Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Katja Herwers

Waar voor je geld!

Prijs was netjes, net zoals de heren die de overkapping kwamen plaatsen.

Uitgevoerd op 16-06-2017

Ivet Elshout

Zonnepanelen installeren

Prima service, snelle plaatsing!

Na een prettig adviesgesprek gekozen om zonnepanelen te laten installeren. Het installeren gebeurde op tijd, alles werd snel geplaatst en keurig achter gelaten.

Uitgevoerd op 31-05-2017

Kelly Leffelaar

Alarmsysteem installeren of vervangen

Zeker een aanrader!!

Top bedrijf! Altijd het juiste advies en snel geregeld!

Uitgevoerd op 18-07-2017

Willem Snijders

Buitenschilderwerk

Vakmensen!

KdW Schilders kunnen wij iedereen aanbevelen.
Het schilderwerk en houtwerk van ons huis was in een zeer slechte staat en bij het uitbrengen van de offerte hebben ze het werk goed opgenomen (in tegenstelling tot hun concurrenten). Hierdoor hadden wij gelijk een goed gevoel bij het bedrijf.
Kiro en zijn collega hebben uitstekend werk geleverd. Ons huis ziet er weer keurig uit. Ze gebruiken alleen maar de beste materialen en werken heel nauwkeurig, maar wel snel. Kiro was altijd bereid om mee te denken en kwam op ons heel betrouwbaar over.

Uitgevoerd op 26-06-2017

F Gutierrez

Toilet plaatsen of vervangen

OudshoornAtWork

Zeer tevreden

Eerlijk, goed advies, vriendelijk, telefonisch als WhatsApp bereikbaar, kwaliteit, duidelijk in wat wel en niet bij de werkzaamheden zitten en goed werk.

Uitgevoerd op 06-10-2016

Ron Giesberts

Alarmsysteem installeren of vervangen

Accuraat en servicegericht.

Met veel zorg en geduld werd met ons meegedacht om tot een totaalplaatje te komen. Een plaatje wat paste bij onze woning en ons budget.

Uitgevoerd op 07-07-2017

Cisca van der Meij

Rolluik plaatsen of vervangen

Zeer tevreden, 2e offerte staat uit

Goed advies, het werk netjes afgeleverd en alles weer netjes opgeruimd. Vriendelijke mensen.

Uitgevoerd op 14-07-2017

Willem Goedhart

Spouwmuur isoleren

Ondanks het warme weer flink doorge

De uitgevoerde werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd.
De werknemers hebben netjes gewerkt

Uitgevoerd op 06-07-2017

Marco Van Vliet

Kozijnen plaatsen of vervangen

Netjes en goed

Goed advies, afwerking heel netjes en alles goed achtergelaten na een dag werken.

Uitgevoerd op 12-07-2017

Ronald Trumpi

Alarmsysteem installeren of vervangen

Nauwkeurig gewerkt. Alles perfect.

Professionele aanpak in alle opzichten. Duidelijke afspraken die 100% worden nagekomen. Het bedrijf is zeer aan te bevelen.

Uitgevoerd op 05-07-2017