Reviews (3)

Schrijf een review

Dennis

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn, je krijgt gewoon een eerlijk advies en geen verkooppraatjes. Nadat we eruit waren wat het zou worden konden de zonnepanelen ook nog snel worden geïnstalleerd, waarbij ook kleine tegenslagen snel en vakkundig werden verholpen. Kortom een heel prettig bedrijf met zeer gedreven en professionele medewerkers, die er alles aan hebben gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Zeker een aanrader!

Uitgevoerd op 08-01-2021

Arno

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Deskundig advies in het voortraject. De zonnepanelen, kabels en leidingen en de omvormer keurig netjes geïnstalleerd. En ook niet onbelangrijk een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Uitgevoerd op 03-08-2021

John

Zonnepanelen installeren

Vakmensen!

Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn, alles op tijd geleverd. Ook de afwerking, zoals het wegwerken van de kabels binnen, en de symmetrische plaatsing van de zonnepanelen op het dak geeft het geheel een professionele uitstraling. Al met al zeer tevreden.

Uitgevoerd op 04-03-2021

Duurzaam Wonen Wijzer
Offerte aanvragen

Locaties

  • Vestiging boxtel

    Baanrots 33
    5282gb Boxtel
  • Werkplaats Nuenen

    Spegelt 17
    5674CE Nuenen

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Duurzaam Wonen Wijzer

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Duurzaam Wonen Wijzer door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten