Loading...

Over QRoof

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning en op zoek naar een specialist op het gebied van dakpannen? Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op pannendaken. Wij hebben een eigen kraan met een puinbak een pannenklem en een panelenhaak voor de zonnepanelen. Wij hebben ook de optie om er een hoogwerker van te maken. Wij werken met uitsluitend A-merken. Dus wij zijn in staat om in één dag uw pannen te vervangen en zonnepanelen te plaatsen.

Of wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen? Een goed gedekt dak is de kroon op uw pand. Kies daarom voor kwaliteit en laat uw dakbedekking plaatsen door een ervaren dakdekker. Wij staan als dakdekker in garant voor kwaliteit, welk type dakbedekking u ook kiest. Als u nieuwe dakbedekking laat plaatsen of uw huidige dakbedekking laat vervangen wilt u natuurlijk dat dat op de juiste manier gedaan wordt.

Lekkages? Rotte plekken? Vocht dat uw muren en plafonds verkleurt? Dit is niet nodig. Laat om de zoveel tijd uw dak inspecteren en of eventueel uw dakbedekking vernieuwen en u zult dit soort lastige problemen voorkomen. Bij QRoof kunt u terecht voor het repareren van een kleine lekkage tot het vervangen van uw gehele dak. Door onze jarenlange ervaring en efficiënte werkwijze bent u verzekerd van een schitterend afgewerkt dak tegen een eerlijke prijs. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze ervaren dakdekkers bedekken uw dak vakkundig en zorgen voor een nauwkeurige afwerking. Dankzij ons kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe dakbedekking en zonnepanelen. Ook wanneer er een beschadiging ontstaat aan uw dak, bijvoorbeeld door een storm of brand bent u bij ons aan het juiste adres. Gelukkig staan de dakdekkers van ons bedrijf altijd voor u klaar om dak-reparatie uit te voeren.

QRoof

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (9)

Raymond

QRoof

Aanbevolen door klant

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Uitgevoerd op 03-07-2023

M.A.

QRoof

Aanbevolen door klant

Plat dak isoleren

Fijne man

Uitgevoerd op 05-06-2023

Rene

QRoof

Aanbevolen door klant

Schoorsteen renoveren

Niet de goedkoopste maar wel iemand die doet wat je vraagt.

Uitgevoerd op 31-03-2023

Ruud

QRoof

Aanbevolen door klant

Schoorsteen lek verhelpen

Vriendelijk,vakkundig

Uitgevoerd op 13-02-2023

Thijmen

QRoof

Aanbevolen door klant

Vochtprobleem woonkamer muur oplossen

Sascha is een bekwame vakman die naast het impregneren van onze voorgevel, het daklood heeft vervangen en bovendien kosteloos de rest van de gevel heeft gereinigd! Komt afspraken na, is op korte termijn beschikbaar en dit alles voor een prima prijs! Zeker aan te bevelen!

Uitgevoerd op 30-01-2023

Ron

QRoof

Aanbevolen door klant

Diverse dakwerkzaamheden

Uitgevoerd op 20-12-2022

Mohamed

QRoof

Aanbevolen door klant

Dak lekkage verholpen en nieuw toplaag aangebracht

Uitgevoerd op 02-11-2022

Henk

QRoof

Aanbevolen door klant

Dak garage nieuwe toplaag + nieuwe zinken dakgoten en trespa om de woning.

Uitgevoerd op 01-11-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij QRoof