1040

Nederlanders profiteren massaal: salderingsregeling verlengd tot en met 2023!

Steeds meer huiseigenaren schaffen zonnepanelen aan en zien de voordelen in van zonnepanelen, zoals de bijdrage aan een beter milieu, de korte terugverdientijd en de flinke besparing op de energierekening. Daarnaast is er vastgesteld dat de voordelige salderingsregeling langer in zijn huidige vorm blijft bestaan. Dit is erg goed nieuws voor eigenaren van zonnepanelen en iedereen die van plan is om zonnepanelen aan te schaffen. Schaf nu zonnepanelen aan en profiteer nog van de huidige salderingsregeling voor zonnepanelen!

Profiteer nu nog van de salderingsregeling!

Schaf dit jaar nog zonnepanelen aan!

Met de huidige salderingsregeling voor zonnepanelen kan je nog tot 1 januari 2023 de stroom die opgewekt wordt en aan het stroomnet wordt teruggegeven, aftrekken van het eigen energiegebruik. Een investering in zonnepanelen die tijdens de vorige of huidige kabinetsperiode wordt gedaan, kan zo nog in gemiddeld zes á zeven jaar worden terugverdiend. Dit is zeer gunstig voor huiseigenaren, en dit is te zien in de populariteit die maar blijft stijgen.

Komt jouw woning in aanmerking voor zonnepanelen?

Zonnepanelen aanschaffen? Nu is de juiste tijd!

Momenteel is de prijs voor zonnepanelen nog maar een vijfde van wat het 11 jaar geleden was en is de prijs per wattpiek enorm gedaald. Daarnaast is de huidige salderingsregeling verlengd. Veel Nederlands profiteren dan ook nu nog van deze lage prijzen en de voordelige regeling. Wel wordt er een mogelijke prijsstijging verwacht, doordat de populariteit maar blijft toenemen. 

Wij helpen jaarlijks duizenden huiseigenaren met onze gratis offerteservice. Ontdek of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen en profiteer nu nog van de lage prijzen en voordelige salderingsregeling voordat het te laat is.

Ontdek hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen!

Ben je benieuwd hoeveel je per jaar kunt besparen met zonnepanelen? Beantwoord dan een paar eenvoudige vragen en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden en de kosten. Je ontvangt tot 4 gratis offertes van zonnepaneelinstallateurs uit jouw regio om te vergelijken. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend.

Selecteer wat voor woning u heeft:

Eerder bekeken pagina's