Over welk product wil je beoordelingen lezen?

Beoordelingen en ervaringen

Lees hier ervaringen over vakmannen en klussen van mensen die jou voorgingen

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Kenders Bouw BV

4 10
4

Niet tevreden

Aanbeveling:
Offerte was snel en goed de uitvoering en de communicatie uitermate slecht

Beoordeel een bedrijf

Welk bedrijf wil je beoordelen?

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Bouwbedrijf A. Bulthuis en Zoon

8.5 10
8,5

Zeer tevreden, voortvaren

Aanbeveling:
Er wordt mede gelet op "de kleintjes". Voorts wordt kapitaal vernietiging bewaakt Er wordt gericht en netjes gewerkt. Klantvriendelijk, klantgericht en secure. Alles wordt op een prettige wijze eerst doorgesproken, derhalve geen verrassingen, zoals meerprijs.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

KSH

1 10
1

Boerenbedrog

Aanbeveling:
Vage offerte die voor meerdere uitleg vatbaar is met verkeerde onlogische prijsopgave, Toegegeven dat bepaald werk dubbel was gecalculeerd, en na korrektie nooit op komen draven.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Timmerbedrijf de Valk

9 10
9

Nieuwe kozijnen

netjes goed en niet duur

Aanbeveling:
Super netjes gewerkt. Heel strakke prijs en goede kwaliteit.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Bouwbedrijf Slomp BV Hoogeveen

3 10
3

Onbehoorlijk oneerlijk.

Aanbeveling:
Aanvraag bouwvergunning voor herbouw hotel voor afgesproken prijs achteraf meer dan 3 x dat bedrag en bouwtermijn overschreden. Past dit vaker toe als projectontwikkelaar in het Noorden.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

E.A.B.

9.5 10
9,5

Vakmanschap

Aanbeveling:
Gewoon top. Goed en zeer aardig personeel.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Pfixx Solar systems

9 10
9

kort gezegd uitstekend

Aanbeveling:
Bedrijf: Pfixx Solar systems
Goed advies, zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen, en leggen dit keurig vast in de afspraken, bestek.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Bouwbedrijf van Dijk uit Hasselt

9.5 10
9,5

Zeer goed bedrijf

Aanbeveling:
Geweldig goed advies en zeer meedenkend met de klant.

Uitgevoerd op 13-09-2015 door:

Renoplan Plus

2.5 10
2,5

Zeer ontevreden

Aanbeveling:
Aannemer zou werken met hem goed bekende zzp ers, waar hij veel projecten mee heeft gedaan. Werkelijk was totaal anders. Vanaf dag een was er geen bouw supervisie en er ook nooit meer geweest. Aannemer leverde voor het merendeel slecht gemotiveerde mensen en ze werkten zeer slordig en kende zijn mensen totaal niet en andersom. Wij werden tevens door zijn mensen lastig gevallen vanwege wanbetalingen. Beloofd was een bouwtijd van 6 weken en is nu nog na 11 maanden steeds niet klaar. Van onze kant hebben wij keurig zijn facturen betaald, zoals we hadden afgesproken.Met dit bedrijf loopt inmiddels een rechtszaak. Wij zijn aan dit bedrijf gekomen via Solvari, dus pas op wie je neemt. Wij vragen ons af wat hij met ons geld heeft gedaan. Vele van zijn mensen plus leveranciers zijn nog niet betaald. We laten het verder aan de rechter over. Dit horror scenario wensen we niemand toe.

Uitgevoerd op 11-09-2015 door:

Bajoh Parketteurs

9.5 10
9,5

Meer dan tevreden

Aanbeveling:
Dit bedrijf heeft ons echt uit de brand geholpen. Super goede en snelle service. De vloer is prachtig gelegd met oog voor detail. De afwerking is ook geweldig gedaan. Dit bedrijf raad ik aan voor iedereen die een vloer moet laten leggen, oliën, schuren etc.