Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Marc

Muur isoleren

Kwamen niet opdagen. Zonder bericht

Met veel moeite een halve dag vrij genomen. Als service engineer niet echt makkelijk. De Expert (in afwezigheid?) kwam niet opdagen. Afspraak tussen 15:30 en 17:30 u. Om 14:45 u thuis en niet meet weg geweest. (Video-) deurbel in orde dus dat kan het ook niet zijn. Komen niet opdagen. Zonder enig bericht. Waardeloos. Asociaal. Respectloos.

Uitgevoerd op 01-01-2021

J

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Eerlijk advies en ook heel netjes

Iedereen ook erg aardig

Uitgevoerd op 20-07-2022

F.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Duidelijk en eerlijk advies

De medewerker kwam op tijd. Eerst bespraken we de aanleiding, het gasverbruik en onze twijfel of bij-isolatie nodig zou zijn. Er werden op twee punten gaatje in de voeg geboord. Toen bleek dat er een behoorlijke isolatie in de muur zat en er 2 cm restruimte zat. De medewerker gaf eerlijk aan, dat dit zonde zou zijn om bij te isoleren. De isolatie volstond. De gaatjes werden netjes dichtgemaakt, waardoor je er niks meer van ziet. Een eerlijk advies, blij mee!

Uitgevoerd op 22-07-2022

Nick

Muur isoleren

Betrouwbaar echte vakmannen

Lubben Isolatie is een betrouwbaar bedrijf met goeie vakmensen, service is tot de voordeur en komen de afspraken netjes na.

Uitgevoerd op 15-04-2022

jose

Muur isoleren

Goede service top bedrijf

Lubben heeft de spouwmuurisolatie in ons voorhuis verzorgd. Beleefde medewerkers die keurig werk hebben geleverd.

Uitgevoerd op 07-04-2022

S

Muur isoleren

Nog nooit zo slecht behandeld

De mannen van Eneriso kwamen om ons huis te isoleren, maar nadat ze ons huis vol gaten hadden geboord vertrokken ze al snel met de mededeling dat er iets kapot was en dat het kantoor contact met ons op zou nemen over hoe het nu verder moest. Ik heb de hele dag gewacht, maar niets gehoord. Vervolgens ging er een lange periode voorbij waarbij ik steeds heb gebeld en steeds kreeg te horen dat ik teruggebeld zou worden, maar dit is niet 1 keer gebeurd. Uiteindelijk kregen we 2 maanden! later een nieuwe afspraak om het werk af te maken, maar die werd de avond ervoor afgezegd. Er werd een voorstel voor een nieuwe afspraak gedaan en speciaal daarvoor nam mijn man een vrije dag, hij heeft gewacht maar er kwam niemand opdagen. De afspraak bleek niet door te gaan en ze waren vergeten om dat aan ons door te geven. Wij hebben enorm veel spijt dat we hieraan zijn begonnen en adviseren anderen om er vooral niet aan te beginnen met dit bedrijf.

Uitgevoerd op 04-05-2022

Theo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

alle afspraken nagekomen

Goed en duidelijk advies.
Achteraf helaas schade aan een ombouw van de airco buiten.
Maar dit is heel netjes opgelost. Het heeft even tijd gekost om e.e.a. uit te zoeken.
Alle schade netjes vergoed.
Enkele gaten waren niet opgevuld, maar ook hier boden ze gelijk aan om terug te komen om de gaten alsnog te vullen. Kan gebeuren als je een paar honderd gaten in de muren boort. Dan kan je er wel eens enkele missen met opvullen.

kort samen gevat;

Super tevreden. Zou ze zo weer laten komen als nodig mocht zijn.

Uitgevoerd op 25-03-2022

G.C.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

werk netjes en vakkundig uitgevoerd

Na een goed advies van een vertegenwoordiger werd het werk
door een vriendelijke en vakkundige collega adequaat en netjes uitgevoerd.
Na afloop van de werkzaamheden werd alles schoon opgeleverd.

Uitgevoerd op 25-06-2022

Ron

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Mensen met passie voor vakwerk

Door BKW isolatie onze kruipruimte en onze spouwmuren laten isoleren. Vanaf het begin van de opname tot aan de werkzaamheden zeer goed geholpen met heel vriendelijk personeel.

Uitgevoerd op 16-06-2022

Malcolm

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en zeer gespecialiseerd

Gisteren de muren van de hele woning laten isoleren. Perfecte service en zeer vriendelijke heren. Ok het contact met de binnendienst was zeer plezierig. Absoluut een aanrader.

Uitgevoerd op 21-06-2022

Angelique

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Snel en netjes opgeleverd.

Spouwmuurisolatie 85m2 met comfort foam. Ruim binnen de geplande tijd klaar en netjes opgeruimd. Planning ging ook soepel.
De gevelrenovatie die we ook door hen laten doen moet nog plaatsvinden dus daar kan ik nog niks over zeggen. Die review volgt na het uitvoeren van die werkzaamheden.

Uitgevoerd op 02-06-2022

Hans

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

kan niet beter.

85 vierkante meters met comfortschuim na-geïsoleerd. Snel en vakkundig. Perfect opgeruimd tijdens en na de klus. De voegspecie om de boorgaten te vullen is zo goed op kleur gemaakt dat ik, terwijl ik toch weet waar de gaten gezeten hebben, er niets meer van zie. Bij de inspectie vooraf aan de offerte goed uitgelegd wat er wel en wat er niet kon in mijn specifieke geval. Binnen 1 maand na de offerte is het werk uitgevoerd. Nette jongens die de overlast voor de buren zoveel mogelijk beperkten. Waren zo attent om te vragen of de buren de slaapkamerramen konden sluiten om binnenwaaiend boorstof te voorkomen.

Uitgevoerd op 20-05-2022

Jos

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

De adviseur is op bezoek geweest en ik had er een positief gevoel bij. Zou binnen 2 weken een offerte sturen. Ondanks diverse telefoontjes tot op heden geen offerte mogen ontvangen.
Zo ga je niet met klanten om. Ga niet meer met dit bedrijf in zee. Onbetrouwbaar

Uitgevoerd op 14-05-2022

Peter

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en meedenkend!

Goed en duidelijk advies, de vertegenwoordiger gaf ons een duidelijke uitleg aan de hand van een endoscopisch onderzoek. Eerlijke prijs (heb vergeleken), en de communicatie was erg duidelijk.

Uitvoering was ook vriendelijk en hebben netjes gewerkt!
Nu gaan we genieten van een lekkere warme woning in de winter!

Uitgevoerd op 12-05-2022

Andre

Muur isoleren

Ben zeer tevreden.

klus is goed uitgevoerd ,prima personeel, komen afspraken na.
Verhouding prijs kwaliteit klopt.

Uitgevoerd op 06-05-2022

Jo

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Net bedrijf, komt afspraken na

Professionals, zeer netjes, alles zoals afgesproken. Fijn aardige medewerkers.

Uitgevoerd op 07-04-2022

Juul

Muur isoleren

Pas op voor deze inbrekers

Nadat de muren zijn geïsoleerd waren ze ook zo vertrokken. Een hele hoop isolatie materiaal rondom het huis ,op straat, nog niet gevulde gaten, niet geplaatste ventilatieroosters en een puinhoop in de tuin achterlatend. Als je over de niet gevulde gaten klaagt breken ze gewoon in je tuin in om de gaten zonder bericht of afspraak te vullen. Als je dan telefonisch over het zonder toestemming betreden van je tuin klaagt word hier over heen gepraat. Ik zou deze inbrekers niet aanraden !!

Uitgevoerd op 23-03-2022

Wil

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Klantvriendelijk goede service en k

Super blij met het resultaat, mannen hebben hard doorgewerkt en de klus goed geklaard.
Houden overal rekening mee en ruimen alles netjes op,zeker een aanrader.
Over een paar weken gaan ze hier het dak isoleren,maar weet zeker dat ook die klus goed komt.

Uitgevoerd op 08-04-2022

Irene

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

vlotte afhandeling

Wij kregen een keurige offerte en een vlotte afhandeling, de twee mannen ( Dylano en Patrick ) zeer vriendelijk en netjes afgehandeld super tevreden.

Uitgevoerd op 05-04-2022

wim

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

superbedrijf

Ik ben normaal geen review schrijver maar dit bedrijf verdient een review.
Wij hebben ivm verbouwingen veel werklui over de vloer gehad maar
die kunnen nog veel van van van Hoof isolatie leren . Goede afspraken
die ze na komen . De prijs en service is gewoon perfect .Mack super bedankt voor het isoleren van onze buitenmuur

Uitgevoerd op 22-03-2022

Harry

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Netjes op tijd en leveren vakkundig

Héél professionele medewerkers die héél goed en netjes te werk gingen, Roy en Mattias hebben zeer zeker een pluim verdiend, bij het uitkappen van een gat in de gevel gingen er wat bakstenen stuk, Roy ontpopte zich als een hele goede metselaar…..een héél prettig duo die goed samenwerkte en geweldig werk leverde, wij bevelen jullie bedrijf op deze manier bij iedereen aan….👍👏🤭

Uitgevoerd op 25-03-2022

H

Muur isoleren

Zeer tevreden

Goed advies en goed werk

Uitgevoerd op 14-03-2022

Nel

Muur isoleren

Goede afspraken, schade en slordig

Goede afspraken. Snel.prijs/kwaliteit.
Schade aan beplanting, dakpan, lijm op terras, duizenden isolatiebolletjes in de tuin, zee slordig achtergelaten

Uitgevoerd op 09-03-2022

Richard

Muur isoleren

Komen afspraken niet na.

gisteren 1 februari zouden ze komen. Werd om half 8 gebeld dat er een zieke monteur was.Dat kan, maar zou diezelfde ochtend gebeld worden voor nieuwe afspraak. Niet dus , zelf geprobeerd maar na 40 minuten wachten opgegeven. Ze werken via Essent en bij hun klacht ingediend. Werd belooft dat vandaag werd gebeld. Einde dag zelf maar gebeld omdat zij dat niet deden en na ruim half uur eindelijk iemand aan de lijn. Na afspraak over ruim 2 weken, terwijl ze beloven ook via vertegenwoordiger binnen 1 maand werk uit te voeren. Is dadelijk bijna 2 maanden verder, ook zou afspraak na tekenen offerte binnen 24 uur zijn, werd 10 dagen later. Moet nu 2 dagen verlof inleveren hun gerotzooi. Kortom bedrijf komt eigen afspraken nooit na en zijn nergens toe bereid om mee te denken in oplossingen of tegenmoet komingen.

Uitgevoerd op 01-03-2022

a

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

gaf eerlijk advies

waar anderen even in de spouw keken en gelijk een offerte uitbrachten, nam deze man van Qubigs met een grijpertje een stukje oude isolatie uit de spouw en......gaf aan dat de oude isolatie nog voldoende intact was en na-isoleren niet nodig was en wellicht zelfs problemen zou kunnen geven... Hij vulde ook keurig de boorgaten van eerdere leveranciers op. !!
Een eerlijk en kundig advies in plaats van alleen maar veel geld te willen verdienen

Uitgevoerd op 23-02-2022

Daan

Muur isoleren

100% tevreden met Lammertink

Prijs kwaliteit is echt heel goed. Wij hebben Lammertink gekozen wegens alle goede berichten, en ze maken het helemaal waar. Voor alle zoekenden naar een bedrijf die je je huis toe vertrouwd; Lammertink is dé partij om in te schakelen.
Ik wens jullie geluk met de juiste keuze! (Lammertink…..)

Uitgevoerd op 10-02-2022

Niels

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, netjes en super service

Ik ben eigenlijk niet van de reviews schrijven, maar dit verdient wel de uitzondering.

Tijdens storm Eunice was er via een kapot dakkapel regen naar binnen gelekt. Ik had net drie weken terug door 2 keurige jongens van Lammertink mijn zolder laten af timmeren en baalde dus als een stekker. Na de waterschade bleef ik achter met vochtvlekken op m’n nieuw afgetimmerde dak. Ik had de zaak gebeld om te vragen of ze een offerte wouden opstellen voor herstelwerkzaamheden. Ze moesten even overleggen en na een half uur werd ik teruggebeld; omdat ik zowel m’n vloer, spouwmuur en dak bij Lammertink had laten isoleren en daarnaast 2 buren had aangeraden, wilden ze dit compleet kosteloos voor ons doen.

Wij hadden voor jullie gekozen wegens alle goede verhalen, maar dit overstijgt echt elke verwachting.

Nogmaals super bedankt en (zoals jullie al wisten) zijn wij jullie nieuwe ambassadeurs!

Uitgevoerd op 17-02-2022

Theo

Muur isoleren

Nette uitvoering conform afspraak

Misverstand over de hoeveelheid m2 was tijdens werk opgelost, vriendelijk personeel

Uitgevoerd op 12-01-2022

Jan

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Prima

Snelle reactie, vriendelijk personeel, netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 28-01-2022

joop

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

zeer goed geadviseerd door Gian Abb

onafhankelijk advies, vriendelijke en accuraat

Uitgevoerd op 11-02-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review