Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Jan de Vries

Zonnepanelen installeren

Zeer slecht, beloven veel.

Offerte in november 2016 , betreffende plaatsing zonnepanelen, order getekend in januari 2017 , zou 6-8 weken duren ( in Maart ) , achteraan gebeld , zonder overleg datum in juni , gebeld was foutje , zou direct teruggebeld worden , dit terugbellen is bij dit bedrijf nog nooit gebeurd, zou nu op andere datum geplaatst worden ,maar op die dag.... geen bedrijf , weer gebeld , sorry foutje bel u terug dit is inmiddels 6 weken geleden...... Gelukkig niets aanbetaald.. Komen afspraken beslist niet na.. Behalve het inhalen van een order, dan bijna elke dag contact.....
Geen zaken mee doen !!

Uitgevoerd op 23-07-2017

Pleun Vreugdenhil

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Duidelijke afspraken, korte lijnen, snel schakelen en nette afwerking door professionele monteurs.

Uitgevoerd op 17-07-2017

G. Sanders

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Kozion Eindhoven aanrader

afgelopen week zijn er bij ons in Geldrop op de 1e etage nieuwe ramen geplaatst. Van ontvangst in de showroom tot en met de montage 100 punten!!!

Uitgevoerd op 17-07-2017

A.J. Hummel van

PERFECTE levering en montage.

Perfecte prijs. Kwaliteit. Perfecte afspraken. Keurige levering en oplevering.
Vriendelijk en "alles" mag en kun je vragen.
Kortom naar mijn mening PERFECT

Uitgevoerd op 21-07-2017

Johan van Meurs

Vloerverwarming installeren of vervangen

Inova vloerverwarming BV

Snel, netjes, vakkundig..

De heren van inova vloerverwarming werken zeer vakkundig en snel.
Om 7 uur begonnen en om 14.oo uur klaar. Super.
Ze hebben de kamer, 2 slaapkamers, keuken, hal en badkamer gedaan.
Weinig tot geen stof en na afloop het rest materiaal netjes in zakken buiten gezet...

Uitgevoerd op 20-07-2017

Cornelia Bot

Zonnepanelen installeren

zie hierboven

Fijne mensen, eerlijke informatie, goede en duidelijke afspraken, goede service. kortom, fijn bedrijf om mee (samen) te werken

Uitgevoerd op 18-07-2017

Nelly Hoogen

Rolluik plaatsen of vervangen

Zeer tevreden

Verstand van het produkt komt afspraken na en correcte uitvoering. Ik zou hem zeker aanbevelen

Uitgevoerd op 14-07-2017

Jurriën Kok

Kozijnen plaatsen of vervangen

Derjans Bouwtechniek BV

Onbetrouwbaar en stressvol

Enorm slechte ervaring bij Derjans Bouwtechniek uit Weert. Het contact was allemaal goed vóór de verkoop plaats vond: vriendelijke mensen, netjes geholpen in de showroom, goed verhaal, prijs ook erg positief. Begin januari zes draaikiep raamkozijnen besteld. Montage kon al 5 weken later (februari). Maar het blijkt een duidelijk verhaal van goede verkopers, kozijnen schuiven en nul interesse hebben in de klantervaring. Pas 4 maanden na ‘oplevering’ zijn alle problemen verholpen. En dan laat ik buiten beschouwing dat we nog steeds niet de juiste horren geleverd hebben gekregen.

De montagedag werd ingepland, dus wij hadden een dag vrij gepland. Twee weken voor montage werd het (vrij lomp) toch weer verzet, dat kan gebeuren dachten we toen nog. Maar toen was de montage klaar, wat inhoudt: enorm vieze kozijnen opgeleverd (onderdelen hebben blijkbaar zeer lang buiten gestaan; en dat betekent echt lang en hard schrobben voordat je kozijn buiten én binnen wit i.p.v. bruingroen zijn), meerdere beschadigingen op de nieuwe kozijnen, 1 gebroken raam (“die hebben we over 2 weken wel binnen”), kieren (gewoon slordigheid) en 2 tochtende kozijnen. En de kunst-latjes (wiener sprossen voor de kenner) tussen de ramen waren scheef uitgelijnd bij 1 kozijn (wederom slordigheid). Bovendien beschadigingen op meerdere plekken op de muren.

Toen hebben we het hele verhaal op de mail gezet, inclusief foto’s. Het zou opgelost worden als ze het raam met de barst zouden komen vervangen. En toen kwam het lange wachten, het actief blijven bellen en nooit teruggebeld worden (totdat zij na anderhalve maand een keer een gaatje hadden).
Na lange tijd was er eindelijk een keer een afspraak gemaakt, maar heel duidelijk gezegd dat ze voor 10.30 klaar moesten zijn, want wij moesten (die enkele dag dat het voor hen kon de komende maand) weg: ze zouden er om 8.30 zijn. Om 9.30 nog niemand en niemand die even iets laat weten, dus wij maar weer bellen: er was file. Op een stuk dat 40 minuten rijden is van deur tot deur, op zaterdag. Om 10.00 uur wij weer gebeld om aan te geven dat het geen zin had als ze niet voor 10.30 klaar konden zijn. En vervolgens wordt je sacherijnig te woord gestaan alsof wij lastig zijn. Deze mensen hebben absoluut geen verantwoordelijkheidsbesef.

Wanneer je meerdere keren belt -omdat zij niks van zich laten horen- reageren ze ook verontwaardig en onaardig dat het “echt niet helpt als je blijft bellen”. Nee dat merken we, maar wij horen niks van jullie en we zaten inmiddels 2 maanden na ‘oplevering’ en geen oplossing in het vooruitzicht.
Uiteindelijk kwam er een allervriendelijkste monteur, die een deel van de zaken heeft opgelost, maar nog steeds misten we 2 latjes (dat ziet er niet uit), tochten er 2 kozijnen en is er 1 kozijn met beschadigingen. En uiteraard blijft het dan weer weken stil. Pas weer 2 maanden (juni) later kwam de monteur opnieuw terug om deze zaken te verhelpen.

Ik hoop dat we nooit service in de toekomst nodig hebben, want die verwacht ik simpelweg niet. Dus zelfs als je denkt: och wat kan er nou misgaan met kozijnen, we gaan gewoon voor de beste aanbieding en een goed verhaal. Nou dit dus.

Uitgevoerd op 06-02-2017

Michael de Graaff

Vloerverwarming installeren of vervangen

De Warme Vloeren

Erg slecht.

Dit bericht is gericht aan de warme vloeren en onze contactpersoon Shadi en Ali gevestigd in Rotterdam, stolwijkstraat 47.

29 mei hebben wij het traject gestart door een offerte op te vragen en 15 juni besloten om onze vloerverwarming te laten leggen.

Nadat bleek dat onze vloer geegaliseerd moest worden is de afspraak een paar dagen later verzet naar de vrijdag. Wij vonden het meedenken en de flexibiliteit enorm fijn.

Totdat we op de vooravond van de klus gebeld werden dat er een leiding bij een andere klant geraakt was en dat ze een paar uur later zouden zijn en dat het sowieso geregeld zou worden, ook al werd het later.

Nadat wij eerst contact hadden gezocht de volgende dag bleek dat het toch allemaal wat lastiger werd dan gedacht en dat hij niet precies wist of het ging lukken. Aantal uur later weer gebeld en daarna werd beloofd om op de zaterdag rond 9.00 uur te komen en dan de hele dag door te knallen.

Zaterdagochtend om 9.00 uur was er niet, om 10.00 uur niet en om 11.00 uur ook niet. Telefoon van Ali werd niet meer beantwoord terwijl de berichten wel gelezen werden. Wij hebben meerdere malen gebeld en hebben helaas niemand gezien of gehoord.

Maandag en dinsdag ook nog geprobeerd om de warme vloeren op het kantoornummer 010-2374600. Helaas geen gehoor.

Zij hebben ons echt gedupeerd en zitten nu met een vloer die niet af is, extra tijd om andere partners te zoeken en een hoop stress. Dit heb je liever niet als je net je nieuwe huis betrekt.

Kortom; de warme vloeren en mate name onze contactpersoon Ali zijn onbetrouwbaar en omdat wij dit niemand anders toewensen delen we op deze manier onze ervaring. Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Uitgevoerd op 14-07-2017

Wietse de Jong

Zonnepanelen installeren

Netjes en kennis van zaken

Kreeg advies om maat, naar mijn wensen. Bij de uitvoering ging het in overleg hoe ik het graag wou hebben en hoe het ook goed uit te voeren was. Had mensen bij mij aan het werk die niet alleen wisten wat ze moeten doen en hoe ze het moesten doen, maar ook sociaal in de om gang zijn.

Uitgevoerd op 17-07-2017