Loading...

Over Opgewekt bv. De zonne-energie specialist

OPGEWEKT in Den Haag is dé specialist op het gebied van zonne-energie. Bij OPGEWEKT staan uw belang en uw specifieke situatie centraal. Met onze persoonlijke aanpak en gedegen bouwkundige en elektrotechnische achtergrond zullen we u alle mogelijkheden en facetten van onze zonnesystemen uitleggen. Wij nemen de tijd om u zorgvuldig te adviseren bij uw keuze en we zorgen voor een vakkundige installatie. Elke zonnestroom installatie wordt van te voren exact geconfigureerd naar uw wensen en locatie, met als doel volledig te voldoen aan uw verwachtingen ten aanzien van de terugverdientijd en het rendement. Opgewekt adviseert en installeert niet alleen bij particulieren maar ook bij bedrijven, VVE's en bijvoorbeeld sportverenigingen. Opgewekt heeft het keurmerk Zonnekeur en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonZeker.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Rene

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Uiterst vlotte installatie

Na diverse bedrijfen gesproken te hebben en meerdere offertes te hebben ontvangen sprong Opgewekt er samen met een lokale partij uit in advies maar zeker ook in prijs.
Na opdracht een uiterst vlotte installatie, papierwerk met 1 á 2 dagen na opdracht al in gang gezet. Zoals de melding van terugleveren aan Energie maatschappij de BTW teruggaaf alles wordt uit handen genomen en loopt soepel.
Met een team van 2 dakwerkers en een elektricien in 1 dag 12 panelen geïnstalleerd, waarop in de loop van de avond een mail volgde met een login om je eigen installatie vanaf een App te kunnen monitoren. Dus de volgende dag direct zien hoe jouw dak energie oplevert.
Kortom alle afspraken keurig nagekomen en installatie team keurig op tijd, ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Uitgevoerd op 17-04-2020

Vraag offerte aan bij Opgewekt bv. De zonne-energie specialist