Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Lisa van Sintmaartensdijk

Klantvriendelijk, advies op maat

Er werd ruim de tijd genomen om alles aan ons toe te lichten. Een adviseur kwam bij ons thuis en heeft meteen de mogelijkheden met ons besproken die van toepassing waren op onze situatie. Diezelfde week is het systeem geplaatst! De monteur was erg vriendelijk en professioneel. Het systeem was in een mum van tijd geplaatst en geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 23-01-2017

Annika De Bock

Badkamer plaatsen of vervangen

Dikke 10! vakwerk!

Ahmed heeft bij mij een prachtige badkamer gemaakt. Aansluitend nieuwe waterleiding, aangelegd, cv aangelegd en afdak in de tuin gemaakt.
Ahmed is helder in zijn offerte en kosten(geen adders onder het gras) veel extra dingetjes(extra stopcontact, mooi sierrandje e.d.) doet hij met plezier voor je.Ahmed is helder in zijn communicatie en houdt je up to date via appjes en foto's van het werk wat die dag gedaan is.
Ook als er dingen mis lopen(fabrieksfout cv-ketel) regelt Ahmed toch zo goed als hij kan dat je niet in de kou of zonder warm water zit.
Ook heel belangrijk en prettig vond ik de betrouwbaarheid van Ahmed en zijn personeel. Je kunt met een gerust hart je sleutel geven en alles wordt netjes achtergelaten.
Kortom betrouwbaar, vakwerk, binnen de afgesproken tijd en prettig personeel. Zeker een aanrader voor alle klussen in je huis!!

Uitgevoerd op 23-01-2017

T Pool

Alarmsysteem installeren of vervangen

Professioneel

Goed advies en professionele montage.

Uitgevoerd op 21-01-2017

Rutger Haasjes

Kunststof schuifpui plaatsen of vervangen

Goed advies, nette afwerking!

Na een goed en duidelijk adviesgesprek hebben we besloten om de schuifpui te laten plaatsen. De monteurs hebben netjes werk afgeleverd en de boel schoon achtergelaten. Dikke pluim voor Thermo Totaal!

Uitgevoerd op 20-01-2017

Ineke Pieters

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

tevreden. verbeter de communicatie

Ik heb als onwetende consument nog wel wat tips. Maak een lijst voor de klant waarop staat wat deze kan verwachten en/of zelf moet of kan doen. Ik had verwacht dat de mensen die kwamen om de deuren te plaatsen materiaal bij zich zouden hebben om mijn vloer te beschermen en om de woonkamer en spullen die hierin staan te beschermen tegen het stof. Dit was niet het geval. Gelukkig heb ik hier zelf naar gevraagd en kon ik zelf een stucvloer regelen. Ik had verwacht dat dit neergelegd zou worden door jullie. Had ik dit niet gehad dan was mijn vloer zeker door het gruis kapot gelopen. Krassen enz. Ik heb zelf dekens en lakens over de tv, de bank enz neergelegd en spullen naar boven verhuisd. hierdoor zat niet alles onder het stof. Waarschuw mensen hier van te voren voor. Dat is meedenken en service verlenen. Nog mooier is als jullie hier materiaal voor hebben. Desnoods tegen meerprijs, want hoe kom je er anders aan op het laatste moment. Van te voren was niet verteld dat mijn hordeur niet gelijk geleverd zou worden. Ook dat is best belangrijk voor de verwachten. Zorg dat de informatie duidelijk en volledig is naar de klant toe. Deze heeft namelijk geen idee wat het inhoud en wat er bij komt kijken. Als we niet thuis waren geweest was er ook meer weg gebroken dan de bedoeling was. Dus zorg ervoor dat de mensen die het werk gaan uitvoeren duidelijk de tekeningen bij zich hebben en weten wat de bedoeling is. Als extra service had ik het op prijs gesteld als er na een maand gebeld zou worden hoe het bevalt en of alles naar wens is. Deze enquête is hiervoor bedoeld maar is een stuk onpersoonlijker. Er is aan de bovenkant van de pui en het huis een kitrand vergeten. dat zou na het plaatsen van de hor nog netjes afgewerkt worden en dit is helaas vergeten. Ik wilde hier nog contact over opnemen maar is er bij mij ook nog steeds bij ingeschoten.

Uitgevoerd op 20-01-2017

Paul Vis

Alarmsysteem installeren of vervangen

Vakkundig en Correct !!

Vakkundige installatie en uitleg! Vriendelijk contact zowel persoonlijk als via de mail!! Aanrader!!!

Uitgevoerd op 20-01-2017

Fred v. d. ploeg

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig werk leveren, vakmensen.

Goed advies , goede afspraken, kennis van zaken, en vaklui op de werkvloer. Laten alles netjes achter.

Uitgevoerd op 20-01-2017

Oscar Meijer

Alarmsysteem installeren of vervangen

Klantgericht en klantvriendelijk!

Duidelijk gesprek over de mogelijkheden en voorwaarden. Alle opties duidelijk uitgelegd. Afspraak voor de uitvoering bleek niet haalbaar, netjes gebeld om meteen een nieuw afspraak te maken. Installatie netjes geinstalleerd en duidelijke instructie over het gebruik gekregen.

Uitgevoerd op 20-01-2017

Frans Smits

Kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden

Was niet door Solvari aangemeld voor offerte, maar had al eerder van dit bedrijf kozijnen gekocht.
Goed advies, de medewerkers zijn zeer professioneel.
Ze leveren een goed product tegen een scherpe prijs

Uitgevoerd op 19-01-2017

Marjo Mostertman

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Nauwkeurig gewerkt en op tijd.

Ik ben heel tevreden omdat de afspraken die gemaakt zijn goed zijn uitgevoerd.

Uitgevoerd op 19-01-2017