Loading...

Over EEO BV

Ook op zoek naar iemand die mee kijkt naar de vraag om te verduurzamen, EEO kijkt graag met je mee en zal altijd voor de beste configuratie gaan die die toepasbaar is. Dit doen wij niet alleen om te verduurzamen, maar zeker meer voor de besparing die met onze producten gegenereerd kan worden. Wij gebruiken uitsluitend A-merk producten die stuk voor stuk aan alle Europese eisen voldoen.

Wij gaan met je op zoek naar de oplossing voor het opwekken, verbruiken of opslaan van je eigen energie, denk hierbij aan zonnepanelen, laadpalen maar ook accu’s voor het opslaan hoort tot deze oplossingen.

EEO is een jong en dynamisch bedrijf wat zich uitsluitend met het vak verduurzamen bezighoud en altijd het beste eind resultaat wil behalen. Niet alleen voor jou maar ook voor ons aangezien wij daar energie uit halen! Dit maakt dat wij net dat stapje extra zetten!

Vanuit het kantoor in Geldrop gaan wij dagelijks op pad om onze kennis en kunde toe te passen door heel Noord Brabant en Limburg. Dus ben je op zoek naar een oplossing, dan ben je bij EEO absoluut aan het juiste adres!

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
11-15
medewerkers
25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden