Loading...

Over BonGo Solar B.V.

Premium partner

BonGo Solar bieden we een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijg je altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven professioneel advies op maat en helpen je persoonlijk bij elke stap in het proces. BonGo Solar werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij je aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen. BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantie Fonds ZonneEnergie.

Bij voorkeur laten we onze klanten voor ons spreken. Om die reden werken we samen met klantenforum Klanten Vertellen. Dagelijks leren we van de duizenden klantreviews zodat we ons nog verder kunnen verbeteren.

Kenmerken

Premium partner
Aanbevolen partner
van Solvari
9.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2012
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (4760)

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Alles is gegaan zoals afgesproken en werkt uitstekend. De prijzen zijn scherp en alles was binnen korte tijd gerealiseerd.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Slecht

Na installatie van twee extra zonnepanelen 4 weken helemaal geen opbrengst gehad. Direct een dag na installatie gereclameerd, maar geen storingsdienst.Twee weken later zou een en ander worden hersteld, maar ook dat werd op de dag zelf gecanceld. Vervolgens weer twee weken wachten.

Opgegeven reden voor het ontbreken van een storingsdienst is dat er niks zo erg is als de fouten van een ander te moeten opruimen. Volgens mij kun je daar experts voor inzetten.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Aanbevolen door klant

Fijn en prettig betrouwbaar bedrijf

Technisch goed opgeleid. Werken netje. Komen afspraken na. Twee keer zaken mee gedaan.

Sales adviseur Hans Gorter is een aanwinst voor dit bedrijf!

Uitgevoerd op 15-05-2024

Aanbevolen door klant

Klantvriendelijke werkers

De werkers die naar mijn huis zijn gekomen om de zonnenpanelen te installeren waren heel vriendelijk en professioneel.

Uitgevoerd op 15-05-2024

Aanbevolen door klant

2018 zeer tevreden, nu tevreden.

In maart 2018 12 zonnepanelen laten installeren, goede ervaringen met BonGo Solar. Goed contact, klantvriendelijk. Vriendelijke monteurs en vakkundig.

Naar aanleiding van deze ervaring dit jaar 6 zonnepanelen laten installeren. Goed en vriendelijk contact. Monteurs vriendelijk en vakkundig.

Alleen de monteurs twee keer terug moeten komen voor het kunnen aansluiten op het stroomnet.
Reden: niet de juiste/voldoende materialen bij zich voor het aansluiten.
18 maart aangesloten op het stroomnet maar nog geen accountgegevens om te kunnen monitoren (8 weken).

Iets minder tevreden dan in 2018.

Uitgevoerd op 09-05-2024

Duurde lang voordat installatie goed werkte, hoefde pas te betalen na goede oplevering

Helaas de installatie verliep niet vlekkeloos.

Voorbereidingen gingen wel heel goed geen snelle jongens maar een goed plan maken.

Ze kregen het niet voor elkaar om installatie gelijk werkend te krijgen na ee lange dag van monteren op dak en afmonteren in meterkast. Ze hadden niet het juiste (zzp) team ingepland met kennis van zaken en hadden niet juiste spullen bij zich.

Mbt de betaling deden ze niet moeilijk maar ik wilde een werkende installatie. Moest er zelf veel achteraan gaan en zelf aangeven wat er fout was.
Voldoende omdat de installatie die we samen hadden ontworpen ook uiteindelijk gewoon goed werkt. Service na installatie matig geen ervaring met service bij storingen, maar bij vragen over kosten bij uitbreiden kwamen ze met een belachelijk duere offerte. Alsof ze dachten bestaande klanten willen wel meer betalen.

Gaan ook warmtepompen verkopen maar hun verhaal geeft weinig vertrouwen. Onduidelijk hoe onderhoud geregeld is bij hybride installatie.Zou goed nadenken voordat je dit bedrijf kiest.
Gekozen omdat mijn installatie via hun mogelijk was en ze in mijn woonplaats zitten. Had misschien beter voor Coolblue kunnen kiezen.

Uitgevoerd op 29-04-2024

Masser Abdalla

Aanbevolen door klant

BEST SALES PERSON "LEENAS"!

Installers worked very hard, and made everything look and work properly.
After a long day of hard work, the installers, had the time to explain what was done and how to control everything with the app.
Congrats BonGo, you have a very good team!

Uitgevoerd op 24-04-2024

Aanbevolen door klant

Top ervaring

We zijn van het begin tot het goed begeleid en er zijn duidelijke afspraken gemaakt. Er wordt ook goed met je meegedacht. Bij ons hebben 2 broers de de zonnepanelen geïnstalleerd, zij waren zeer vriendelijk en beleefd en hebben keurig gewerkt.

Uitgevoerd op 15-04-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij BonGo Solar B.V.