Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Aziza Aarab

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Ben zeer te vreden. mijn compliment

Ze waren mooi op tijd! Ze werken netjes en volgens plan.en goed uitgelegd hoe alles werkr.

Uitgevoerd op 13-04-2017

Anton Van straten

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer goed, scherpe offerte

Zeer goede service en een eerlijk verhaal. Geen extra's toegevoegd die sowieso niets zouden toevoegen. Keurige offerte op maat en zeer vriendelijk personeel. Geen gedwongen sfeer en advies op lokatie. Zeker aan te raden

Uitgevoerd op 25-04-2017

Rick Vermeer

Schilderwerk

R Haarlem Klus en Onderhoudsbedrijf

Geverifieerde klant

Leek goed, bleek onbetrouwbaar

Komt afspraken niet na, raakt sleutel kwijt, en laat voor het afmaken van de opdracht niets meer van zich horen.

Uitgevoerd op 13-02-2017

Maria Bakker

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Keurige medew.,goed werk geleverd.

Afspraak was tussen 8-9 uur, s'morgens telefoontje dat het later zou worden. Het is misschien een idee om de klant dit de dag er voor te laten weten.
Verder afspraak gemaakt waar omvormer zou komen te hangen, zonder overleg is deze op een andere plek gehangen.

Uitgevoerd op 24-04-2017

Koen van Dulmen

Schilderwerk

ABC Schilders

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en goede kwaliteit!

Prima advies, betrouwbaar en top kwaliteit!

Bij volgende klussen neem ik weer contact op met Alex

Uitgevoerd op 24-04-2017

Eveline Heemskerk

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Kozijnspecialisten

Aanbevolen door klant

zeer tevreden

de offerte was uiterst professioneel en nauwkeurig opgesteld. na de ondertekening zijn ze wezen inmeten en na 5 weken zijn mijn kozijnen geplaatst. Ik ben heel blij met mijn kozijnen en kan kozijnspecialisten zeker aanbevelen

Uitgevoerd op 17-04-2017

A Gijssen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top! Netjes afgewerkt!

Netjes afgewerkt! Top!

Uitgevoerd op 24-04-2017

Fleur Smurfs

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Kroonkozijn Heemskerk is snel, meedenkend en ook erg flexibel

Uitgevoerd op 06-02-2017

Johan Birkhoff

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed advies voor een scherpe prijs

Reinald Aalten van Zonvoornop uit Amersfoort is een deskundig en betrouwbare onderneming die goede producten levert tegen een concurrerende prijs. Wij hebben een super oplossing voor onze zonnepanelen. We hebben 16 panelen op onze beide dakkapellen (8 per stuk) en zijn ondanks dat niet zichtbaar vanaf de straat. Ik heb door meerdere partijen een offerte laten uitbrengen voor het plaatsen van zonnepanelen maar Zonvoornop kwam met de beste oplossing tegen de scherpste prijs. Ik kan iedereen die zonnepanelen overweegt Zonvoornop uit Amersfoort aanbevelen. Niet alleen ik maar ook mijn buren en mijn ouders hebben door Zonvoornop panelen laten plaatsen.

Uitgevoerd op 13-04-2017

Evert Sijm

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima wek afgeleverd.

Vanaf het begin werden wij goed voorgelicht door Kevin van Raat. Ook het montage team was vriendelijk en kundig .
Ben tevreden over de totale gang en raad dit bedrijf dan ook van harte aan.

Uitgevoerd op 14-04-2017