1950

Zonnepanelen leasen

Voor bedrijven die zelfvoorzienend willen zijn in hun energieverbruik én willen besparen, is zonnepanelen leasen een uitstekende optie.

  • Verdienen zonder investering
  • Rendement tot wel €60.000 in 25 jaar
  • Bespaar jaarlijks honderden euro's

Verduurzamen zonder investeren

Jouw bedrijf verduurzamen zonder flinke investering? Dankzij zonnepanelen leasen is dit mogelijk! Met een operational lease voor zonnepanelen wordt je bedrijfspand zo goed als zelfvoorzienend qua energieverbruik. Tegelijkertijd daalt de CO2-uitstoot van je bedrijf aanzienlijk. Je bespaart op je energiekosten, verduurzaamt én versterkt het groene imago van je bedrijf en dat alles zonder grote investering!

Zelfstroom Zakelijk

Om het leasen van zonnepanelen voor jouw bedrijf mogelijk te maken, werkt Solvari exclusief samen met Zelfstroom. Hoe verduurzaam je zonder grote investering? Op deze vraag biedt Zelfstroom’s unieke operational lease-oplossing antwoord. 

Met het advies op maat van Zelfstroom krijgt jouw bedrijf een zonnestroomsysteem dat precies bij jouw onderneming past. Het team van Zelfstroom regelt alles voor je: van het adviseren omtrent de beste zonnepanelen tot aan de vakkundige installatie en het instellen van de online monitoring. 

Zonnepanelen leasen voordelen

Wanneer je kiest voor het zakelijk leasen van zonnepanelen, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Direct verdienen zonder inleg
  • Vakkundige installatie door experts
  • Lease inclusief verzekering & garantie
  • Gemiddeld rendement tot €60.000 in 25 jaar

Solvari brengt je graag in contact met vakkundige installateurs van Zelfstroom. Zij voorzien je van uitgebreid advies én garanderen een perfecte installatie op jouw bedrijfspand.

Leasen & besparen met zonnepanelen
Maandelijkse energiekosten bij 25.000 kWh €363,-
Maandelijkse leaseprijs zonnepanelen €281,-
Besparing per jaar €981,-

Rendement voor bedrijven

Met zonnepanelen op het dak van je bedrijfspand kun je jouw bedrijf op duurzame wijze van stroom voorzien. Met het leasen van zonnepanelen profiteer je van een gemiddeld rendement van maar liefst €40.000 - €60.000 in een periode van 25 jaar. Dit komt doordat de besparing op de energiekosten hoger is dan de maandelijkse leaseprijs.

Een gemiddeld leasecontract voor zonnepanelen loopt 10-12 jaar. Na deze periode betaal je geen maandelijks tarief meer voor jouw zonnepanelen, maar je profiteert nog steeds van lagere energiekosten. Het rendement loopt vanaf dat moment flink op!

Offerte aanvragen

Zakelijk profiteren van zonnepanelen

Niet investeren, wel besparen!

Profiteer direct van lagere energiekosten - zonder een grote investering te doen - en start met besparen.

Meer kapitaal voor je bedrijf

In plaats van flink te moeten investeren in verduurzaming, kun je jouw kapitaal blijven gebruiken voor de groei van je bedrijf.

Garantie & verzekering

De garantie en verzekering van je zonnepanelen zijn in het leasecontract inbegrepen. Zo heb je er vrijwel geen omkijken naar!

Kantoorpand verduurzamen

Door energiebesparende maatregelen te treffen voor jouw bedrijfspand, draag je allereerst bij aan een duurzame planeet. De CO2-uitstoot van je pand daalt en je maakt efficiënter gebruik van warmte en elektriciteit. Deze maatregelen bieden vaak financiële voordelen en zijn dus ook voor ondernemers interessant.

Wist je dat kantoorgebouwen vanaf 1 januari 2023 verplicht energielabel C moeten hebben? Wanneer jij een kantoorpand bezit dat nog niet aan deze eis voldoet, is het verstandig om stappen te ondernemen om je energielabel te verbeteren. Met zonnepanelen leasen zet je direct een efficiënte stap!

Veelgestelde vragen

Bij zonnepanelen leasen ga je een operational leasecontract aan om zonnepanelen op je bedrijfs- of kantoorpand te leggen. Zo'n leasecontract loopt circa 10-12 jaar. Je bespaart op je energiekosten, verduurzaamt én versterkt het groene imago van je bedrijf en dat alles zonder grote investering!

Met het leasen van zonnepanelen profiteer je van een gemiddeld rendement van maar liefst €40.000 - €60.000 euro in een periode van 25 jaar. Dit komt omdat de besparing op de energiekosten hoger is dan de maandelijkse leaseprijs.

Een zonnepanelen leasecontract loopt circa 10-12 jaar.  Vanaf de eerste dag dat de zonnepanelen op jouw bedrijfspand liggen, begin je met besparen!

Ben jij eigenaar van een kantoorgebouw? Kantoorpanden moeten vanaf 1 januari 2023 verplicht energielabel C hebben. Wanneer jij een kantoorpand bezit dat nog niet aan deze eis voldoet, is het verstandig om stappen te ondernemen om je energielabel te verbeteren. Met zonnepanelen leasen zet je direct een efficiënte stap!

Solvari helpt je verder!

Via Solvari vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes van deskundige installatiebedrijven bij jou in de buurt.

Solvari is het toonaangevende platform om betrouwbare vakspecialisten te vinden voor het verduurzamen van jouw woning én bedrijfspand. Zij informeren je graag over zakelijk zonnepanelen leasen en de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Eerder bekeken pagina's