zijn allebei erg vakkundig en denken zeer goed mee om aan de klant zijn/haar wensen te voldoen. Ze reageren erg snel op vragen en geven ook eerlijk aan of iets wel/niet nodig is om aan de eisen te voldoen.

De uiteindelijke offerte was competitief geprijsd en de geleverde producten waren allemaal in erg goede/nieuwe staat.

Uitgevoerd op 23-12-2023

Aanbevolen door klant

Een echt vader en zoon bedrijf.

Ze waren netjes optijd, de montage verliep soepel en ik kreeg daarna een goede uitleg over het in gebruik nemen van de airconditioning.
Daarnaast zijn ze vriendelijk in omgang en denken ze met de klant mee .
Stevie en Joey super bedankt.

Uitgevoerd op 05-12-2023

Aanbevolen door klant

Vakkundige en vriendelijke monteurs

Zeer vriendelijke en vakkundige monteurs. In een dag in drie kamers units geplaatst en een buitenunit. Alles werkt top. Ze hebben zelfs de dakgoten schoon gemaakt.

Uitgevoerd op 30-11-2023

SJ KLIMAATTECHNIEK
Offerte aanvragen

Contact

Diamantstraat 31
5706DJ, Helmond

Locaties

  • SJ Klimaattechniek

    Industrieweg 21
    5731HP Mierlo

Deel dit bedrijf