Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk product wil je beoordelingen lezen?

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

Betrouwbaar bedrijf

Zeer goed advies gekregen. Onze panelen produceren super. Onze energierekening is meer dan gehalveerd.

Uitgevoerd op 02-09-2016 door:

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Netjes en vlot gewerkt.

Goede afspraken, met meetlint het dak op, duidelijke adviezen, hulp bij aanmelding. Goed humeur meegebracht en koffie werd zeer gewaardeerd.

Uitgevoerd op 01-09-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

zeer tevreden.

Goede adviezen, snel een offerte uitgebracht en het werk correct en vlot uitgevoerd. Vaklui die hun werk met plezier verrichten.

Uitgevoerd op 30-08-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
3
Service

Slechte after sales

De verkoop en installatie verliep prima. Je moet echter geen problemen hebben. Na een half jaar stopte één paneel ermee en dan moet je hemel en aarde bewegen om ze aan de gang te krijgen. Nu eindelijk paneel vervangen maar werkt nog niet goed. Er wordt niet meer op de mail gereageerd als je vraagt wat hier de oorzaak van kan zijn. Advies: Let zeker bij aanschaf zonnepanelen op de after sale.

Uitgevoerd op 30-08-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

zeer tevreden

Perfect werk geleverd, zeer goede afwerking en alles ook netjes opgeruimd.
Wij zijn heel blij met het resultaat, zeker een aanbeveling!!!

Uitgevoerd op 30-08-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Professioneel

Na vergelijk van offertes is solarcentraal er uitgekomen door goede voorlichting en duidelijke uitleg. De persoonlijke begeleiding straalde vertrouwen uit. De plaatsing is zeer professioneel, kundig en efficiënt uitgevoerd. Direct na plaatsing kwam solarcentraal langs om te controleren en de app te installeren. Alles werkt maar tevredenheid en wij zullen solarcentraal zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 26-08-2016 door:

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

De inst is uitstekend

Er is iets foutgegaan bij het aanmelden bij energieleveren.nl en mijn energiemeter kon daardoor pas een maand later worden geplaatst

Kevin Raat heeft het wel aangemeld maar er is iets fout gegaan waardoor het niet
bij Nuon is aangemeld. Hij compenseert de gederfde opbrengst van de panelen.

Ik ben hier heel tevreden over en zou dus nu voor het hele proces een dikke 8
willen geven.

Uitgevoerd op 26-08-2016 door:

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer vakbekwaam excellent

We hebben een buitengewoon goede ervaring met Postema dakkapellen. De enorme vriendelijkheid, attentheid, correctheid en de hoge mate van vakmanschap hebben gemaakt dat we bijzonder tevreden zijn met de bij ons uitgevoerde werkzaamheden. De prijsstelling is bijzonder scherpen je zult er dan ook zeker geen spijt van hebben als door Postema dakkapellen je klus laat doen.

Uitgevoerd op 25-08-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Persoonlijk & betrouwbaar

Uitstekend advies op maat (niet op basis van google Earth maar met het meetlint het dak op), en zeer flexibel. Installatie door mensen die zoeken naar de beste en netste manier om de aansluitingen te maken. Afspraken 100% nagekomen, offertes snel binnen en netjes geprijsd. Zeer tevreden!

Uitgevoerd op 24-08-2016 door:

9
Prijs/kwaliteit
10
Service

goed en snel en netjes.

Goede voorlichting en goed en snel geplaatst.
Goede materialen voor een redelijke prijs.

Uitgevoerd op 24-08-2016 door: