Loading...

Over QRoof

Bent u bezig met de bouw van een nieuwe woning en op zoek naar een specialist op het gebied van dakpannen? Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op pannendaken. Wij hebben een eigen kraan met een puinbak een pannenklem en een panelenhaak voor de zonnepanelen. Wij hebben ook de optie om er een hoogwerker van te maken. Wij werken met uitsluitend A-merken. Dus wij zijn in staat om in één dag uw pannen te vervangen en zonnepanelen te plaatsen.

Of wilt u uw huidige dakbedekking laten vervangen? Een goed gedekt dak is de kroon op uw pand. Kies daarom voor kwaliteit en laat uw dakbedekking plaatsen door een ervaren dakdekker. Wij staan als dakdekker in garant voor kwaliteit, welk type dakbedekking u ook kiest. Als u nieuwe dakbedekking laat plaatsen of uw huidige dakbedekking laat vervangen wilt u natuurlijk dat dat op de juiste manier gedaan wordt.

Lekkages? Rotte plekken? Vocht dat uw muren en plafonds verkleurt? Dit is niet nodig. Laat om de zoveel tijd uw dak inspecteren en of eventueel uw dakbedekking vernieuwen en u zult dit soort lastige problemen voorkomen. Bij QRoof kunt u terecht voor het repareren van een kleine lekkage tot het vervangen van uw gehele dak. Door onze jarenlange ervaring en efficiënte werkwijze bent u verzekerd van een schitterend afgewerkt dak tegen een eerlijke prijs. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze ervaren dakdekkers bedekken uw dak vakkundig en zorgen voor een nauwkeurige afwerking. Dankzij ons kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe dakbedekking en zonnepanelen. Ook wanneer er een beschadiging ontstaat aan uw dak, bijvoorbeeld door een storm of brand bent u bij ons aan het juiste adres. Gelukkig staan de dakdekkers van ons bedrijf altijd voor u klaar om dak-reparatie uit te voeren.

QRoof

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2023
partner van Solvari
2-5
medewerkers
Aangesloten
bij garantiefonds
10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten