Vloer leggen of vervangen  
informatie, advies en offertes

(56 Reviews)
Nieuwe vloer leggen of vervangen
 • Geeft je huis een nieuw uiterlijk
 • Veel mogelijkheden
1178

Geef je huis een nieuw uiterlijk met een nieuwe vloer

Wil je jouw huis een nieuw uiterlijk geven? Dit kan door een nieuwe vloer te leggen. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt het ook laten doen. Dit scheelt je een hoop stress en je weet zeker dat het resultaat goed is. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor het leggen van een nieuwe vloer? Je ontdekt het simpel via Solvari. 

De mogelijkheden bij het leggen van een nieuwe vloer

Mogelijkheden van een nieuwe vloer

Bij het kiezen van een nieuwe vloer zijn er een hoop mogelijkheden: PVC, laminaat, vloerbedekking, hout (parket), tegels, gietvloer enzovoort. De vloer bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van je huis en daarom is het handig om naar de verschillende mogelijkheden te kijken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en laat je informeren!

De kosten van het laten leggen van een nieuwe vloer

Kosten van een nieuwe vloer

De kosten voor het leggen van een nieuwe vloer kunnen sterk uit elkaar liggen en zijn onder andere afhankelijk van de specialist, het materiaal en de oppervlakte. Per m2 liggen de kosten gemiddeld tussen de €35 en de €150. 

Het is raadzaam om verschillende specialisten met elkaar te vergelijken, zodat je voor de beste optie kunt kiezen.

Welke vloersoort past het beste bij jou?

Voor het leggen van een nieuwe vloer zijn de mogelijkheden eindeloos. Om je alvast op weg te helpen, lees je hieronder alles over de drie meest gebruikte materialen bij het leggen van een nieuwe vloer.

PVC Vloer
PVC vloer
Een PVC vloer kun je laten leggen in veel verschillende stijlen, heeft nauwelijks tot geen onderhoud nodig, is betaalbaar én ook nog eens makkelijk schoon te houden.  Een PVC vloer zal per m2 tussen de €30 en de €100 kosten.
  Laminaat
  Laminaat
  Tegenwoordig is laminaat de marktleider als het gaat om vloeren. Er zijn verschillende looks mogelijk en bovendien is een laminaat niet meer van een houten vloer te onderscheiden.  Per m2 zal laminaat tussen de €15 en de €50 kosten.
   Parketvloer
   Parketvloer (hout)
   Velen vinden parket nog steeds de mooiste mogelijkheid voor een vloer. Een parketvloer heeft namelijk een natuurlijke uitstraling en is beschikbaar in veel verschillende houtsoorten.  Per m2 zal parketvloer tussen de €50 en de €150 kosten.

    Ontvang offertes voor vloeren

    Wil je óók genieten van een nieuwe vloer? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de factuur.

    Veelgestelde vragen over vloer leggen

    Als het gaat om het laten plaatsen van een nieuwe vloer zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Zo kun je kiezen voor parket, een vloer van pvc, vloerbedekking, tegels, gietvloeren enzovoort.
    De prijzen van het laten plaatsen van een nieuwe vloer liggen sterk uit elkaar. Een vloer kan je zowel €15 per m2 kosten als €150. Het is daarom raadzaam om verschillende specialisten met elkaar te vergelijken.
    De uiteindelijke keuze is natuurlijk aan jou, maar bij het kiezen van een offerte is raadzaam om op een aantal zaken te letten. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten hier voor je op een rijtje gezet

    Eerder bekeken pagina's