Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Koen

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, op tijd, meedenkend,etc

Van begin af aan heb ik plezierig contact ervaren met Bardeal.
Na het opgeven van mijn wensen via Solvari, ben ik binnen het uur gebeld en heb ik een afspraak kunnen maken.
Tijdens het gesprek werd geen standaard verkooppraatje gehouden, maar werd er kort en bondig uitgelegd wat de opties zijn. Na het gesprek kreeg ik binnen no-time een offerte toegestuurd, zodat ik deze meteen kon vergelijken met andere installatiebedrijven. Bardeal bleek de beste optie.
Naast de installatie van het alarmsysteem, dachten ze ook mee voor een toegangscontrole systeem. De opties zijn voor ons uitgezocht en duidelijk naar ons gecommuniceerd, waarna we in contact zijn gebracht met de leverancier van dit systeem.
De installateurs waren zeer vriendelijk en netjes. Binnen een dag was het gehele systeem geïnstalleerd.

Kortom: een echte aanrader!
Bedankt Bardeal!

Uitgevoerd op 09-02-2021

Harry

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Goed en duidelijk contact

Altijd goede communicatie gehad m.b.t. de installatie. Ook bij vragen daarna altijd klantvriendelijk: meedenken en snel reactie(s) geven.
Zijn eerlijk om aan te geven dat bepaalde zaken niet nodig zijn i.p.v. 'alles maar te kunnen verkopen'. Zeer tevreden !

Uitgevoerd op 23-11-2020

Joop

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Komt keurig zijn afspraken na

Duidelijke uitleg, offerte klopt met wat is besproken, volgens afspraak geleverd, het product is waarom gevraagd is.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Wim

Alarm en beveiliging installeren

Netjes op tijd

Goede uitleg ,netjes en goed werk geleverd en klantvriendelijk

Uitgevoerd op 23-12-2020

R

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk, goede service

Vriendelijk, goede service

Uitgevoerd op 03-12-2020

Richie

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Snel duidelijk netjes

Alles volgens afspraak .goede prijs goede kwaliteit

Uitgevoerd op 05-10-2020

Maria

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Goede service

Ook als service telefonisch kan, goed geholpen

Uitgevoerd op 15-05-2020

Armand

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Fijn en vriendelijk bedrijf.

Na enkel speurwerk voor een alarmsysteem, zijn we bij Beveiligd Nederland uitgekomen.
Ik had dan ook enkele vragen en wensen en deze werden zeer professioneel beantwoord en geen vraag was te veel. Wij hebben dan ook meteen voor Beveiligd Nederland gekozen.

Op 29 mei 2020 werd de installatie dan geplaatst. Net als iedereen die ik telefonisch gesproken had, of via mail, was ook de monteur zeer vriendelijk en zeker kundig.
Een fijn persoon die nauwkeurig werkt en met de klant overlegd, Super. Geen vraag was teveel en kregen prima uitleg. Dit gaf ons een fijn gevoel, Rudi bedankt.

De eerder gemaakte afspraken met Beveiligd Nederland zijn ze in alle opzichten nagekomen. Ook jullie allemaal bedankt.

Hier voelden wij ons nog als Koning.


Dit is de beste en goedkoopste reclame, TOP.

Fam. Bieske.

Uitgevoerd op 29-05-2020

Andre en Annemie

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Snel en goed geleverd werk

Altijd vriendelijk en hulpvaardig, fijne mens. Netjes en snel alles gekoppeld. Wij kunnen weer verder

Uitgevoerd op 24-12-2019

Jacky

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Advies en transparant TOP

Redmar is geduldig, legt goed uit, dwingt niet op extra onderdelen aan te schaffen (zoals verisure), eerlijke prijs, komt afspraken na, krijgt zelfde dag reactie en zoekt alles uit. Bij mij was de instelling van mijn telefoon niet correct geïnstalleerd, waardoor het systeem niet goed werkte. Dit was gefixed door Redmar. TOP bedrijf zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 11-11-2019

Maurice

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Snelle offerte, alles klopte

Snel de gevraagde offerte ontvangen, goede prijs afspraak, nette en vakkundige monteur, goede uitleg over systeem.

Uitgevoerd op 23-05-19

CPM

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

advies,uitvoering:perfect

Het voorgesprek, de afspraken en de uitvoering , alles is uitstekend uitgevoerd.

Uitgevoerd op 04-03-19

Wies

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Komen afspraken na, keurig werk!

Keurig werk, afspraken nagekomen, vriendelijke reactie op een aanvullende vraag.

Uitgevoerd op 07-03-19

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, werkt netjes

Sander van Parza Beveilging heeft heel netjes en op een professional manier camera's bij ons woning geplaatst. Ik ben zeer tevreden.
Als je camera beveiliging rondom je woning wil plaatsen, zou ik Parza Beveiliging zeker aanraden.

Uitgevoerd op 10-11-18

eimert

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

ja, alles goed uitleggen en netjes houden voor compleet

Uitgevoerd op 22-12-18

P.

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Snelle reactie in geval van alarm.
Leuke aanbiedingen voor vaste klanten.
Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 12-12-18

W.

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Monteur legt alles goed uit!

Goede service ,monteur legt alles goed uit hoe alles werkt , ik zou zeggen kies voor zo veilig en ook betaalbaar

Uitgevoerd op 04-12-18

L.

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Geweldige service

Geweldige service vriendelijk personeel 👍👍

Uitgevoerd op 27-11-18

José

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Netjes volgens afspraak

Goed advies, eerlijke prijsopgave. Netjes email contact.

Uitgevoerd op 23-11-18

Aanbevolen door klant

helemaal top en netjes ; echt suppe

Perfecte attitude

Uitgevoerd op 09-10-18

Jasper

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel advies en secuur

Sander is een echte professional. Geeft uitstekend advies, werkt secuur en netjes.

Uitgevoerd op 07-10-18

Henk

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Zeer te vreden

Keurig werk ,en de tijd nemen om het goed af te leveren ,en toelichten

Uitgevoerd op 06-09-18

Jan

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevereden!

Heel professioneel en is alle afspraken nagekomen. Zeer goede en prettige service.

Uitgevoerd op 09-08-18

Robert

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Alles perfect

Prima en betrouwbaar werk geleverd.

Uitgevoerd op 30-06-18

Sonja

Alarmsysteem installeren of vervangen (zakelijk)
Aanbevolen door klant

Super tevreden

Een medewerken van S4H reageerde snel en correct. De installatie is snel verlopen. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling waard

Uitgevoerd op 08-06-18

Sonja

Alarmsysteem installeren of vervangen (zakelijk)
Aanbevolen door klant

Super tevreden

Een medewerken van S4H reageerde snel en correct. De installatie is snel verlopen. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling waard

Uitgevoerd op 08-06-18

J

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant

Super netjes en professioneel

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek waren wij direct overtuigd over de professionaliteit van ParZa beveiliging. Alles werd super uitgelegd en over alles werd meegedacht. Ook de uiteindelijke installatie verliep super en alles is netjes gemonteerd.

Uitgevoerd op 22-05-18

Alex

Alarm en beveiliging installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Super tevreden , bedankt Sander

Goed en eerlijk advies , net werk afgeleverd 👌🏻👍

Uitgevoerd op 30-06-17

Aanbevolen door klant

Duidelijk correct compleet pakket.

Persoonlijk contact is de beste reclame plus verstand van je product deze meneer heeft beide.

Uitgevoerd op 20-01-18

Aanbevolen door klant

Perfect en netjes afgewerkt

Keurig en hele mooie beelden

Uitgevoerd op 18-01-2018

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review