Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Over welk project wil je beoordelingen lezen?

8
Prijs/kwaliteit
9
Service

Correct

Advies goed, iedereen op tijd, netjes gewerkt, erg vriendelijk

Uitgevoerd op 04-10-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer tevreden, aanrader.

Goed advies, scherpe prijs. Goede service. Harde werkers die niet veel rommel achterlaten.

Uitgevoerd op 04-10-2016

8
Prijs/kwaliteit
8
Service

Een aanrader

Tegen een goede prijs vergelijkbaar met andere aanbieders, hard gewerkt en goed werk afgeleverd. Ook erg flexibel met meerwerk waar ik om gevraagd had, de dag dat ze eerst bij me bezig waren.

Uitgevoerd op 04-10-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Chapeau. Echte aanrader!

Meer dan tevreden over firma Grimbergen. Niet alleen kwamen ze met een scherpe prijs en waren ze betrouwbaar in hun afspraken. Belangrijkste is dat zij het belang van de klant voorop hebben staan. Tijdens de uitvoering van de opdracht, hebben zij hun aanpak aangepast terwijl dit voor hen financieel zeer ongunstig was, maar voor ons de beste oplossing. Dit verstaan wij onder echt service en de klant het beste resultaat willen bieden.

Uitgevoerd op 03-10-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Zeer tevreden

Goed contact en afspraken nagekomen. Goed meedenken met onze wensen. Tijdens een pauze in de montage werd nog even onze dakgoot schoongemaakt!

Uitgevoerd op 01-10-2016

10
Prijs/kwaliteit
10
Service

Vakkundige monteurs!

Nette montage, super systeem! Meldkamer belt ook keurig op tijd bij een melding.

Uitgevoerd op 30-09-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

zeer tevreden

Goed advies op tijd geleverd werk netjes en duidelijk uitgevoerd

Uitgevoerd op 30-09-2016

8
Prijs/kwaliteit
7
Service

Allemaal prima op tijd

Advies duidelijk en goed uitgelegd door adviseur, monteur was iets minder luistert totaal niet naar de klant.
Later andere monteur geweest en heeft alles prima in orde gebracht.

Uitgevoerd op 29-09-2016

7
Prijs/kwaliteit
8
Service

tevreden

Wij hebben na advisering een systeem aangeschaft en zijn nu na zo'n 3 maanden gebruik er tevreden over. Wij hebben gekozen voor een systeem wat past bij onze woning en ons gezin. Iedereen heeft een eigen tag. Erg handig en geen gedoe met invoer van codes. Het systeem is op afspraak geinstalleerd en dit ging vlot en netjes. Van de monteur nog een persoonlijke uitleg gekregen over het gebruik en vanuit het bedrijf een aantal dagen erna een telefoontje of alles naar wens is. Wij zijn na een aantal maanden gebruik blij en tevreden en voelen ons een stuk rustiger/veiliger in een vaak onrustige buurt.

Uitgevoerd op 29-09-2016

9
Prijs/kwaliteit
9
Service

Gewoon goed

Eindelijk een serieus bedrijf met gewone mensen. Na een verevelende ervaring zijn wij op zoek gegaan naar een alarmsysteem.
Maar het kopen van een professioneel alarmsysteem is simpelweg een hoop geld.

Private security lease van beveiligd nederland heeft ons enorm geholpen!

Nu betalen we net als andere abonnementen lekker maandelijks en zijn we voortaan beveiligd!

Uitgevoerd op 29-09-2016