Reviews (7)

Schrijf een review

Henk

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

professioneel

Accountmanager Karl Pohlen is zeer kundig en reeel ten aanzien van de mogelijkheden.
Heb ook een prima ervaring m.b.t. de uitvoering.
Alles op tijd en netjes achtergelaten.
Documenten voor subsidie ook snel aangeleverd

Uitgevoerd op 16-01-2020

Criston

Dak isoleren

Ik ben tevreden!

Het dak is geïsoleerd vanaf de binnenzijde. Prima uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-11-17

Jo

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Prima.

Vandaag is bedrijf hier geweest voor isolatie. Ziet er vooralsnog goed uit, maar weet dat nog niet zeker.

Uitgevoerd op 15-05-18

M.M.

Spouwmuur isoleren

zeer ontevreden,teleurstellend werk

Slordig werk. Veel gevelstenen beschadigd. Ventilatiegaten niet op gelijke hoogte. Bestaande ventilatieopening vergeten te dichten waardoor ca. 1/2 KUB.METER PARELS IN DE KRUIPRUIMTE ZIJN GESTROOMD. Bameco WEIGERT DIE OP TE RUIMEN. Telefoontjes en of mails worden niet of zeer traag beantwoord.

Uitgevoerd op 01-07-18

ing. J.G.M.

Spouwmuur isoleren

ontevreden

Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Dat moet volgend jaar blijken. Wel heb ik kritiek op de wijze wat Bameco verstaat onder bezemschoon opleveren. Het aanmaken van de specie om de gaten te dichten in de muur geschiedde op onze oprit zonder dat Bameco maatregelen trof om vervuiling te voorkomen. Dat was ook het geval bij het dichten van de gaten, Hierbij werd geknoeid zonder dat er bij voorbeeld stucloper werd gebruikt. Hierdoor zijn er cementvlekken op de oprit en voor het huis achtergelaten. Telefonisch heb ik gevraagd op ik hiervoor maatregelen moest nemen. Dat was niet nodig. Op mijn eerste mail met deze klacht reageerde Bameco nog. Het viel onder bezemschoon opleveren. Op mijn tweede en derde mail reageerde men niet eens. Er zijn meer bedrijven die hetzelfde materiaal gebruiken om de spouw te isoleren. Misschien wekt men daar wel zoals men het thuis zou doen.

Uitgevoerd op 01-02-18

Juliette

Dak isoleren

Onbetrouwbaar gebleken

Advies leek goed . Werk goed uitgevoerd verder. Helaas blijkt men op valse informatie de order afgesloten te hebben. We moesten tekenen en aanbetalen in december 2016 en kregen dan de hoge subsidie zoals deze gold in 2016. Dat blijkt helemaal niet te kloppen en nu verschuilen ze zich doodleuk achter Infrax. Vandaag weet ik beter. Eens, maar nooit weer.

Uitgevoerd op 03-04-2017

Raymond

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Isoleren? Bameco bellen!

Keurige offerte, alle afspraken worden op tijd gemaakt en nagekomen. Nabellen niet nodig. Snelle levering.

Uitgevoerd op 14-04-2016

Bameco BV
Bameco BV
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Maastricht

    Kotterweg 16
    6222NR Maastricht

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Bameco BV

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Bameco BV door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten