Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Jack

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Tevreden werk netjes afgeleverd

Goed advies werk netjes opgeleverd .
De man die het werk gedaan heeft had er verstand van .

Uitgevoerd op 02-09-2021

Mandy

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nette offerte opgemaakt

Werk is de dag erop al uitgevoerd

Uitgevoerd op 24-08-2021

M

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Professionele medewerkers!

Duidelijk advies gekregen van de adviseur. Niet de goedkoopste offerte, maar ook niet de duurste. Naar aanleiding van onze gegeven opdracht kwamen de uitvoerders de klus op een nette wijze uitvoeren. Wij zijn tevreden!

Uitgevoerd op 02-07-2021

L

Muur isoleren

Netjes gewerkt en achtergelaten

Wij hebben tijdens de verbouwing de gevel van onze nieuwe woning laten Isoleren door Alpine Isolatie. Eerst kwam een ploeg gaatjes boren waarna een andere ploeg het isolatiemateriaal kwam aanbrengen. We hebben vooraf goed advies en direct een prijsopgave gekregen. Alles is netjes uitgevoerd en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 12-03-2021

Peter

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

deskundig, snel, kwaliteit

onderzoek was deskundig, de prijs/kwaliteit perfect, de uitvoering sneller dan verwacht, de uitvoerders deskundig en snel. Schone oplevering.

Uitgevoerd op 16-06-2021

Gerard

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt en opgeruimd

De boorgaten zijn zo weggewerkt dat ik ze niet meer terug kan vinden.

Uitgevoerd op 15-06-2021

Harry

Muur isoleren

Beetje slordig achtergelaten

Of er goed is geïsoleerd kan ik zelf niet beoordelen (zou ik met koud weer een warmtescan moeten laten doen).
Wat me opviel is dat ze met 4 uurtjes al klaar waren (100+ M2), maar misschien waren het gewoon harde werkers.
Er was op veel plekken voegcement gemorst, en dat spul krijg je slecht van de tegels af.

Uitgevoerd op 06-04-2021

Klaas

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Advies was goed. Uitvoering snel en goed
Personeel vriendelijk en professioneel

Uitgevoerd op 17-06-2021

A.J

Muur isoleren

Geen enkele op-of aanmerking.

Werk perfect uitgevoerd. Na afronding alles netjes opgeruimd. Prijs technisch beste aanbieder

Uitgevoerd op 08-05-2021

Rob

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

goede prijs/ kwaliteit verhouding

werk netjes uitgevoerd komen afspraken na

Uitgevoerd op 09-04-2021

Pieter Jan

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Ik ben tevreden over isa-isolatie.

Het advies en de voorlichting waren duidelijk Het werk werd naar tevredenheid uitgevoerd.
Er werd vakkundig gewerkt. Afspraken werden nagekomen

Uitgevoerd op 05-06-2021

Jan

Muur isoleren

Moeizaam om afspraken te maken

Ruim 20 boorgaten niet gedicht. Dag er na zou geïmpregneerd worden door ander bedrijf , kon niet verzet worden. BKW gevraagd extra kosten te vergoeden maar verschuilen zich achter algemene voorwaarden “geen kans etc..”
Factuur direct betaald, wil er vanaf en krijg week later aanmaning!! Heel slordig, geen betrouwbare partner voor dit werk

Uitgevoerd op 20-05-2021

Franck

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer deskundig, werken zeer netjes

Super bedrijf, raad ik ten zeerste aan

Uitgevoerd op 04-06-2021

E.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goed en eerlijk advies

Het advies wat de adviseur gaf was duidelijk en eerlijk. De uitvoerende ploeg heeft netjes werk geleverd. Alles netjes weer achtergelaten. Top!!

Uitgevoerd op 27-05-2021

Peter

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

top!

Goed advies, uitvoering cf. afspraken, netjes op tijd, zorgvuldig, alles schoon en opgeruimd achtergelaten.

Uitgevoerd op 07-06-2021

Henk

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Super bedrijf!

Bestisol is een goed bedrijf voor het uitvoeren van spouw, vloer, dak isolatie. Onlangs hebben wij onze gehele woning voorzien van de isolatie. Advies was deskundig, eerlijk en transparant! Dit was echt een advies en geen verkooppraatje, ik kan iedereen Bestisol adviseren

Uitgevoerd op 05-01-2021

Marieke

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Fijne communicatie en goed werk

Van het intake gesprek tot de uiteindelijke uitvoering was er fijn en duidelijk contact tussen ons en Eneriso. De uitvoering was ook top.

Uitgevoerd op 13-01-2021

Aanbevolen door klant

Zeer zeer tevreden

Wij hebben vandaag spouwmuurisolatie gekregen en ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, alle afspraken keurig nagekomen met veel dank aan Richard, Marcel en Mark.
Keurig werk geleverd mannen !!!!

Uitgevoerd op 17-05-2021

Judith

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Professioneel & Netjes

Vriendelijke monteurs. Kijken goed naar de kleur van de voeg. Werken vlot en laten alles netjes opgeruimd achter. Over de kwaliteit van de foam over pak em beet 5 jaar kan ik vandaag niets zeggen maar het zou lang goed moeten blijven.

Uitgevoerd op 04-05-2021

Herman

Muur isoleren

Isolatie Groep Twente BV

Prima zaken doen.

Helder en duidelijk advies

Uitgevoerd op 12-05-2021

Hans

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Professionele uitvoering

Prima advies. Komt alle afspraken na. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Uitgevoerd op 23-04-2021

Jurriaan

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Snel, netjes, vriendelijk

Goed en duidelijk advies door verkoper.
Mannen werkten snel, netjes. Opgeruimd achter gelaten.

Uitgevoerd op 26-02-2021

Ger

Muur isoleren

Oplevering prima volgens afspraak

Prima advies, betrof aanvraag beperkte muur isolatie en tijdens advies gesprek werd geen druk op verder verkoop gezet. Zowel advies als uitvoering prima afgehandeld. Zowel een snelle en bijzonder nette oplevering en ook prima volgens afgesproken planning. Advies tot afhandeling uitvoering binnen twee weken.

Uitgevoerd op 13-04-2021

Deskundig, vriendelijk, betrouwbaar

Heldere offerte, goede afspraken, vriendelijk en deskundig personeel, van jongste bediende tot telefoniste en van adviseur tot directeur. Van harte aanbevolen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

A.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Op tijd aanwezig, goed werk.

Vandaag 8-4-2021 muur isolatie laten aanbrengen door Aslan en Nour van BKWgroep. Super werk geleverd, waren op de afgesproken tijd aanwezig. Beleefde mannen. Ze hadden even problemen met het apparatuur, dit werd vakkundig opgelost.
Top werk en super vakkundige mannen.
Wij zouden ze zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

johan

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goed advies en goede uitvoering

Ik had al 3 bedrijven gehad die een offerte uit gebracht hadden, maar de adviseur van Qubiqs gaf mij het beste advies en bekeek de spouwmuren op verschillende plaatsen. Ik had er gewoon een heel goed gevoel bij en heb meteen de offerte geaccepteerd. Ook de mensen die het werk uitgevoerd hebben deden dat keurig netjes . Kortom alleen maar lof over dit bedrijf, echt een topper en zeer aan te beveleen.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Angelo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Top service

Top service en personeel

Uitgevoerd op 19-04-2021

Luuk

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Er mag netter gewerkt worden

Adviesgesprek met Mike erg goed en zeker tevreden over.

- Werknemers niet goed voorbereid, boor kapot (niet mijn probleem, ik betaal voor de klus). Hier moesten ze voor weer komen.
- Niet de goeie spullen bij zich om de boel netjes achter te laten omdat iemand anders de bus mee heeft gehad (wederom niet mijn probleem, voorbereiding!) Zie foto’s.

Uiteindelijk is het isoleren prima gegaan en waren ze vrij snel klaar. Maar ik zou zeggen doe wat meer je best met de voorbereiding van een klus en het netjes achter laten hiervan.

Uitgevoerd op 18-01-2021

Mieke

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd

Waren vriendelijk en keurig .ruimen alles op. Zeker aan te bevelen

Uitgevoerd op 24-03-2021

Carla

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Goeie service en communicatie

Super service! We are super happy with the whole process; from the first conversation to the execution and administration. We highly recommend thermo solutions for your wall insulation. Thanks for all the great work!

Uitgevoerd op 12-03-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review