Reviews (144)

Aanbevolen door klant

Met veel aannemers te maken gehad. Dit duo was aangenaam.

Vanaf de eerste kennismaking werd er geluisterd naar de wens van de klant.

Er werd zeer snel ideeën op tafel gelegd. Nadat er akkoord werd gegeven voor de ideeën, kwam er vlot een datum van uitvoeren. Er werd precies gewerkt en bij bepaalde handelingen werd overleg gepleegd met de klant. Na een werkdag werd alle gebruikte materialen verzameld en bijeengelegd, voor de aanvang van de volgende werkdag. Lege verpakkingsmaterialen werden verzameld en meegenomen. Ook de gemaakte bouwafval werd opgeruimd. De heren hadden veel bouwtechnische uitdagingen en hebben ze allen overwonnen! Zeer tevreden met dit koel-, en verwarmingssysteem.

Uitgevoerd op 16-06-2024

Aanbevolen door klant

Super service en snelle levertijd

Een heel fijn bedrijf met twee hele gezellige vakmannen. Reageren heel snel en de montage was zo geregeld. Dik tevreden!

Uitgevoerd op 13-06-2024

Aanbevolen door klant

Zeer goede service

Goede service en goede airco's, niks op aan te merken

Uitgevoerd op 31-05-2024

Aanbevolen door klant

Geweldige kerels en goudeerlijk!

Mijn vrouw en ik hadden een geweldige ervaring met Joey en zijn vader van SJ Klimaattechniek. Eén van onze airco's deed het niet meer, gas was eruit en er moest natuurlijk eerst gekeken worden waar de lekkage heeft plaatsgevonden....dat was nog niet eventjes zo maar opgelost maar na een meer dan gedegen onderzoek kwam de aap uit de mouw. Het lag aan een koperen ringetje wat beschadigd was, een gevolg van verkeerde montage destijds, overigens NIET gedaan door Klimaattechniek SJ! Deze mannen konden ook snel komen, dit in tegenstelling tot het bedrijf waar ik 4 jaar geleden de airco's heb laten installeren. Naam is niet nodig, het is gebeurd maar ik weet nu wel waar ik moet zijn als we hulp nodig hebben, bij SJ Klimaattechniek!

Uitgevoerd op 29-05-2024

Aanbevolen door klant

Netjes en betrouwbaar

Vlotte communicatie, goede afspraken gemaakt die goed zijn nagekomen. Nette installatie. Uitleg over de functies van de airco. Prima dus.

Uitgevoerd op 22-05-2024

Aanbevolen door klant

Gewoon goed

Plint airco geïnstalleerd, ging soepel en snel. Best wel tevreden met het resultaat.

Uitgevoerd op 06-05-2024

Bianca de Beer

Aanbevolen door klant

Helemaal Top

Hele fijne mensen snel duidelijk betaalbaar netjes vriendelijk in 1 woord TOP ik zou

SJ KLIMAATTECHNIEK 100% aanbevelen

Uitgevoerd op 25-04-2024

Aanbevolen door klant

Goede communicatie en keurig werk

Wordt netjes per app op hoogte gehouden hoelaat ze er zijn. Ook bij begin wordt er netjes afgestemd waar ik alles wil hebben en krijg ik advies. Bij afwijking van plan wordt dit eerst netjes besproken en alles netjes afgewerkt. Aan het eind wordt er netjes en geduldig uitgelegd hoe ik alles kan gebruiken en ontvang ik nog wat tips.

Uitgevoerd op 22-04-2024

SJ KLIMAATTECHNIEK

Top pro
4 keer gekozen

Contact

Diamantstraat 31
5706DJ, Helmond

Werkzaamheden

Offerte aanvragen

Locaties

  • SJ Klimaattechniek

    Industrieweg 21
    5731HP Mierlo

Deel dit bedrijf