Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDe dag waarop ik een offerte aanvroeg, ontving ik een scherp geprijsde offerte op maat. Reeds vier dagen nadat ik dit aanbod had aanvaard, werd de installatie voltooid. De installatie werd uitgevoerd door twee zeer bedreven monteurs, die gedurende de afgelopen 5 jaar dagelijks twee of drie zonnepaneelsystemen hebben geinstalleerd. Er werd op constructieve wijze overleg gevoerd m.b.t. het plaatsen van de panelen, de omvormer en de bedraging.VerbeterpuntenGeen

Uitgevoerd op 09-12-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAlles in een week geregeld, van bestelling tot afronding installatie. Nalevering van enkele goederen gebeurde nog 's avonds door een medewerker van Zonnemarkt.
Installatie van 26 panelen en elektrische installatie in 5 uur gedaan op een vakkundige wijze met een hoop lol.Verbeterpuntengeen

Uitgevoerd op 26-11-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenWij zijn zeer te spreken over Zonnemarkt. In de aanloop naar onze aankoop hebben wij bij veel andere bedrijven offertes aangevraagd (of proberen aan te vragen in elk geval). Door Zonnemarkt werden we direct gebeld, en hadden dezelfde dag de offerte binnen, en die was ook nog eens het laagst. Alles vakkundig geïnstalleerd en werkt naar behoren.VerbeterpuntenDe website ziet er ouderwets uit

Uitgevoerd op 13-11-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenVeel leveranciers vergeleken op prijs en kwaliteit van de producten en Zonnemarkt kwam duidelijk als gunstigste naar voren. Na akkoord van de offerte konden we het systeem direct op komen halen. Snelle en zeer nette service!Verbeterpunten-

Uitgevoerd op 03-11-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle reactie per mail op vragen, altijd bereid vragen te beantwoorden
prettige installateur
harde werkersVerbeterpunten(in de offerte) vermelden dat de AEG PV Logger zelf gebruiksklaar gemaakt moet worden.

Uitgevoerd op 12-09-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSupersnelle reactie op vragen! En ik had er veel, heel veel. Altijd weer netjes snel antwoord.
Heel snelle levering en tegen zover ik kon vinden de beste prijs.
Ook tijdens en na levering en installatie (die ik zelf heb uitgevoerd) snel reacties op vragen. Netjes ook rubbermatjes meegeleverd.VerbeterpuntenEigenlijk niets.

Uitgevoerd op 03-09-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle reactie op vragen per mail, offerte met de scherpste prijs en zeer snel geleverd.VerbeterpuntenGeen.

Uitgevoerd op 20-08-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa dat ik de bestelling geplaatst heb is het een paar dagen stil geweest. Binnen een week werd ik opgebeld dat de bestelling verzonden was maar er gezien was dat het door mij bestelde paneel 40 mm dik is en ik 50 mm klemmen besteld had. Dit bleek een fout op de site te zijn en de 40 mm klemmen zijn kosteloos nagezonden nog voor de rest binnen was.
Kortom.... een meedenker, en dat stellen we altijd op prijs. Klasse zonnemarkt !VerbeterpuntenVan mij zou mijn 06 nummer niet (zo groot) op het adres label hoeven.

Uitgevoerd op 18-08-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenScherpe prijs, snelle levering, tot nu toe werkt alles goed.Verbeterpuntennvt

Uitgevoerd op 07-08-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenLage prijs & snelle levering. Na ontvangst van de offerte altijd snel reacties gehad op vragenVerbeterpunten-

Uitgevoerd op 06-08-2013

Sibbele

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWij hebben al een aantal systemen bij Zonnemarkt vandaan.
Prijs/kwaliteit is goed. Kennis van apparatuur is goed. Ze geven overal antwoord op en verduidelijken het ook nog. Meestal een snelle reactie op Email.

We zijn goed te spreken over Zonnemarkt. Als er iets is of een algemene vraag over zonnepanelen dan geven ze daar ook antwoord op. Ze staan open voor input en dat is natuurlijk goed.
Ze luisteren ook naar je vragen cq opmerkingen.

Kortom : Tevreden klanten uit Friesland. Ga zo door.
We raden zonnemarkt aan !

We hebben ook een website gemaakt van de panelen :
http://sunnyguys.vakantieweblog.eu/

Nog een systeem http://solarjoy.vakantieweblog.eu/

Veel lees plezier !VerbeterpuntenVerder geen opmerkingen hier.

Uitgevoerd op 25-06-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten- Snel offertetraject
- Snelle levering zonder aanbetaling, factuur kregen we na installatie
- Snelle reaktie op vragen, zowel per telefoon als email
- Vakkundige en zeer klantvriendelijke installateur, harde werkersVerbeterpunten- interne communicatie in het bedrijf, een aanpassing in de offerte werd pas na bellen doorgevoerd (wel weer snel)

Uitgevoerd op 24-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgevoerd op 20-06-2013

anoniem

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede afspraken, luisteren naar je vragen en geven duidelijk antwoord.Verbeterpuntenprodukten die niet meer te verkrijgen zijn van de website afhalen

Uitgevoerd op 20-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoed advies, prima prijs, snelle en juiste levering.
In goed vertrouwen op rekening geleverd.
Zeker aan te bevelen om hier te kopen.

Uitgevoerd op 19-06-2013

Richard - WoudseHoeve

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede communicatie,
Proactief mbt configuratie,
Communicatie direct en duidelijk.
Harde werkers!VerbeterpuntenLevering beter specificeren ( montage frame )

Uitgevoerd op 17-06-2013

Michael

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWij kwamen langs om te kijken of we een offerte konden krijgen voor het montage systeem voor onze zonnepanelen. De profielen die wij nodig hadden bleken op voorraad te zijn, dus die konden direct mee naar huis. Ook de prijs bleek scherp te zijn. er bleek wat onduidelijkheid te zijn over de dikte van onze panelen, maar daar werd nog even over gebeld zodat de juiste spullen zouden worden klaargelegd.

Uitgevoerd op 10-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

VerbeterpuntenDe communicatie intern kan wel wat beter. Op een aanpassing in de offerte werd geen actie ondernomen. Pas na telefonische navraag werd gereageerd. Van de geoffreerde zonnepanelen bleek de dikte niet te kloppen. De geleverde panelen zijn 4 cm dik ipv de 5 cm zoals in de offerte. Dit kom gelukkig met de creativiteit van de installateur worden opgelost.

Uitgevoerd op 03-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede info en levering van producten.VerbeterpuntenKan sneller reageren op offerte aanvraag!

Uitgevoerd op 01-06-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntensnelle levertijd, goede voorlichting en mooie prijsVerbeterpuntengeen

Uitgevoerd op 29-05-2013

Ronald en Suzanne

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenWij hadden ons heel goed voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen en toch kwam zonnemarkt met een montagevoorstel waardoor we meer panelen op ons dak kwijt konden. Tevens hadden we op internet bij verschillende websites de laagste prijzen van materiaal opgezocht en bleek zonnemarkt met hun offerte toch goedkoper! Dat hadden we niet verwacht. Ook konden ze ons snel micro-inverters leveren, terwijl die niet standaard in hun assortiment zitten.
Het is voor ons nog lastig om iets over de kwaliteit te zeggen, we zijn namelijk nog bezig met de installatie, maar we vermoeden dat het met de kwaliteit dik in orde is!VerbeterpuntenHet maken van de offerte duurde iets langer dan we afgesproken hadden, maar de prijs maakte dat zeker goed :-)

Uitgevoerd op 28-05-2013

Chretien

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede communicatie en snelle levering van de producten. Vertrouwen in consument waardoor een aanbetaling overbodig is.
Zeer prettige ervaring. Goede kennis van zakenVerbeterpuntenKennis en vakmanschap van het personeel van zonnemarkt is zeer goed. Iets minder was ik te spreken over het vakmanschap van het installerend personeel. Er was van te voren geen plan gemaakt waar de panelen zouden worden geinstalleerd op het dak. Het had er iets beter uit kunnen zien door 1 paneel op een andere plaats te installeren.

Uitgevoerd op 19-05-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa tel overleg met dhr. Evers zeer snel de offerte met een aantrekkelijk prijsniveau en het gevoel dat je met een betrouwbaar iemand spreekt die vakbekwaam is. Bijzonder positief is ook dat ze zonder aanbetaling leveren hier spreekt ook vertrouwen uit.VerbeterpuntenPersoneelslid in het bedrijf erg vriendelijk en voorkomend maar met niet erg veel kennis van zaken aanvraag bleef ook enige dagen liggen.

Uitgevoerd op 13-05-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede afspraken, deze worden ook tot in detail nagekomen
Direct een gevoel van vertrouwen, net of je de mensen al langer kent.
Cijfers lijken overdreven, maar ik zou met goed fatsoen geen slechte punten kunnen opnoemen.
Nazorg en garantie niet reel beoordeeld aangezien ik dat niet nodig heb gehad. ( goede afspraken )VerbeterpuntenGeen

Uitgevoerd op 12-05-2013

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel een afspraak kunnen plannen, gelijk spullen op kunnen halen! Bakkie koffie bij binnenkomst. Doen niet moeilijk, kreeg gelijk een vertrouwd gevoel!VerbeterpuntenBeetje rommelig. Aantal spullen 'op voorraad online' bleken al uitverkocht. Bij aangeschafte zonnesysteem stond niet dat je er nog 2x 10m snoer bij kreeg. Top!

Uitgevoerd op 11-05-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOfferte aangevraagd en kreeg snel een reactie met zeer scherpe offerte. We hadden nog een paar vragen, hier kregen we snel en goed antwoord op. Zonnepanelen zelf opgehaald en op plat dak geïnstalleerd, telefonisch nog hulp met aansluiten gekregen. Echte topservice!

Uitgevoerd op 07-05-2013

GRID Consult

Aanbevolen door klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenZeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Er lopen geen ondeskundige adviseurs rond. Ik ben zelf energieprestatie advisiseur met electro achtergrond en beschouw mijzelf als deskundig.VerbeterpuntenGeen. Voor wat betreft die kwaliteit is dat alleen op lange termijn te beoordelen, en het zou best weleens ook een negen kunnen zijn.

Uitgevoerd op 14-04-2013

Aanbevolen door klant

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOnline een offerte aanvraag ingevuld en snel een offerte gekregen. We hebben ook andere offertes aangevraagd, maar deze duurden aanzienlijk langer (als er uberhaubt iets kwam) en waren ook nog duurder.
De offerte na overleg laten wijzigen en de zonnepanelen besteld. Was op voorraad dus van de week meteen opgehaald en geinstalleerd. Alles werkt !

Uitgevoerd op 03-03-2013

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review