Loading...

Over BonGo Solar B.V.

Premium Partner

Het BonGo Solar prijzencircus presenteert het Goede Voornemens Voordeel! Met deze actie kan iedereen van 2024 hét jaar van de energiebesparing maken. We kunnen al een installatie leveren voor 0,85 ct per WattPiek! En ga je voor BonGo's keuze, dan betaal je slechts 1 Euro voor iedere WattPiek van je installatie met Longi panelen en een SolarEdge omvormer. Een volledige installatie van 10 panelen van 400Wp (Watt piek) kost nu dus tijdelijk € 4.000,-! Dat is tot wel 30% goedkoper.

BonGo Solar bieden we een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijg je altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven professioneel advies op maat en helpen je persoonlijk bij elke stap in het proces. BonGo Solar werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij je aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen. BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantie Fonds ZonneEnergie.

Bij voorkeur laten we onze klanten voor ons spreken. Om die reden werken we samen met klantenforum Klanten Vertellen. Dagelijks leren we van de duizenden klantreviews zodat we ons nog verder kunnen verbeteren.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
9.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (4741)

Klantonvriendelijk

Helaas was mijn ervaring met het zonnepanelen bedrijf allesbehalve positief. Drie schouwafspraken werden verkeerd gemeten en op de installatiedag was het legplan opnieuw fout, waarbij ze zelfs mijn dakgoot beschadigden. Het herstelproces is een teleurstelling, met talloze toezeggingen maar geen daadwerkelijke reparatie. Ik zou dit bedrijf niet aanraden; als consument ben je beter af elders.

Uitgevoerd op 20-02-2024

Aanbevolen door klant

Betrouwbaar, efficiënt, netjes, volgens afspraak.

Prima alles volgens afspraak.

Team 104 en 105 op afgesproken tijd aanwezig, direct met enthousiasme aan het werk. Goed op de hoogte gehouden over het proces en vorderingen. Montage netjes schoon en goed afgewerkt.

Zeker een aanbeveling om door te geven aan vrienden en kennissen.

Uitgevoerd op 14-02-2024

Duurt lang, treurige klantenservice

Ik zou Bongo Solar sterk afraden. In het verkooptraject tot de installatie zijn ze er voor je, maar daarna ben je niets meer waard en laten ze je links liggen. De installatiedag leek prima verlopen, totdat ik 1 week erna bericht per mail kreeg dat de installatie niet werkte. Verder geen opvolging, dus na drie dagen zelf gebeld. De planningsafdeling... Volgende mogelijkheid is over 3 weken. Komen de monteurs eindelijk hierheen, hebben ze niet de juiste materialen bij om het te repareren. Het bleek dat 5 panelen het wel deden, maar daar had ik geen idee van want ze hadden 1 maand na de installatie nog steeds geen account voor me aangemaakt. Van de andere 2 panelen waren de micro-omvormers vanaf installatie al kapot. Volgende afspraak voor vervanging kon pas over 5 weken worden gepland. Bijzonder want in onze gemeente hadden ze een zonnepanelenactie met Bongo Solar, desondanks zijn ze nooit in de buurt.

Uiteindelijk hebben de monteurs toen wel goed hun werk gedaan. Na 2,5 maand eindelijk een volledig werkend systeem.

Als klant ervaar je geen enkele opvolging vanuit Bongo Solar vanaf het moment dat er geen geld meer is te verdienen. Dus je moet er zelf de hele tijd achteraan bellen.

Uitgevoerd op 05-02-2024

Bijplaatsen extra zonnepanelen

Hebben bij onze bestaande installatie (ook Bongo) 4 extra panelen laten plaatsen. Deze waren eenvoudig te plaatsen op ons platte dak en simpel door te koppelen met de bestaande panelen.
Op afgesproken tijd was de installatie ploeg aanwezig en hebben direct en binnen afzienbare tijd deze panelen geplaatst.
Prima ploeg met ook adviezen voor de nieuwe panelen. Uitermate tevreden hiermee.

Uitgevoerd op 01-02-2024

Aanbevolen door klant

Netjes werk geleverd.

Vriendelijk personeel die verstand hebben van hun vak, ze luisteren naar je eventuele wensen en maken de boel netjes in orde.ik geef als score ook een dikke 9 en ben voor nu ook dik tevreden.

Uitgevoerd op 31-01-2024

Aanbevolen door klant

Goed!

Team 106 en team 112 en elektricien

JJ waren er. Uitstekende uitvoering, alle medewerkers waren klantgericht, dus goed bezig. Dank nogmaals en nu maar hopen, dat alles goed werkt en lang mee gaat.

Uitgevoerd op 27-01-2024

Aanbevolen door klant

Een zonnige installatie

Wederom gekozen (in verband met een verhuizing) gekozen voor Bongo Solar. Waarom? Bij de eerste installatie die ik kocht ben ik goed geadviseerd, kreeg ik een goed en passend aanbod met een scherpe prijs en jarenlang probleemloos gebruik gemaakt van de geïnstalleerde panelen.

Ook na mijn verhuizing gekozen dus voor Bongo. En ook nu weer een probleemloze installatie. Bij vragen krijg ik altijd een passend en snel antwoord. Ook de meterkast die een upgrade moest krijgen is perfect geïnstalleerd. Zelfs Stedin heeft mijn meterkast staan te bewonderen. Eindconclusie: Doen, go Bongo!

Uitgevoerd op 25-01-2024

Selia Helden

Aanbevolen door klant

Beleefd en correct personeel en goede service.

Onlangs zijn er door BonGo Solar zonnepanelen bij ons geplaatst. Er was bij ons prima personeel bezig. Harde werkers, beleefd en netjes. Helaas lukte het niet om het systeem aan het werk te krijgen. Twee panelen werkten niet. De monteur had ons daar al op voorbereid maar ze konden in het donker ook niet veel meer beginnen. Volgende dag gebeld. De andere week kwamen er twee andere monteurs. Ook harde werkers en beleefd naar de klant. Met een paar uurtjes hadden zij het probleem opgelost en sindsdien hebben we geen problemen meer. Heel attent dat BonGo allebei de keren zelf belde om te vragen hoe alles verlopen was. Daarna belden ze nog een keer of alles naar wens was. Kortom: wij zijn heel tevreden over het werk en de service van BonGo.
Tip: Het is handig als de monteurs een stukje plastic bevestigen op de muren in het halletje. Dit voorkomt beschadigingen op de muur...

Uitgevoerd op 23-01-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BonGo Solar B.V.