1214

Carport
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor een carport

Ontdek wat een carport voor je kan betekenen

 Zorgt voor een goede beschutting op de oprit

 Minder kosten dan een garage

 Verhoogd de waarde van je woning

Bescherm je auto met een carport

Een carport is zoals de naam al doet vermoeden een plek waar je auto overdekt kan staan. Meestal wordt een carport gemonteerd aan de woning, bijvoorbeeld als overkapping boven een oprit, toch komen ook losstaande carports voor. Voor alle voordelen en meer informatie kun je terecht op deze pagina!

Materialen van carports

Welk Materiaal past het beste bij jou?

Er zijn verschillende materialen mogelijk voor het plaatsen van een carport. Aluminium en hout komen het meeste voor. Hout is daarvan de goedkopere optie en deze kun je in iedere kleur schilderen die het beste past, maar heeft als nadeel dat er meer onderhoud aan nodig is. Aluminium heeft een moderne uitstraling waar dat bij hout meer een natuurlijke uitstraling is. Onderhoud is nauwelijks nodig bij een aluminium carport en deze zal ook niet barsten of breken. Bij een carport is meestal een lichte fundering nodig voor de palen waar hij op steunt, zodat hij bijvoorbeeld bij sneeuwval niet kan verzakken.

kosten van carports

Kosten van een carport

De uiteindelijke prijs voor het plaatsen van een carport is afhankelijk van de materiaalkeuze, de afmetingen, het type dak waar je voor kiest en of je de carport aan je woning vast wilt hebben of een losstaande carport wil laten bouwen. Vergelijk daarom nu de vakmannen uit jouw regio en kies de vakman die aan al je wensen en voorkeuren voldoet!

Offertes vergelijken voor carports

De Voordelen van een carport

Als je nog twijfelt over de aanschaf van een carport, dan hebben we hier alle voordelen nog even op een rijtje gezet!

Beschermende werking van carports
Bescherming
Het grootste voordeel van een carport is dat het je auto beschermd tegen invloeden van buitenaf. Niet alleen de weersomstandigheden kunnen je auto beschadigen, maar ook vuil zoals bladeren, stof en afval kunnen ervoor zorgen dat je auto beschadigd raakt. Dit kan de lak blijvend beschadigen waardoor de restwaarde van je auto daalt. Daarnaast hoef je met een carport de auto minder vaak te wassen, omdat deze zo goed beschermd staat.
voorbeeld van geen carport
Beschutting
Mocht je met de koude winterdagen een hekel hebben om de voorruit te krabben of eerst de motor een half uur te laten draaien zodat de ruiten ijsvrij worden, ook dan biedt de carport uitkomst! De kans dat je autoruiten bevriezen wordt kleiner wanneer de auto beschut staat.
Besparen aan de hand van carports
Besparing
Als je bijvoorbeeld twijfelt tussen het plaatsen van een carport of om een garage te laten bouwen zijn er een aantal voordelen voor het plaatsen van de carport. Een carport is in aanschaf vele malen goedkoper dan het laten bouwen van een garage. Beiden beschermen je auto tegen weersinvloeden, maar een carport heeft daarentegen minder ruimte nodig en is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Carport-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Offertes aanvragen

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.
Contact met experts

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
Kozijnen offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de carport vakmannen ontvang je direct een offerte.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Begin hier
Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Optioneel
Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden
Vorige