Loading...

Over Blommestein B.V.

Blommestein Gevelonderheid en spouwmuurisolatie beschikt over een praktijk onderlegd team aan vakmensen die duizenden woningen succesvol hebben gerenoveerd en onderhouden. De gevel bepaalt in grote mate de uitstraling van u pand. Is uw pand dus toe aan een complete renovatie? Moeten er herstelwerkzaamheden plaatsvinden om (verdere) schade te voorkomen of dient de woning gewoon weer een nieuwe of zelfs compleet andere uitstraling te krijgen?

Neem vrijblijvend contact op met ons. Met ruim 25 jaar aan ervaring in gevelonderhoud en restauratie bieden wij op elk probleem of wens een oplossing!

Kenmerken

500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 1988
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Coen

Buitengevel isoleren

Blommestein B.V.

Slordig gedaan

De gaten die geboord waren lelijk afgewerkt, zelf later nog de specie gelijk gemaakt met de voeg.1 bende in de voortuin van het boren, niets opgeruimd dit zelf gedaan ook bij de buren met een bouw stofzuiger. En de gevel niet helemaal gedaan omdat het bij de buren niet kon?? Bij andere in de straat wel en bij ons niet gedaan. Contact hierover (ook tig keer mailverkeer) gehad met Blomnenstein, belachelijk behandeld door of de baas of een medewerker ( zat in de auto op vakantie naar Italië).
Vieze smaak aan overgehouden.
Na tel gesprek nog een andere medewerker gesproken en was heel aardig maar kon verder niets betekenen.
Jammer dat het zo moet.

Uitgevoerd op 05-05-2023

Vraag offerte aan bij Blommestein B.V.