Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

E. Vos

Airconditioning installeren of vervangen

Zie boven

Goede ervaring met Paco van Koeltech. Is gewoon een hard werkende ondernemer die goed werk levert. Instalatie is prima verlopen en na afloop kreeg ik duidelijk uitleg en werd alles netjes gestofzuigd.

Uitgevoerd op 04-05-2017

Henk Liskamp

Zonnepanelen installeren

aanrader

Professioneel bedrijf die zijn afspraken na komt. Behulpzaam wanneer je vragen hebt. De installatie werd snel, netjes en opgeruimd geïnstalleerd. Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren en ik raad deze ondernemer andere toe.

Uitgevoerd op 14-05-2017

Wouter van den hoek

Zonnepanelen installeren

zeer op tyd

alles zeer goed

Uitgevoerd op 14-04-2017

Chris Bakker

Zonnepanelen installeren

Goed, zoals je mag verwachten

Prima offerte en snelle kundige montage waarbij onze wensen goed zijn opgepakt en uitgewerkt

Uitgevoerd op 08-05-2017

José van Maurik

hoge kwaliteit en zeer tevreden!

De vertegenwoordiger kwam bij ons thuis en heeft onze wensen uitvoerig met ons doorgesproken en vervolgens een prima aanbod gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. De kwaliteit van de schuifpui en het geleverde werk is uitstekend. We zijn zeer tevreden en bevelen Raamwereld van harte aan.

Uitgevoerd op 12-05-2017

T.R. Krijgsman

Zonnepanelen installeren

Hoekstra Suwald BV

Planning volgens afspraak

Goed advies. Jammer dat de meterkast verkeerd ingeschat is. Hier komen extra kosten van Liander van vanwege de aanpassing van 1 naar 3 fase stroom. Leuke mensen, harde werkers.

Uitgevoerd op 20-04-2017

Juliette Voogt

Dak isoleren

Onbetrouwbaar gebleken

Advies leek goed . Werk goed uitgevoerd verder. Helaas blijkt men op valse informatie de order afgesloten te hebben. We moesten tekenen en aanbetalen in december 2016 en kregen dan de hoge subsidie zoals deze gold in 2016. Dat blijkt helemaal niet te kloppen en nu verschuilen ze zich doodleuk achter Infrax. Vandaag weet ik beter. Eens, maar nooit weer.

Uitgevoerd op 03-04-2017

H. Commandeur

Gevels reinigen of renoveren

Zeer tevreden

Werk is netjes uitgevoerd ( graffiti verwijderen )

Uitgevoerd op 14-02-2017

Lia Kooijman

Camerabeveiliging installeren of vervangen (particulier)

tot nu helemaal tevredeevenbergen

goed advies gekregen, alles goed uitgelegd, keurig netjes afgewerkt!

Uitgevoerd op 10-05-2017

Thomas Dijkstra

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer netjes afgewerkt. Alle afspra

Zeer netjes afgewerkt. Alle afspraken zijn nagekomen. Monteurs spraken keurig Nederlands. Wel blijft het een hoop geld dat het kost.

Uitgevoerd op 10-05-2017